-
April 8th, 2013, 08:12
پاسخ : پکیج فارسی ساز LiveZilla (بدون نقص)
میخواستم بپرسم در ورژن 3.3.2.2 چه جوری و از کجا میشه Automatic chat invitation رو فعال کرد؟
بصورت دستی به راحتی می شود با راست کلیک بر روی بازدید کننده مورد نظر و فقط در همان بازدید Chat invitation را برای او فعال نمود.
اما در سایتی دیدم که در صورت آنلاین بودن پشتیبانی، برای هر بازدیدکننده سایت بصورت اتوماتیک Chat invitation ظاهر می شود.
در خود تنظیمات server admin هم جایی وجود دارد که می توان پیغامی که در حالت Automatic chat invitation ظاهر می گردد را ویرایش نمود. اما هر چه گشتم نفهمیدم از کجا می توان آن را فعال نمود؟!
خیلی به آن نیاز دارم. لطفاً به آن پاسخ دهید.
-
-
April 8th, 2013 08:12
# ADS
-
April 8th, 2013, 10:02

نوشته اصلی توسط
sadeghbash
میخواستم بپرسم در ورژن 3.3.2.2 چه جوری و از کجا میشه Automatic chat invitation رو فعال کرد؟
بصورت دستی به راحتی می شود با راست کلیک بر روی بازدید کننده مورد نظر و فقط در همان بازدید Chat invitation را برای او فعال نمود.
اما در سایتی دیدم که در صورت آنلاین بودن پشتیبانی، برای هر بازدیدکننده سایت بصورت اتوماتیک Chat invitation ظاهر می شود.
در خود تنظیمات server admin هم جایی وجود دارد که می توان پیغامی که در حالت Automatic chat invitation ظاهر می گردد را ویرایش نمود. اما هر چه گشتم نفهمیدم از کجا می توان آن را فعال نمود؟!
خیلی به آن نیاز دارم. لطفاً به آن پاسخ دهید.
با سلام.
خودم پیداش کردم.
به LiveZilla client وارد می شوید. به قسمت تب های پایینی ، تب Events می روید:
LiveZilla Client--> Events --> Actions --> new event
و سپس تنظیمات مورد نظر خود را در تب های مختلف پنجره باز شده اعمال می فرمایید.
موفق باشید.
-
-
April 8th, 2013, 18:53
دوستان میشه این رو روی اسکریپ فریر نصب کرد ؟
-
-
April 8th, 2013, 19:03

نوشته اصلی توسط
felfel
دوستان میشه این رو روی اسکریپ فریر نصب کرد ؟
livezilla بصورت مستقل از هر سیستمی و جداگانه نصب می شود. و کد چت آنلاین آن را که خود livezilla تولید می کند می توان در هرجایی قرار داد.
-
-
April 9th, 2013, 15:20
میشه راهنمایی کنید چطوری روی فریر نصب کنم؟
-
-
April 18th, 2013, 12:34

نوشته اصلی توسط
shivahost
بخش مدیریت لایوزیلا بصورت پیشفرض از اینترنت اکسپلورر استفاده می کند و نمی توانید تغییر دهید. حالا نشخه 10 اینترنت اکسپلورر برای ویندوز 7 هم آمده با آن تست کنید شاید درست شد.
من از نسخه LiveZilla_3.2.0.1
استفاده می کنم
مرور گرمن هم فایرفاکس هست
ایا مشکلی برام ایجاد نمیشه؟
-
-
May 14th, 2013, 08:57
دوستانی که وارد هستن به جاوا میتون بگن که چرا وقتی من کد livezilla درون قالب سایتم میزارم عناصر سایتم بهم میرزه مثلا نوشته ها کوچیک تر میشن یا جا به جا میشن این اتفاق هم وقتی میفته که گزینه اسکریپت رو که برای نشان دادن افراد آنلاین هست فعال میکنم فکر کنم مشکل از کد جاوا باشه خودم یکم با کد ور رفتم مشکل بهم ریختگی کلمات درست شد ولی دیگه livezila کاربرای آنلاین رو نمیشناسه اون قسمت هم که مربوط به مشکل هست با رنگ قرمز مشخص کردم مثلا اومدم جای random گذاشتم 0 مشکل بهم ریختگی حل شد ولی دیگه کاربرا تو livezilla نشون نمیده
var script=document.createElement("script");script.typ e="text/javascript";var src = "http://*.*"=track&output=jcrpt&nse="+Math.random();setTimeout("script.src=src;document.getElementByI d('livezilla_tracking').appendChild(script)",1);
الان دو روز هر کاری کردم درست نشده
ویرایش توسط behrouz766 : May 14th, 2013 در ساعت 09:01
-
-
May 14th, 2013, 11:41
منم همین مشکل رو دارم
دقیقا
-
تعداد تشکر ها از saeidghodrati به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2013, 22:42
-
-
May 20th, 2013, 12:25
دوستان بالاخره خودم فهمیدم دلیل جا به جایی و به هم ریختگی سایت بعد از گذاشتن کد لایوزیلا چی هست
من بابت این موضوع خیلی زجر کشیدم توی 10 تا انجمن مشکلم رو مطرح کردم ولی حتی یک نفر هم درست حسابی کمک نکرد و در حال حاضر مشکل رو حل کردم دوستانی که این مشکل رو دارند دست به قالب سایت نزنند چون مشکل از کد لایوزیلا هست من 100 درصد مشکلشون رو حل خواهم کرد
با آیدی من تماس بگیرید
kianmax98
ویرایش توسط behrouz766 : May 20th, 2013 در ساعت 15:13
-
تعداد تشکر ها از behrouz766 به دلیل پست مفید