-
September 23rd, 2015, 13:38
عضو جدید
ویرایش توسط hadipro : November 19th, 2015 در ساعت 19:40
افتتاح حساب بیزنس پی پال - پرداخت با کردیت کارت و پی پال - فروش انواع گیفت کارت
>>>خرید موجودی حسابهای لیمیت شده پی پال<<<
-
تعداد تشکر ها ازhadipro به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2015 13:38
# ADS
-
January 3rd, 2017, 17:56
عضو جدید
پاسخ : افتتاح حساب پی پال از کشور آمریکا - ورفای شده با حساب بانکی + مدارک

نوشته اصلی توسط
golro
لطفا مبلغ را برای منم بفرستید
و ایا این حساب معمولی یا بیزینس هست؟
ارسال شد حساب پرسونال هست.
-
-
March 30th, 2017, 01:25
عضو جدید
با سلام ؛
مبلغ 300 هزار تومان ایشون بابت پی پال دریافت کردند. دستشون درد نکنه منتها چند نکاتی رو لازم دونستم عنوان کنم:
مدارکی که ایشون به ما تحویل دادند متعلق هستش به مجری معروف تی وی , هر جا که ما اقدام کردیم برای وریفای , با شکست مواجه شد! فرد ذکر شده فقط در تویتر 67کا فالاور دارند.
شماره ای باهاش پی پال رو وریفای میکنند از سایت های رایگان شماره مجازی هستش!
یعنی سوالم اینجاست واقعا 300 تومن بابت چه کاری ایشون دریافت کردند؟
هیچ شکایتی از استارتر نیست. خود کرده را تدبیر نیست.این پست هم برای سایر دوستان است.کاملا هم حق دارند حرف های بنده رو نشنیده بگیرید و یا حتی باعث شه استارتر بهتر کارشو انجام بده.
دوستان لطفا کمی هوشیار تر باشند.
ویرایش توسط Lopez : March 30th, 2017 در ساعت 01:38
Slender,,,
-
تعداد تشکر ها ازLopez به دلیل پست مفید
-
April 9th, 2017, 02:10
تجربه من با ایشون :
پولتونو تو سطل زباله بریزین بهتره به نطر من .
سیصد تومن ازتون میگیرن برای یه سری مدارک فتوشاپ شده بیخود بعد از یکماه که طول دادند تا این حساب کزایی باز شد.بنده خرج وی پی اسم کرده بودم.به دو ماه نکشید حساب لیمیت شد .مدارک و چیرایی که سیصد تومن اب خورده بود نمیدونم چی بود .جوابگو که نبودند هبچ گفتند حتما خودتون یکاری کردین با حساب !!!.
به جز ضرر و اعصاب خوردی برای من چیز دیگه ای نداشت . متاسفم که یه سری از این تحریم ها سو استفاده دارن میکنند و بازار سیاه واسه خودشون درس کردند. ککشونم نمیگزه.
بازم انتخاب با خودتون است.
یا حق.
-
تعداد تشکر ها از glamshift به دلیل پست مفید
-
May 23rd, 2017, 19:01
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Lopez
با سلام ؛
مبلغ 300 هزار تومان ایشون بابت پی پال دریافت کردند. دستشون درد نکنه منتها چند نکاتی رو لازم دونستم عنوان کنم:
مدارکی که ایشون به ما تحویل دادند متعلق هستش به مجری معروف تی وی , هر جا که ما اقدام کردیم برای وریفای , با شکست مواجه شد! فرد ذکر شده فقط در تویتر 67کا فالاور دارند.
شماره ای باهاش پی پال رو وریفای میکنند از سایت های رایگان شماره مجازی هستش!
یعنی سوالم اینجاست واقعا 300 تومن بابت چه کاری ایشون دریافت کردند؟
هیچ شکایتی از استارتر نیست. خود کرده را تدبیر نیست.این پست هم برای سایر دوستان است.کاملا هم حق دارند حرف های بنده رو نشنیده بگیرید و یا حتی باعث شه استارتر بهتر کارشو انجام بده.
دوستان لطفا کمی هوشیار تر باشند.
دوست عزیز اسم و مشخصاتی که از آنها برای افتتاح حساب استفاده میشه ممکنه برای ده ها نفر با شخصیت و موقعیت اجتماعی مختلف یکسان باشه . تشابه اسمی در توییتر دلیل بر ربط دادن به مشخصات حسابهای ما نیست! اصل تفاوت در اطلاعات هویتی افراد مثل آدرس محل سکونت- تاریخ تولد - شماره ملی و... هست. اگر قرار بر این بود پی پال باید همه حسابهای دارای اسم یکسان رو مسدود میکرد.
بله بدلیل تعدیل هزینه های تمام شده بیشتر از شماره ها رایگان استفاده میکنیم. چرا که در صورت استفاده از شماره غیر رایگان قیمت تمام شده حساب بالای 400000 تومان خواهد بود. البته میتونید در اینترنت جستجو کنید اگر کسی از همکاران داخلی و یا خارجی حساب رو با این شرایط و قیمت ارائه کند هزینه ارائه شده توسط ما بمراتب پایینتر خواهد بود!
از طرفی در ابتدا به شما عرض کردیم ما مدارک رو برای حسابهایی که توسط خودمان افتتاح میشود ارائه میکنیم. برای حسابی که توسط خودتون با آی پی و مشخصات نامعلوم باز شده هیچ تضمینی داده نشد و شما هم قبول کردید.
مسئله مهم دیگر در مورد قبول نشدن مدارک ،آی پی IP هست .توجه داشته باشید 99% کابران اینترنتی از IP هاستینگ برای افتتاح حساب دیتا سنتر و... استفاده میکنند و این رنج از آی پی ها در دیتا سنتر high risk محسوب شده و ورفای شما مورد قبول قرار نمیگیرد.برای موفقیت آمیز بودن ورفای با مدارک در دیتاسنتر باید از آی پی واقعی اینترنت یعنی residential استفاده نماید .
اطلاعاتی در مورد تفاوت IP هاستینگ و رزیدنتال:
https://multiloginapp.com/datacenter...al-ip-proxies/
http://limeproxies.com/blog/differen...er-ip-proxies/
موفق و پیروز باشید.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
glamshift
تجربه من با ایشون :
پولتونو تو سطل زباله بریزین بهتره به نطر من .
سیصد تومن ازتون میگیرن برای یه سری مدارک فتوشاپ شده بیخود بعد از یکماه که طول دادند تا این حساب کزایی باز شد.بنده خرج وی پی اسم کرده بودم.به دو ماه نکشید حساب لیمیت شد .مدارک و چیرایی که سیصد تومن اب خورده بود نمیدونم چی بود .جوابگو که نبودند هبچ گفتند حتما خودتون یکاری کردین با حساب !!!.
به جز ضرر و اعصاب خوردی برای من چیز دیگه ای نداشت . متاسفم که یه سری از این تحریم ها سو استفاده دارن میکنند و بازار سیاه واسه خودشون درس کردند. ککشونم نمیگزه.
بازم انتخاب با خودتون است.
یا حق.
همه حسابهای ما با مشخصات معتبر افتتاح میشه و مدارک ارائه شده با هویت فرد مطابقت دارد.
پی پال هر هفته به صورت اتوماتیک حسابهای آمریکا را از لحاظ هویتی بررسی مینماید.لذا اگر حساب ما مشکلی داشت در اولین روزهای استفاده لیمیت میشد نه بعد از 2 ماه.
حساب شما رو چندین باربررسی کردیم با توجه به تراکنشهای کنسل شده در حساب، ایمیل های دریافتی از پی پال و توضیحات درباره علت مسدود شدن مشخص شد لیمیت بدلیل استفاده نادرست از حساب، سهل انگاری و نداشتن اطلاعات کافی از نحوه استفاده بوده و امکان از لیمیت در آمدن حسابها در چنین مواقعی وجود ندارد.
ویرایش توسط hadipro : May 23rd, 2017 در ساعت 20:48
-
-
May 24th, 2017, 15:23
ضمنا تنها تراکنشی ک انجام شده همونی بوده ک لیمیت شده حساب برای بار میلیونم نه من ب اون حساب ورودی کردم و نه حتی پرداختی را دریافت یا کنسل کردم .. فقط ادرس را دادم و برام پول واریز شد . مدارک اگه معتبر بود و فوتوشاپ نبود میتونست از لیمیت دربیاره ولی شما هیچ پاسخی ندادین و پشتیبانی در این صورت نبود. مدارک رو ب جاهای دیگه نشون دادم و گفتن فوتوشاپه. الان یکسال بعد تازه شما دارین جواب میدین و اونم اینه ک هزینه جدید بدم برا یه حساب دیگه.
مبلغ سیصد تومن رو من نمیدونم برا چی پرداخت کردم .قبضی هم ک نبود. با همون اولین تراکنش مسدود شد و سیصد تومنم پرید. شمام الان بعد از یکسال دارین جواب میدین.
-
-
May 24th, 2017, 19:16
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
glamshift
ضمنا تنها تراکنشی ک انجام شده همونی بوده ک لیمیت شده حساب برای بار میلیونم نه من ب اون حساب ورودی کردم و نه حتی پرداختی را دریافت یا کنسل کردم .. فقط ادرس را دادم و برام پول واریز شد . مدارک اگه معتبر بود و فوتوشاپ نبود میتونست از لیمیت دربیاره ولی شما هیچ پاسخی ندادین و پشتیبانی در این صورت نبود. مدارک رو ب جاهای دیگه نشون دادم و گفتن فوتوشاپه. الان یکسال بعد تازه شما دارین جواب میدین و اونم اینه ک هزینه جدید بدم برا یه حساب دیگه.
مبلغ سیصد تومن رو من نمیدونم برا چی پرداخت کردم .قبضی هم ک نبود. با همون اولین تراکنش مسدود شد و سیصد تومنم پرید. شمام الان بعد از یکسال دارین جواب میدین.
دوست گرامی امکان ارسال دلار به پی پال لیمیت شده وجود نداره. حساب شما بعد از 2 ماه و پس از دریافت دلار مسدود شده. جزئیات همه تراکنشهای مشکوک کنسل شده و ایمیل پی پال موجود هست. قبل از تحویل حساب بهتون گفته شد همه مشخصات حساب معتبر و قانونی ورفای میشود ولی شماره ملی برای این حسابها ارائه نمیشود و شما با فرض این شرایط حساب رو سفارش دادید.این رو حتما" به کسایی که مدارک ما رو فتوشاپ میدونن و احتمالا" شما رو راهنمایی میکنند بگید تا در جریان چگونگی کار با پی پال باشند.
ویرایش توسط hadipro : May 24th, 2017 در ساعت 19:35
-
-
June 8th, 2017, 15:31
عضو انجمن
سلام
حساب پی پالی که سال پیش برای من باز کردید تا الان بدون مشکل کار کرده و هیچ مشکلی با پرداخت ها و ریفاند ها نداشتم.
اما نیاز به حساب بانکی آمریکا دارم، تو اسکایپ هم تماس میگیرم اما جواب نمیدید.
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
-
-
June 12th, 2017, 13:32
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
kamkar
سلام
حساب پی پالی که سال پیش برای من باز کردید تا الان بدون مشکل کار کرده و هیچ مشکلی با پرداخت ها و ریفاند ها نداشتم.
اما نیاز به حساب بانکی آمریکا دارم، تو اسکایپ هم تماس میگیرم اما جواب نمیدید.
سلام
بله میتونیم براتون افتتاح کنیم توضیحات بیشتر در اسکایپ داده شد . با سپاس
-
-
August 24th, 2017, 11:44
عضو جدید
هزینه ساخت رو میشه برام ارسال بفرمایید؟ همچنین بنده یه حساب لیمیت شده دارم شما میخرید؟
انجام پروژه های برنامه نویسی
Windows - Android - AVR - Asp.net - Assembly
-
-
August 24th, 2017, 16:07
سلام
لطفا برای بنده ارسال کنید
Sent from my SM-C5000 using Tapatalk
-