دوستان انگار کسی نیست جواب مشکل بده انگار همه مشکل دارن ؟ کسی نیست که جواب بده و این اسکریپو ساپورت کنه![]()
دوستان انگار کسی نیست جواب مشکل بده انگار همه مشکل دارن ؟ کسی نیست که جواب بده و این اسکریپو ساپورت کنه![]()
سلام دوستان
فکر کنم سوالم تکراری باشه، اما می پرسم
چرا بعضی مواقع بعد از خرید، محصولی در اختیار کاربر قرار نمیگیره؟ کاربر خریدشو به صورت کامل انجام داده اما از طریق سایت محصولی دریافت نمکینه
و سوال دوم اینکه چرا بعضی مواقع محصول برای کاربر ایمیل نمیشه؟ کاربر اعلام میکنه که هیچ ایمیلی دریافت نکرده
آیا شما هم با این دوشواری ها روبرو هستید ؟ :دی
سلام روش برداشتن ایمیل از دیتابیسشو می گید یه کد بود فقط شماره موبایل داد خیلی هم خو بود اگه می شه ایمیلشم بزارید
سلام..دوست عزیز 5 روز پیش تو تاپیک زیر پرسیدین جواب دادم
http://www.webhostingtalk.ir/f10/68257/
بله هست..اول باید هاستتون قابلیت ارسال ایمیل داشته باشه..چون خیلی از هاست ها روی 1000یا 700 محدود میکنن و بیش از این در روز نمیشه فرستاد.....پلاگین رو من دارم ولی از صاحب اصلی اون باید بخرید...اصلش رو کسی دیگه نوشته که نام کاربریشو یادم رفته ایمیلشون اینه sardarn84@yahoo.com
اگر وقت نداشتن بنده درخدمتم(با هزینه)
سلام.آیا پلاگینی هست که بشه به تمام افرادی که اقدام به خرید کردند ایمیل داده بشه؟
هزینش چقدر میشه؟
اسکریپته خوبیه ممنون که منتشر کردین
سلام
چطوری میشه از این اسکریپت که در یک هاست cpanel نصبه بکاپ گرفت و انتقال داد به یه هاست cpanel دیگه؟
اگر تغییرات خاصی در اسکریپت نداده باشید ، با انتقال دیتابیس و قالب سایت کار به پایان می رسد
در غیر اینصورت باید به جز انتقال دیتابیس، کل اطلاعات موجود در فولدر مربوط به سایت را زیپ کنید و به هاست جدید منتقل کنید.
البته ویرایش آدرس ها و ... در فایل تنظیمات ، پس از انتقال ضروری است.
تجربه ی شخصی : حداقل یک هفته کامل قبل از خرید هاست ، سرور و ... با پشتیبان سایت مداوم صحبت کنید تا درگیر سایت های بی پشتیبان نشوید.
به معتبرترین ها هم اعتماد کردیم و خیر ندیدیم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)