چندتا سوال دارم
از نظر امنیتی چه طور هست الان مشکل که نبوده ؟
الان بنده کلا بخوام از سی پنل جا به جا کنم دیتابیس ها راحت فعال میشه مشکلی نداره ؟
الان یک سری ماژول مثل پنل ریست سرور های مجازی دارم اون ها هم با این پنل مشکلی نداره ؟
فایروال داره این سیستم شما یا جداگانه باید نصب کرد ؟
سرعت لود سایت چه طور هست ؟
برای افزایش لود سایت روی این سرور نیاز به کار خواصی هست یا خودش مشکلی نداره سرعتش خوب هست ؟
از نظر امنیتی روی سیستم بسیار کار شده و مشکلات امنیتی رفع شده و بعد از گذشت 6 - 7 ماه مشکلی نداشته
باید از دیتابیس cpanel بک آپ بگیرید و اینجا ریستور کنید, خیر مشکلی ندارد
خیر با اونها مشکلی نخواهد داشت چرا که همه توابع php قابل اجراست
فایروار توی این نسخه نداره - اما میتونید از همه فایروالهای تحت ویندوز استفاده کنید
سرعت لود با cpanel و directadmin برابری میکنه
کانفیگ پیشفرض مناسب هست
HUM ...
سلام در مورد ایمیلش توضیح میدید؟
من ایمیل میسازم ولی نمیدونم چرا توی نرم ازفزار ها وارد میکنم قبول نمیکنه
پورت 465 هست چیه؟
نحوه تنظیماتش رو میگید؟؟
در مورد ساخت دامنه هم یه توضیحی میدید دامنه ساختم و از قسمت DNS Manager دامنه رو انتخاب میکنم میرم بخش تنظیمش
از قسمت A ای پی سرور رو زدم ولی هنوز بالا نمیاد ؟
با سلام
پورت ارسال ایمیل 25 هست
تنظیمات دامنه : دی ان اس چگونه تنظیم میشود - مرکز پرسش و پاسخ zPanel فارسی
HUM ...
حتما تست می کنم . ممنون
شرکت پندار پردازش (شماره ثبت : 1655)
هاست لینوکس ابری - نمایندگی نامحدود لینوکس - ثبت دامنه - سرور مجازی
www.pendarit.com Tel : 09116797872 - 3
دوستان من کلن یه اعتقاده دارم
حالا که اون پف.یوز ها تحرم کردندتا جایی که میتونید نقضه کپی رایت کنید
دوست عزیز پیشنهاد میکنم تا میتونی از کنترل پنل های معروف کپی برداری کن و تو پنلت اضافه کن
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
سلام
اقا سهیل من ایمیل میسازم و باهاش میتونم از داخل webmail ایمیل بفرستم
ولی هیچ یک از نرم افزار های ارسال ایمیل گروهی نمیتونه به ایمیل کانکت شه مشکل از چی میتونه باشه؟
وراستی یه چیز دیگه که من تست کردم و فهمیدم ست دامنه بیشتر از 24 ساعت طول کشید حتی دامنه tk که دودقیقه طول میکشه !
===============
یه سوال خارج از بحث کسی اسکریپتی میدونه که بهش ایمیل ایمپورت کرد ایمیل گروهی ارسال کرد؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)