-
May 29th, 2013, 19:24
عضو جدید
پاسخ : مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم

نوشته اصلی توسط
rabolf
دوستان من یه پروژه 800 دلاری دارم، ولی بخاطر همین موضوع فقط 170 تا گرفتم که ببینم چی میشه وضعیت
حالا به صاحب کار داستان رو گفتم و گفتم بیا پولو مستقیم بریز به حساب خودم ولی اون میگه تمام پول رو دیپوسیت کرده تو سایت و اگر راهی باشه پولو برگردونه، پول رو مستقیم به حساب من میریزه. حالا سوال اینه که آیا واقعاً پیمانکارا نمیتونن پول دیپوزیت شده رو بیرون بکشن یا اینکه طرف ما خنگ/زرنگه ؟ اگر میشه و کسی تجربشو داره بگه لطفاً چجوری میشه اینکارو کرد.
ممنون
همون طور که فری لنسر Withdraw داره، کارفرما هم داره، می تونه به حساب پیپل خودش منتقل کنه.(البته به دلیل فی هایی که سایت میگیره، یه مقداری از پولشون از بین میره) ظاهراً ایشون نمیتونن به شما اعتماد کنن، و میخوان از سیستم مایل استون خود فری لنسر استفاده کنن، مخصوصاً که حالا بهشون گفتید که اکانت لیمیت شده، کمی مشکوک تر شدن. هیچ وقت به خود کارفرما مشکلات ایجاد شده در مورد حسابتون رو نگید، بدبین میشن.
-
تعداد تشکر ها ازmst_ab به دلیل پست مفید
-
May 29th, 2013 19:24
# ADS
-
May 29th, 2013, 19:47
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
rabolf
دوستان من یه پروژه 800 دلاری دارم، ولی بخاطر همین موضوع فقط 170 تا گرفتم که ببینم چی میشه وضعیت
حالا به صاحب کار داستان رو گفتم و گفتم بیا پولو مستقیم بریز به حساب خودم ولی اون میگه تمام پول رو دیپوسیت کرده تو سایت و اگر راهی باشه پولو برگردونه، پول رو مستقیم به حساب من میریزه. حالا سوال اینه که آیا واقعاً پیمانکارا نمیتونن پول دیپوزیت شده رو بیرون بکشن یا اینکه طرف ما خنگ/زرنگه ؟ اگر میشه و کسی تجربشو داره بگه لطفاً چجوری میشه اینکارو کرد.
ممنون
نشدنی نیست. اما بدون دردسر و بدون هزینه هم نیست. البته ترجیح کارفرما اینه که توی خود فریلنسر منتقل کنه، هم براش راحتتره و هم نگرانی از سین جیم پی پل نداره که بگن این کی بود پول به حسابش ریختی و مابقی قضایا. اما اگر از کارتون کاملا راضی باشه و خوب شیرفهم شده باشه که اگر این کار رو نکنه شما حالا حالا ممکنه به پولتون نرسین همکاری میکنه.
اگر قضیه اعتماد هست من یک پست اینجا زدم میتونین بهش بگین مشکل مشابهی پیدا کردین وضعیتتون رو درک میکنه:
Discuss legal issues that are of a general nature - In the eyes of the law, am I completely powerless?

نوشته اصلی توسط
mst_ab
مخصوصاً که حالا بهشون گفتید که اکانت لیمیت شده، کمی مشکوک تر شدن. هیچ وقت به خود کارفرما مشکلات ایجاد شده در مورد حسابتون رو نگید، بدبین میشن.
بستگی به طرف داره و اینکه چطور موضوع رو براش توضیح بدین. همه شکاک نیستن. یکی از کارفرماهای من ۵۰۰ دلار ریخته بود و فعلا قرار نبود پرداختی جدید داشته باشه. از ۵۰۰ تا ۱۸۰ تاش توی اکانت گیر کرده که فروخته بودمش و ریالش رو هم گرفته بودم. این کارفرمائی که میگم موضوع رو که شنید گفت من ۱۸۰ دلار رو به حساب کسی که دلار رو بهش فروختی میریزم و از پرداختی بعدیت کم می کنم.
-
تعداد تشکر ها ازmajid-f به دلیل پست مفید
-
May 29th, 2013, 20:00
از هردو پاسخ ممنونم،
طرف از کارم راضیه ، بهش پیشنهاد میبدم پروژه رو ببندیم و فقط همون 180 تای اول رو پرداخت کنه. باقی پولش رو بکشه بیرون و به حساب پیپل بریزه. حالا اگه قبول نکردم دیگه از مزایای نشنالیتی ماست دیگه.
آقا کسی تو oDesk کار کرده ؟ من به اسم یکی از دوستام که کانادا زندگی میکنه میخوام کار بگیرم، با دوستمم هماهنگ کردم. کسی تجربه چنین کاری رو داره ؟
-
تعداد تشکر ها از rabolf به دلیل پست مفید
-
May 29th, 2013, 22:17
عضو جدید
دوستان ببخشید من همین الان این پست رو دیدم .
واریز مستقیم منظورم همون Direct Payment هست که تو سایت وجود داره . اونا گفتن که شما در صورتی می تونید از واریز مستقیم استفاده کنید که پروژه ای تعریف شده باشه . از اونجا که پروژه ای بین ما تعریف نشده بود اکانت بنده " لیمیت " شد . واسه قسمت residental adress رفتم دفتر اسناد رسمی کنار خونمون یه اقرارنامه به محل گرفتم . اکثرا نمی دونن که این چیه . ولی بهشون بگید که واسه یک جا کار میکنم و از من خواستن که آدرس دقیق رو یه اقرارنامه بیارم . همین طوری . مبلغش ۳۲۲۰۰ اگه اشتباه نکنم بود . البته راه دیگه ای هم داره و اون هم گرفتن از نیروی انتظامی هست که اصلا توصیه نمی کنم بهتون .
واسه بخش id cart هم ، شناسنامه رو دادم ترجمه کردن و فرستادم . بعد عکس خواسته شده رو به همراه یکی از این مدارک گرفتم و فرستادم . در کمتر از یک روز حسابم باز شد .
دوستان اگه متوجه نشدن اگر از دارالترجمه بپرسن بهتر راهنماییتون می کنه . البته در صورتی که تازه کار نباشه .
به هر حال دوستان اگر مطلب دیگه ای هست بفرمایید تا خدمتتون بگم .
ارادتمند
-
تعداد تشکر ها ازonlymaj به دلیل پست مفید
-
May 29th, 2013, 22:26
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
onlymaj
واریز مستقیم منظورم همون Direct Payment هست که تو سایت وجود داره . اونا گفتن که شما در صورتی می تونید از واریز مستقیم استفاده کنید که پروژه ای تعریف شده باشه . از اونجا که پروژه ای بین ما تعریف نشده بود اکانت بنده " لیمیت " شد . واسه قسمت residental adress رفتم دفتر اسناد رسمی کنار خونمون یه اقرارنامه به محل گرفتم . اکثرا نمی دونن که این چیه . ولی بهشون بگید که واسه یک جا کار میکنم و از من خواستن که آدرس دقیق رو یه اقرارنامه بیارم . همین طوری . مبلغش ۳۲۲۰۰ اگه اشتباه نکنم بود . البته راه دیگه ای هم داره و اون هم گرفتن از نیروی انتظامی هست که اصلا توصیه نمی کنم بهتون .
واسه بخش id cart هم ، شناسنامه رو دادم ترجمه کردن و فرستادم . بعد عکس خواسته شده رو به همراه یکی از این مدارک گرفتم و فرستادم . در کمتر از یک روز حسابم باز شد .
دوستان اگه متوجه نشدن اگر از دارالترجمه بپرسن بهتر راهنماییتون می کنه . البته در صورتی که تازه کار نباشه .
ارادتمند
اکانت شما الان لیمیت نیست؟
جدیدا چرا بجای پرچم ایران میزنه Unknown!?
-
تعداد تشکر ها از Tehranshahr به دلیل پست مفید
-
May 29th, 2013, 22:50
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
onlymaj
ارادتمند
اکانت شما که هنوز باز نشده؟؟؟....
-
تعداد تشکر ها از mst_ab به دلیل پست مفید
-
May 29th, 2013, 22:54

نوشته اصلی توسط
onlymaj
ارادتمند
الآن اکانت شما لیمیت نیست ؟
آخرین بار چه زمانی withdraw کردین ؟
-
تعداد تشکر ها از rabolf به دلیل پست مفید
-
May 29th, 2013, 23:37
عضو جدید
نه اکانت بنده لیمیت نیست
همین هفته پیش خدمت دوستان اعلام کردم .
-
-
May 30th, 2013, 00:47
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
onlymaj
نه اکانت بنده لیمیت نیست
همین هفته پیش خدمت دوستان اعلام کردم .
برداشت داشتید؟ پرچم کشورتون هنوز unknown مونده...
-
تعداد تشکر ها از mst_ab به دلیل پست مفید
-
May 30th, 2013, 00:53
عضو جدید
بعله خوشبختانه .
فریلنسر که خدای باگ هستش . به نظرم مشکل از سایته . حساس نشید !
-