دقیقا همین گیر ها رو هم به من داشتن می دادن که یه حرکت حلش کردیم نماد دادن و زمانی هم که بخواد نماد از حالت موقت در بیاد خودشون 2 دستی باید بیان تقدیم کنن تا قبول کنیم نمادشونو.![]()
دقیقا همین گیر ها رو هم به من داشتن می دادن که یه حرکت حلش کردیم نماد دادن و زمانی هم که بخواد نماد از حالت موقت در بیاد خودشون 2 دستی باید بیان تقدیم کنن تا قبول کنیم نمادشونو.![]()
به ما هم بگین این حرکت چی بود :D![]()
امروز به من ایمیل زدن میگن بخش افزودن وجه و قسمت بازاریابی که در whmcs وجود داره رو باید حذف کنم.![]()
من هنوز اقدام نکردم
این چیزارو میبینم دارم پشیمون میشم
همین درگاه غیر مستقیم که داریم خوبه به نظرم![]()
من ایندفعه زیر بار نرفتم و به حرفشون گوش ندادم. گفتم خیلی کاربران به صورت api اقدام به ثبت دامنه میکنند و اگر پول نتونن به حساب کاربریشون شارژ کنن که نمیتونن دامنه ثبت کنند اتوماتیک.
اگر همه باهم زیر بار قوانین یک طرفه ای که وضع میکنن نریم خودشون به فکر میوفتن که این قانون های بی منطق و بی اساس رو پیاده نکنن
همچنان واسه من ایمیل نیومده
حتی من تغییر ای پی هم دادم 2 ساعت کارم حل شد
من ایندفعه زیر بار نرفتم و به حرفشون گوش ندادم. گفتم خیلی کاربران به صورت api اقدام به ثبت دامنه میکنند و اگر پول نتونن به حساب کاربریشون شارژ کنن که نمیتونن دامنه ثبت کنند اتوماتیک.
اگر همه باهم زیر بار قوانین یک طرفه ای که وضع میکنن نریم خودشون به فکر میوفتن که این قانون های بی منطق و بی اساس رو پیاده نکنن
عزیز این توضیحات براشون اهمیتی نداره
خیلی راحت رد میکنن دوباره همون جمله قبلی را واستون ارسال میکنن
از یه طرف جمشید بسم الله نمیزاره کارمون رو بکنیم
از یه طرف هم این
تو این زمانی که ما هستیم فکر نکنم وقتی پیر شدیم بگیم جوانی کجایی که یادت بخیر !!!!!
امروز پیام رفع عدم انطباق ها آمد که چیز خاصی نبود مثل باز کردن who is و ....
اما یک نکته مهم بود و آن اعلام مدت اعتبار قیمت ها..... تو این شرایط مگه میشه...!
چندین صفحه قبل من عرض کردم - هیچ هدفی جز اخذ مالیات نیست و الا چیکار به افزودن وجه و این مسائل دارن ( حتما دوستان خوش بین میگن که بابا میخوان کسی پولشو نخوابونه اونجا باز صاحب سایت دربره و بیان شکایت که کلاهبرداری شد ) زهی ...
فقط مالیات - فقط موضوع پول گرفتن و هیچ کاری انجام ندادن و مردم رو توی فشار قرار دادن - این موضوع قیمت ها هم همینطوره آیا علتشم میگن که چرا باید این کارا رو اجام بدید ؟ قیمت ماست و پنیر که صبحش با ظهر فرق میکنه تو بازار چه برسه هاست و دامین :دی
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)