نسخه php شما 5.3 هست.
& رو قبل از new حذف کنید. (برای تمامی خط ها)
نسخه php شما 5.3 هست.
& رو قبل از new حذف کنید. (برای تمامی خط ها)
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
تو پنل مدیریت به قسمت رابط API برید.
یدونه ایجاد کنید.
عنوان : شبکه فروش سرخ
نام کامپوننت : Redresellerapi
جزئیات :
$settings['username'] = 'Shenase_Shoma'; $settings['pass'] = 'Password'; $settings['domain_ns1']= 'ns1.domain.com'; $settings['domain_ns2']= 'ns2.domain.com';
برای خرید کلیک کنید
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
برای خرید کلیک کنید
صفحه دیگه سفید نمیشه و میره برای ثبت اون قسمت که روش پرداخت رو انتخاب میکنم بعد چند لحظه صفحه سفید میشه بعد که ریفرش میکنم پول کم شده ولی تو پنل رد ردرسیلرثبت نشده
تنظمات توی ردرسیلر بر روی پیش سفار هست اتقاقی یک با ثبت شد!
ببخشید من الان وقتی میرم برای ثبت یک سفار هست اون بالا تو تصویر نگاه کنین ایم چجوریه ؟
فکر کنم فایل ماژول رو باز کنین و ترمینال ایدی و کد رو وارد کنین و سیو کنید بعد به درگاه ها اضافه کنیددر مورد پرداخت آنلاین پاسارگاد هم میشه بگین api چی میشه برا ادد کردن تو سایت .
ویرایش توسط B.Z : September 3rd, 2012 در ساعت 02:20
ممنون جناب محسن بابت راهنمایی دقیق تون
ایا این سیستم راهنمای کلی چیزی داره که برای ابتدای کار مطالعه کنیم
ممنون
redreseller بخش فنی شون رایگان براتون تنظیم می کنن.
پرداخت ها رو متاسفانه راجع به تنظیماتش اطلاعاتی ندارم (برای پاسارگاد رو خودشون نصب کردن برام) باید از خودشون بپرسید فقط زرین پال رو می دونستم که آموزشش رو تو یکی از پست ها دادم.
برای خرید کلیک کنید
دوره پرداخت رو 12 ماهه (یک سال) انتخاب کنیدببخشید من الان وقتی میرم برای ثبت یک سفار هست اون بالا تو تصویر نگاه کنین ایم چجوریه ؟
برای خرید کلیک کنید
جناب محسن
ممنون به خاطر کمکی که میکنید
من هم اینجام تا مشکلاتم رو یکی یکی حل کنم
این صفحه رو ببینید
عصرنت | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | ثبت دامنه | دومین | سروراختصاصی | سرور مجازی
و حالا این صفحه رو ببنید
عصرنت | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | ثبت دامنه | دومین | سروراختصاصی | سرور مجازی
متوجه تفاوت شدید
حالت سطر و ستونی برعکسه
من اومد سرویس دامنه بین الملیی رو ایجاد کردم و برای هر پسوند یه محصول اضافه کردم
من میخوام مثل سایت اصلی باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)