جناب دکتر مگه ما گفتیم چه قدر تو جیب شما پول هست؟ اصلا به ما چه ربطی داره چه قدر سود کردی چه قدر پول داری .. آخه مرتیکه د ز د نزار دهنم باز بشه.امثال تو رو من میشناسم.داری مظلوم نمایی چی رو میکنی؟ که کسی کاریت نداشته باشه؟ تا ظهر دارم میرم شکایت باباتو در میارم تا از این غلط ها نکنی. مردم مگه بازیچه تو هستند که بدون بی تجربگی بیای خسارت بزنی به همه؟ داری فیلم بازی میکنی؟ دوستت که میگه پول تمدید رو داده؟ آنو چیکارش کردی؟ نوش جان کردی؟ یک غلطی کردی باید تا تهش وایستی.میخوای بزنی به چاک؟ کور خوندی. هر کسی ازت بگذره من احمق نیستم که ازت بگذرم.چون میشناسم امثال تو رو.داری مطلوم نمایی چی رو میکنی؟ مرتیکه برو قرض بگیر نداری.برو گوشیتو بفروش.برو نرول کن.300 تومان رو به گدا بگی برات چک سفید میکشه! تو آبروی آن رو هم بردی.رو سر ما شاخ میبینی مگه؟ سه روزه ملت رو فیلم کردی میگی پول نداری؟ به خدا قسم پولت میکنم..
حالا بقیه بشینن همدردی کنن با ایشون.. فقط اینو بگم چون خلاف مقررات نمیتونم بگم اینجا وگرنه امثال همین عوضی ها رو تو شهر ما میشناسند و وقتی میان شهرمون با کتک میندازنشون بیرون..الکی نیست با این عوضی ها درگیریم.چون میشناسیمشون.مثل گربه مطلوم نمایی میکنند همه دلشون براشون بسوزه.. مرتیکه بک آپ دادی دادی ندادی چند برابرش رو ازت خسارت میگیرم بشین تماشا کن..