به نظر من نزارن بهتره که گفتند هم که ممکن نیست .کاش لایسنس ماهانه هم بذارید
فروشنده که قصد کار دائمی و فعالیت همیشه داشته باشد 100% برای همیشه به چنین امکاناتی نیاز خواهد داشت
اما فروشندگان فصلی و ...
به نظر من نزارن بهتره که گفتند هم که ممکن نیست .کاش لایسنس ماهانه هم بذارید
فروشنده که قصد کار دائمی و فعالیت همیشه داشته باشد 100% برای همیشه به چنین امکاناتی نیاز خواهد داشت
اما فروشندگان فصلی و ...
سلامسلام
جناب ما مشتاقانه منتظر نسخه جدید هستیم که خریداری کنیم کی انجام میشه ؟
کاش لایسنس ماهانه هم بذارید
در چند پست قبل در مورد این موضوع توضیح ارائه شده
در مورد پیش نیازها در پست اول قبلاً توضیح کامل ارائه شده :بله موافقم فروش ماهانه خوبه چون هم سودش واسه فروشنده بیشتر هم خریدار بیشتر فقط پیشنهاد بود ما که به هر حال نیاز داریم و به محض ارائه خریداری میکنیم فقط یه سوال آیا با ورژنهای مختلف whmcs و vmware مشکلی نداره
whmcs = 5
vmware esxi 4.1
نیازمندی های سرور :
1 - ESX/ESXi 3.5 به بالا
2 – PHP 5.2 به بالا
3 – WHMCS 4.4.2 به بالا
4 – ION Cube Loader
5 – دارا بودن سرورمجازی به صورت اختصاصی برای انجام تنظیمات مطابق نیاز ماژول (( بر روی هاست اشتراکی گاهاً به دلیل بعضی از محدودیت ها مشکل ایجاد می شود ))
6 – دارا بودن کنترل پنل WHM/Cpanel برای انجام راحت تر تنظیمات php + Apache + Firewall
اگر مشکلی ایجاد نشود , اواسط هفته آینده ابتدا برای کاربران و بعد برای عموم قرار خواهیم داد
کد نویسی های ماژول تمام شده تنها همان مواردی که در پست های قبل اعلام کردم باقی مانده
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلامخیلی عالیه!
از نسخه فعلی که کاملا راضی هستم. اونجوری که می فرمایید نسخه جدید می ترکونه!!!
۲ مورد دیگه رو که فکر می کنم باگ نسخه فعلی باشه:
۱- وقتی ماژول نمی تونه به سرور لاگین کنه (به دلایل مختلف) اجازه مدیریت مشخصات سرور رو به ادمین نمی ده و صفحه مربوط به سرور مجازی به هم می ریزه.
۲- ماژول ریپورت مناسبی از عملیات انجام شده ارایه نمی داد. مثلا وقتی unsuspend می کردم در جواب توی یه کادر قرمز (که معمولا واسه اعلام خطا استفاده می شه) می نوشت «۱»!
همچنین لطفا بگید که به یوزری غیر از root توی esxi چه دسترسی هایی داده بشه تا بتونه از ماژول شما استفاده کنه. از نظر امنیتی اصلا خوب نیست با یوزر روت از ماژول استفاده کرد
با تشکر
علیرضا جان این دو مورد هم رفع شده
هر چیزی که فکر کنی رفع کردیم
در مورد ساخت یوزر جدید سعی میکنم داخل داکیومنشن جدید این مورد را آموزش بدم
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلام خوبید ؟
من خیلی وقته ازتون ماژول گرفتم
طبق اموزش توی خود ماژول هم پیش رفتم اما مثل اینکه یه موردی هست که اجازه نمیده ماژول کار کنه
توی قسمت محصولات کاربر که میرم برای تنظیمات صفحه قالبش نیست اصلا اونجا سفید هست و فقط متون رو نشون میده ....
و توی پنل کاربری هم ارور میده ....
Telegram: mehdi_niromandan
100% مشکل از کانفیگ سرورتون هست
تنظیمات سرور رو بصورت زیر انجام بدید مشکلی پیش نخواهد اومد
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - دانلودها
هرچند داکیومنت این ماژول در مورد نحوه صحیح کانفیگ سرور ناقص هست
این که بگند هماهنگ نیست که چیز خنده داری هستش ... !
سرور سروره دیگه .... برنامه کار با سخت افزار نوشته نشده که ! یه نرم افزار معمولی هست که با یک برنامه میخواد خودشو یکپارچه کنه ! همین
سلام
اگر ماژول به صورت کامل نصب شده باشد و SSH روی سرور اصلی شما (( مجازی ساز نصب شده است )) به صورت صحیح فعال باشد
مشکل تنها از تنظیمات php یا آپاچی یا محدودیت های فایروال شما است
برای کسانی که هزینه پشتیبانی را خرید کرده اند این مورد توسط پشتیبانی انجام می شود
دیگر کاربران نیز باید مطابق لینکی که ایران وب هاست قرار داند از فایلهای آماده :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - دانلودها
1 - EasyApache (Apache Update)
2 - Firewall & Security Configuration File = csf
3 - php.ini شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - صفحه اصلی سایت
استفاده و مطابق این فایلها سرور خود را تنظیم کنند
موفق باشید
سلام
یه مورد پیشنهادی به ذهنم رسید و اون هم اضافه کردن امکان ریسلر هست.
به این صورت که علاوه بر ماژول اصلی یه ماژول دیگه ای هم ساخته بشه که با استفاده از api به ماژول اصلی وصل بشه و امکان کنترل سرور مجازی رو به یه whmcs دیگه که ریسلر ما هست بده
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)