سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
کسی اطلاع داره که ایا picofile.com تو لیست سایت های نصف بهای مخابرات هست یا نه ؟ اگر نبود سایتی سراغ دارید که نصف بها هاست بشه برای دانلود تو نت مخابرات؟
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
تو لیست زیر که نیست در واقع هیچ سایت دانلودی وجود ندارد البته bayan.ir هست که اونم هر فایل حجمش خیلی خیلی محدود هست . من نیاز به سایتی دارم که بتونم از وی پی اس توش آپلود کنم و با نت خودم دانلود کنم و نصف بها حساب بشه
http://eportal.tci.ir/Portals/0/top-...-sites-500.pdf
ویرایش توسط dertgtr : December 25th, 2017 در ساعت 12:58
عجب ازbayan هم که تو لیست هست فایل دانلود کردم دقیقا 2 برابر پهنا کم میکنه که ! حتی از سایت های تو لیست هم دو برابر پهنا کم می کنن این یعنی د ز د ی ! غیر اینه؟
من که به 195 شکایت کردم . تا آخر شکایت هم جلو میرم .
ویرایش توسط dertgtr : December 25th, 2017 در ساعت 19:40
دوستان لطفا راهنمایی کنید . من الان یعنی باید برای دانلود یک فایل 2.5 گیگی به اندازه 5 الی 6 گیگ حجم از اینترنتم کم بشه ؟ هیچ راهی نداره که نصف بها یا حداقل با ضریب یک از حجم کم بشه ؟ حتی ازbayan که تو لیست خود مخابرات هست با ضریب 2 حجم کم میشه !!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)