پشتیبانیشون زیر دو دقیقه هست ماشالله :D ولی کاش تو ظاهر سایت یه تغییراتی بدهند. نمی گم بده ها خوبه ولی مثلا payline.ir ظاهرش بهتره.
موفق باشید.
پشتیبانیشون زیر دو دقیقه هست ماشالله :D ولی کاش تو ظاهر سایت یه تغییراتی بدهند. نمی گم بده ها خوبه ولی مثلا payline.ir ظاهرش بهتره.
موفق باشید.
بنده استفاده نکردم زیاد
چند بار استفاده کردم
خوب بوده
انشالله روز به روز بهتر هم بشه
موفق باشید و پیروز
کاربر saitebartar بهترین پیشنهاد شون به نظر من
3- با توجه به اينكه درگاه آسان پرداخت پرشين را به سيستم اضافه كرديداگر اين امكان هم باشد كه براي كاربر فاكتور صادر بشه و بهش شماره فاكتور ارائه باشه و از طريق كد ussd و از طريق موبايل پرداخت بشود ( *733# )
مثلا : *733*4*شماره پذيرنده*شماره فاكتور#
و يا اينكه مبلغ پرداخت شود و با ثبت شماره پيگيري و شماره موبايل كاربر مبلغ به حساب كاربري ما منظور گردد
( مناسب براي عدم دسترسي كاربر به اينترنت يا جهت امنيت و اطمينان تراكنش براي خريدار )
واقعا عالیه. من یه مدتی هست استفاده می کنم خیلی خوبه همه امکاناتی داره و هزینه ها رو کمتر از 1 روز همیشه برام پرداخت کرده کلا بخوام بگم
بی نظیرهههه
با سلام درگاه خوبی هست و پشتیبانی بالا دارید من که راضی هستم
موفق باشید
با سلام...
عزیز در رابطه با درخواست تسویه سوال داشتم اینکه چقد زمان میبره تا شما تایید کنید مبلغ پرداختی رو؟؟؟
و واریز پایا حداکثر چقد زمان میبره؟ و برعکس درصورتی که شما تایید کنید در پرداخت شتاب همون لحظه انجام میشه؟؟
ممنون میشم کامل توضیح بدید تا بنده روشن بشه سوالاتم...
درگاخه خوبی هست اما مثل پی لاین نمیشه مثل اونها حرفه ای نیستن و خیلی از حرفاشون تبلیغ هست
مراجعه کنید به پست اول
http://www.webhostingtalk.ir/f216/99110/
عرض شد فقط نظر خود را در مورد جهان پی ارسال فرمایید نه سیستم های همکار!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)