Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
سرویسی دارین که مشکلی با تورنت نداشته باشه؟ ( دانلود و سید )
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
سلام
من یک عدد سرور و یک هاست ۱۵۰ مگ رایگان ( هدیه ) از شرکت آسمان ارتباط آرکا خریداری کردم
کیفیت سرویسهاشون بسیار عالیست و از اون مهمتر پشتیبانی سریع و ۲۴ ساعتشونه که خدا رو شکر همگی از دانش و توانایی بالایی برخوردار هستن
از آقای عبید عزیز و همکاران گرامیشون به خاطر پشتیبانی و سرویسدهی قدرتمندشون سپاسگذارم
ویرایش توسط paradis : May 12th, 2014 در ساعت 22:44
بنده دوماهی ازشون سرویس دارم قیمت مناسب کیفیت و پایداری عالی سرویس بنده دوماه پرداخت یک ماه رایگانه کهماه دومش رو تازه شروع کردم یه ماه اول کیفیتش مناسب بوده درضم سرعت پاسخگویی به تیکت ها و همچنین پاسخگویی از طریق یاهو بسیار بالا میباشد
بنده کمال رضایت را از این گروه دارم
پشتیبانیشون برای 7 روز اوله که بازگشت وجه تموم شه
بعدش اگه خوب بود بیاید اینجا بگید
آلمان وب هاست : فروش هاست/ نمایندگی / مستر ریسلر / سرور مجازی و اختصاصی / نصب و کانفینگ / و محصولات کشور ایران
09198074089 - جعفری
کیفیت پاسخگوئی رو رسیدگی به مشکلات مشتریان بسیار بالا هست .. و فوق العاده رضایت بخش .. کاش همه فروشنده ها مشابه شما بودند
با سپاس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)