صفحه 17 از 21 نخستنخست ... 7131415161718192021 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 210

موضوع: افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار تومان×

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    10 پست

پیش فرض پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت

نقل قول نوشته اصلی توسط liveserver نمایش پست ها
    اقای محترم با شما این اخرین باری است که شما رو اقا خطاب میکنم.
    یک دفعه دیگه فقط یکدفعه دیگه تهمت کلاه برداری بزنید و به خدای احد واحد ازتون شکایت میکنم و دنبال پروندتون می افتم . چون ابرو حیثیتو اعتبار ما یکم شبه به دست نیومده ...
    این کار رو هم با یوزر دیگه ای که تهمت میزد کردم میتونید سوال کنید ایشون رو به دادگاه کشوندم.. پس مواضب حرف زدنتون باشید
    من که بعید میدونم یوزر ما باشید اگر هم هستید تیکتی زدید بی پاسخ بوده مدرک ارایه بدید ما اصلا از تلفن به کسی جواب نمدیدیم مبنی بر ارایه یا ادم ارایه سرویس وگرنه بی جا میفرمایید تاپیک میزنید به مدیران گزارش خواهد شد حتما.
    هیچ تیکتی مبنی بر جا موندن سرویس نبوده است.
    آره شما بدون هیچ فوت وقتی این کار رو بکن
    دوما چون اینجا امکان ویرایش پست هست شما یه چندتا شات از این پست ها بگیر واسه اسناد و مدارک

عضو جدید e4lyas آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    87
    تشکر شده در
    66 پست

پیش فرض پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت

من تعجب میکنم واقعا ... حداقل پاسخگو باشید ... !
    علیرغم حضورتون در فروم ...

K nowledge IS P ower

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    6 پست

اقای محترم که شما فقط دم از شکایت میزنی
    مگه بنده با شما صحبت تلفنی نداشتم؟
    قرار شد بعد از کمتر 24 ساعت به بنده یک سرور خام تحویل بدید چون بهتون گفتم اطلاعات سرور برام مهم نیست
    الان از اون 24 ساعت 2 هفته داره میگذره و هیچ کاری نکردید پس چرا فقط بلدید بگید شکایت میکنید ؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    44
    تشکر تشکر شده 
    620
    تشکر شده در
    403 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط زهر نمایش پست ها
    اقای محترم
    دوست عزیز:
    1- ابرو یک شخص یا شرکت توپ بازی نیست که هر موقع بخواید به هر طرف شوت کنید پس در صحبت کرد هاتون دقت کنید.
    2- تنها پل ارتباطی ما تیکت از طریق سایت است اگر تیکتی دادید و بدون جواب مانده حق با شماست در غیر اینصورت مقصر تنها خودتون هستید.
    3- شماره های تماس فقط و فقط برای مواقع ضروری میباشد .
    4 - این تاپیک محل پشتیبانی فنی نیست بار ها گفته شده عزیزان برای پیگیری فقط از طریق تیکیت اقدام کنید.
    کم کاری خود رو بر گردن دیگران نیاندازید و موقع صحبت حواستون رو جمع کنید چه حرفی و به چه کسی میزنید.
    همانطور که پ.خ شد هم تیکیت دهید هم شماره تماستون رو قید کنید تا ببینم مشکل شما چه است.

5. تعداد تشکر ها از liveserver به دلیل پست مفید

عضو جدید a.R.a.sh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    41
    تشکر تشکر شده 
    110
    تشکر شده در
    66 پست

عرض ادب و خسته نباشید
    یک انتقاد دارم اونم اینکه لطفا یا ساعات پشتیبانی ر تغییر بدید چون الان از صبح منتظر شما هستیم که سرور مشکل داره اما هنوز خبری از شما نیست
    و یا اینکه یک همکار اضافه کنید
    شاید آن روز که سهراب نوشت : " تا شقایق هست زندگی باید کرد "
    خبر از داغ دل یاس نداشت

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    44
    تشکر تشکر شده 
    620
    تشکر شده در
    403 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط a.R.a.sh نمایش پست ها
    عرض ادب و خسته نباشید
    یک انتقاد دارم اونم اینکه لطفا یا ساعات پشتیبانی ر تغییر بدید چون الان از صبح منتظر شما هستیم که سرور مشکل داره اما هنوز خبری از شما نیست
    و یا اینکه یک همکار اضافه کنید
    دوست عزیز همکاران ما از ساعت کاری شرکت ییعنی 9 صبح پاسخگو هستند.
    سرویس ها هم مشکلی نداره.. اگر برای وی ام شما مشکلی پیش اومده خواهشا فقط از طریق سایت و شماره تماس پیگیر باشید.
  8. تعداد تشکر ها ازliveserver به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    46
    تشکر تشکر شده 
    78
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط liveserver نمایش پست ها
    دوست عزیز همکاران ما از ساعت کاری شرکت ییعنی 9 صبح پاسخگو هستند.
    سرویس ها هم مشکلی نداره.. اگر برای وی ام شما مشکلی پیش اومده خواهشا فقط از طریق سایت و شماره تماس پیگیر باشید.

10. تعداد تشکر ها ازbahar13699 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

آقای مدیرliveserverشورش رودرآوردین.بازم ازدیروزسایتتون داون شده وکلاقضیه یکماه قبل دوباره تکرارشده.اینکه نشدخدمات،روزاول به ماگفتی بیااینجاازمون پشتیبانی کن.ماهم ازتون تعریف کردیم چون اون موقع خوب که نه بلکه عالی بودین.ولی این چندماه...هرچه بدبگم کم گفتم.مجبورم واسه تست اسکریپتام برم هاست رایگان پیداکنم وخداشاهده الآن ازهاست رایگان استفاده میکنم.بالأخره یک کاری بکنید.اگه اینطورباشه دیگه بایدبرندتون روکلاکنسل کنیدوباکارمندای بانام مستعارواردبازاربشین.الآن توفیسبوک وبرخی سایتهاازشماکلاه برداریادکردندکه واقعابه ضررشماست.

12. تعداد تشکر ها از esmalmessi به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    139 پست

پشتیبانی یعنی توی هر شرایطی بتونی مدیریت کنی و گوشی رو برداری بگی فلان مشکل پیش اومده برام نه اینکه جواب ندید

14. تعداد تشکر ها از saman-00 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    13 پست

من احمق 5 سرور رم 1 ازشون دارم مشتریام دهنمو سرویس کردن

جواب زنگ هم نمیدن

اینم شماره شما زنگ بزنید 09197796843- 09368818849

16. تعداد تشکر ها از aloy به دلیل پست مفید

صفحه 17 از 21 نخستنخست ... 7131415161718192021 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)