من تعجب میکنم واقعا ... حداقل پاسخگو باشید ... !
علیرغم حضورتون در فروم ...
K nowledge IS P ower
اقای محترم که شما فقط دم از شکایت میزنی
مگه بنده با شما صحبت تلفنی نداشتم؟
قرار شد بعد از کمتر 24 ساعت به بنده یک سرور خام تحویل بدید چون بهتون گفتم اطلاعات سرور برام مهم نیست
الان از اون 24 ساعت 2 هفته داره میگذره و هیچ کاری نکردید پس چرا فقط بلدید بگید شکایت میکنید ؟
دوست عزیز:
1- ابرو یک شخص یا شرکت توپ بازی نیست که هر موقع بخواید به هر طرف شوت کنید پس در صحبت کرد هاتون دقت کنید.
2- تنها پل ارتباطی ما تیکت از طریق سایت است اگر تیکتی دادید و بدون جواب مانده حق با شماست در غیر اینصورت مقصر تنها خودتون هستید.
3- شماره های تماس فقط و فقط برای مواقع ضروری میباشد .
4 - این تاپیک محل پشتیبانی فنی نیست بار ها گفته شده عزیزان برای پیگیری فقط از طریق تیکیت اقدام کنید.
کم کاری خود رو بر گردن دیگران نیاندازید و موقع صحبت حواستون رو جمع کنید چه حرفی و به چه کسی میزنید.
همانطور که پ.خ شد هم تیکیت دهید هم شماره تماستون رو قید کنید تا ببینم مشکل شما چه است.
عرض ادب و خسته نباشید
یک انتقاد دارم اونم اینکه لطفا یا ساعات پشتیبانی ر تغییر بدید چون الان از صبح منتظر شما هستیم که سرور مشکل داره اما هنوز خبری از شما نیست
و یا اینکه یک همکار اضافه کنید
شاید آن روز که سهراب نوشت : " تا شقایق هست زندگی باید کرد "
خبر از داغ دل یاس نداشت
آقای مدیرliveserverشورش رودرآوردین.بازم ازدیروزسایتتون داون شده وکلاقضیه یکماه قبل دوباره تکرارشده.اینکه نشدخدمات،روزاول به ماگفتی بیااینجاازمون پشتیبانی کن.ماهم ازتون تعریف کردیم چون اون موقع خوب که نه بلکه عالی بودین.ولی این چندماه...هرچه بدبگم کم گفتم.مجبورم واسه تست اسکریپتام برم هاست رایگان پیداکنم وخداشاهده الآن ازهاست رایگان استفاده میکنم.بالأخره یک کاری بکنید.اگه اینطورباشه دیگه بایدبرندتون روکلاکنسل کنیدوباکارمندای بانام مستعارواردبازاربشین.الآن توفیسبوک وبرخی سایتهاازشماکلاه برداریادکردندکه واقعابه ضررشماست.
پشتیبانی یعنی توی هر شرایطی بتونی مدیریت کنی و گوشی رو برداری بگی فلان مشکل پیش اومده برام نه اینکه جواب ندید
من احمق 5 سرور رم 1 ازشون دارم مشتریام دهنمو سرویس کردن
جواب زنگ هم نمیدن
اینم شماره شما زنگ بزنید 09197796843- 09368818849
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)