نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
صفحه 17 از 68 نخستنخست ... 71314151617181920212767 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید majid-f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    113
    تشکر شده در
    71 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط bestdeveloper نمایش پست ها
    سلام دوستان. هنوز هیچ کدوم وریفای نشدین؟ لطفا هرکی وریفای شد اینجا اعلام کنه
    برای وریفای کردن آدرس چی فرستادین؟ من پاسپورت دادم و ترجمه حساب بانکی
    من که هنوز منتظرم.

بانک ملت و سامان چندتا شعبه سر زدم. فقط گردش حساب میدن که اون هم آدرس نداره (نه فارسیش نه لاتینش). هر چی هم بهشون میگی بابا Bank Statment یک فرمت استاندارد داره که از عناصرش آدرس مشتری هم هست به خرجشون نمیره. بانک داریم ما هم!

فرمت استاندارد صورتحساب بانکی که همه دنیا میشناسن:
    http://www.crawfordtech.com/images/s...QR-Express.pdf

بدبختی به اون طرف هم نمیشه توضیح داد که بــــــــــــــــــانــــ ـــــــــــک های ما سرشون نمیشه صورتحساب بانکی چیه!

ترجمه حساب بانکی چی هست؟ آدرس مشتری هم داره؟ کدوم بانک میده؟
    ایمیل: majid4466@gmail.com
    تلفن: ۰۹۳۶۹۲۳۴۰۴۲
    اسکایپ: majid.fouladpour

2. تعداد تشکر ها از majid-f به دلیل پست مفید

عضو جدید serverfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

من از بانک ملی یک گواهی تمکن انگلیسی گرفتم با بد بختی ، آدرس بانک هم داره که کافیه هست ولی جواب برای یک هفته نیومده

4. تعداد تشکر ها ازserverfire به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    113
    تشکر شده در
    71 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط serverfire نمایش پست ها
    من از بانک ملی یک گواهی تمکن انگلیسی گرفتم با بد بختی ، آدرس بانک هم داره که کافیه هست ولی جواب برای یک هفته نیومده
    ممنون.

یک چیزی شبیه به اینه؟
    گواهی تمکن مالی برای دانشگاه و سفارت - همه نکات - زیر آسمان خدا

نمی دونستم چنین امکانی هست. اما اینکه بدون وجود آدرس مشتری قبول کنن زیاد خوش بین نیستم.

6. تعداد تشکر ها از majid-f به دلیل پست مفید

عضو جدید mst_ab آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    56 پست

فکر نکنم این جور چیزا رو قبول کنن، خودشون که نوشتن:
    government issued ID, driver's license or passport which includes your photo, signature, name and date of birth

من گواهینامه بین المللی سفارش دادم که عکس و اسم و تاریخ تولد داره ولی امضا نداره، ولی هنوز مدارک رو ارسال نکردم، صبر کردم ببینم برای بقیه چه اتفاقی میفته.
    برای تأیید آدرس هم یکی از دوستان (xplusboy) گفتن که قبض تلفن فرستادن (فارسی) و آدرسشون verified شد! (اینجا: http://www.webhostingtalk.ir/f172/80...tml#post768279)
    ویرایش توسط mst_ab : May 29th, 2013 در ساعت 15:19

8. تعداد تشکر ها از mst_ab به دلیل پست مفید

عضو جدید serverfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

یکی از دوستان از فریلسنر پرسیده بود گفته قابل قبول هست ، شما هم به پرسید از پیشتبانی ، البته تیکت من رو که هنوز جواب ندادن !!!

10. تعداد تشکر ها از serverfire به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    14 پست

من تازه وارد هم لیمیت شدم. البته بعد از دو هفته که واسه برداشت صبر کردم !!
    Your Freelancer.com account has been limited for account security reasons until we can verify your identity. You can continue to work and receive payments, but you won’t be able to transfer or withdraw funds. To verify your identity, please provide the following documentation:

دوستان کسی وریفای نشده هنوز ؟ برای آدرس چه مدرکی بفرستم ؟

12. تعداد تشکر ها از rabolf به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    14 پست

دوستان من یه پروژه 800 دلاری دارم، ولی بخاطر همین موضوع فقط 170 تا گرفتم که ببینم چی میشه وضعیت
    حالا به صاحب کار داستان رو گفتم و گفتم بیا پولو مستقیم بریز به حساب خودم ولی اون میگه تمام پول رو دیپوسیت کرده تو سایت و اگر راهی باشه پولو برگردونه، پول رو مستقیم به حساب من میریزه. حالا سوال اینه که آیا واقعاً پیمانکارا نمیتونن پول دیپوزیت شده رو بیرون بکشن یا اینکه طرف ما خنگ/زرنگه ؟ اگر میشه و کسی تجربشو داره بگه لطفاً چجوری میشه اینکارو کرد.

ممنون

14. تعداد تشکر ها از rabolf به دلیل پست مفید

عضو جدید mst_ab آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    56 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rabolf نمایش پست ها
    دوستان من یه پروژه 800 دلاری دارم، ولی بخاطر همین موضوع فقط 170 تا گرفتم که ببینم چی میشه وضعیت
    حالا به صاحب کار داستان رو گفتم و گفتم بیا پولو مستقیم بریز به حساب خودم ولی اون میگه تمام پول رو دیپوسیت کرده تو سایت و اگر راهی باشه پولو برگردونه، پول رو مستقیم به حساب من میریزه. حالا سوال اینه که آیا واقعاً پیمانکارا نمیتونن پول دیپوزیت شده رو بیرون بکشن یا اینکه طرف ما خنگ/زرنگه ؟ اگر میشه و کسی تجربشو داره بگه لطفاً چجوری میشه اینکارو کرد.
    ممنون
    همون طور که فری لنسر Withdraw داره، کارفرما هم داره، می تونه به حساب پیپل خودش منتقل کنه.(البته به دلیل فی هایی که سایت میگیره، یه مقداری از پولشون از بین میره) ظاهراً ایشون نمیتونن به شما اعتماد کنن، و میخوان از سیستم مایل استون خود فری لنسر استفاده کنن، مخصوصاً که حالا بهشون گفتید که اکانت لیمیت شده، کمی مشکوک تر شدن. هیچ وقت به خود کارفرما مشکلات ایجاد شده در مورد حسابتون رو نگید، بدبین میشن.

16. تعداد تشکر ها ازmst_ab به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    113
    تشکر شده در
    71 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rabolf نمایش پست ها

ممنون
    نشدنی نیست. اما بدون دردسر و بدون هزینه هم نیست. البته ترجیح کارفرما اینه که توی خود فری‌لنسر منتقل کنه، هم براش راحتتره و هم نگرانی از سین جیم پی پل نداره که بگن این کی بود پول به حسابش ریختی و مابقی قضایا. اما اگر از کارتون کاملا راضی باشه و خوب شیرفهم شده باشه که اگر این کار رو نکنه شما حالا حالا ممکنه به پولتون نرسین همکاری میکنه.

اگر قضیه اعتماد هست من یک پست اینجا زدم میتونین بهش بگین مشکل مشابهی پیدا کردین وضعیتتون رو درک میکنه:
    Discuss legal issues that are of a general nature - In the eyes of the law, am I completely powerless?

نقل قول نوشته اصلی توسط mst_ab نمایش پست ها
    مخصوصاً که حالا بهشون گفتید که اکانت لیمیت شده، کمی مشکوک تر شدن. هیچ وقت به خود کارفرما مشکلات ایجاد شده در مورد حسابتون رو نگید، بدبین میشن.
    بستگی به طرف داره و اینکه چطور موضوع رو براش توضیح بدین. همه شکاک نیستن. یکی از کارفرماهای من ۵۰۰ دلار ریخته بود و فعلا قرار نبود پرداختی جدید داشته باشه. از ۵۰۰ تا ۱۸۰ تاش توی اکانت گیر کرده که فروخته بودمش و ریالش رو هم گرفته بودم. این کارفرمائی که میگم موضوع رو که شنید گفت من ۱۸۰ دلار رو به حساب کسی که دلار رو بهش فروختی میریزم و از پرداختی بعدیت کم می کنم.

18. تعداد تشکر ها ازmajid-f به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    14 پست

از هردو پاسخ ممنونم،
    طرف از کارم راضیه ، بهش پیشنهاد میبدم پروژه رو ببندیم و فقط همون 180 تای اول رو پرداخت کنه. باقی پولش رو بکشه بیرون و به حساب پیپل بریزه. حالا اگه قبول نکردم دیگه از مزایای نشنالیتی ماست دیگه.

آقا کسی تو oDesk کار کرده ؟ من به اسم یکی از دوستام که کانادا زندگی میکنه میخوام کار بگیرم، با دوستمم هماهنگ کردم. کسی تجربه چنین کاری رو داره ؟

20. تعداد تشکر ها از rabolf به دلیل پست مفید

صفحه 17 از 68 نخستنخست ... 71314151617181920212767 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)