ویرایش توسط vahidmaster : July 13th, 2013 در ساعت 17:29
قالب سبز به روزترین مرجع قالب و ابزار وبمسترها
.:: www.GreenSkin.ir ::.
میزبان سبز پشتیبان قوی سایت های شما
.:: www.GreenHosting.ir ::.
ببین عزیز شما یه وقتی گذاشتی و روی این مساله زحمت کشیدی، این درست و کسی هم نمیگه که کار شما بی ارزش بوده. حداقل کسی که یه خورده از css و .. بدونه میفهمه که چندان هم کار آسون و بی دردسری نیس هیچی هم که نباشه وقت گیر که هست و به همین خاطر کاری که شروع شده بود شایسته تقدیر بود.
ولی چیزی که باعث ناراحتی هس اینه که شما میای یه چیزی رو منتشر می کنی و یهو اونو ورمیداری و این وسط احساسی که به آدم دست میده میدونین شبیه چیه؟ شبیه اینه یه عده رو علاف و بیکار فرض کردی. همه که مثله هم نیستن من خاطرم نیس ولی همون موقع که شروع به کار با whmcs کردم از فراسو فارسی سازش رو هم گرفتم که به جز مسئله شمسی سازش بقیه قسمتهاش به دردم نخورد همین فارسی سازی بخش مدیریت رو من استفاده نمی کنم چون بی مفهوم هس برا من. فارسی بخش کاربری هم که همه جا بوده و هست و تمپلت بخش کاربری رو هم خودم کار کردم و کپی از جایی نبوده. در رابطه با پکیج شما هم دنبال رفع یه موردی تو بخش دامنه whmcs بودم که تصادفی این تاپیک رو دیدم و بهش علاقمند. خواستم ببینم برا شما چه طوری انجام شده مساله شمسی ساز که اونم از لینک ها خبری نشد. همین وگرنه کسی مال مردم خور نیس حداقل من. لطفا تو این مسائل از شرعیات چیزی میون نیارین یه خورده حرفه ای تر عمل کنید.
ویرایش توسط ali.huc : May 23rd, 2014 در ساعت 12:33
ارائه سرور مجازی از ایران، هلند، انگلیس، آلمان، آمریکا، کانادا و هاست لینوکس ایران و خارج
طراحی وب سایت، راه اندازی سرور آنتی ویروس نود32
Telegram: @serverha_org Tel: 09389522043
با سلام و احترام
از لطف شما سپاسگذارم.
من فایل هارو طبق راهنما جایگذاری کردم و مابقی تنظیمات رو انجام دادم. قالب مدیریت عوض شده و خیلی هم خوبه . ولی یه مشکلی دارم:
تاریخ فاکتورها و تیکت ها هنوز میلادیه. فایل clientareahome.tpl رو هم چک کردم مشکلی نداره. لطف می کنید راهنمایی بفرمائید.
این بسته کامل فارسی سازیه . اگه امکانش هست توضیح بدید که چطور میشه فقط رو قالب خودمون تاریخو شمسی کنیم؟
سپاس
تشکر فراوان خدا عمرت بده !
قالب ایمیل رو هم دارید؟ بدید؟
ویرایش توسط SamaN DL : April 29th, 2015 در ساعت 00:40
قالب سبز به روزترین مرجع قالب و ابزار وبمسترها
.:: www.GreenSkin.ir ::.
میزبان سبز پشتیبان قوی سایت های شما
.:: www.GreenHosting.ir ::.
ارائه سرور مجازی از ایران، هلند، انگلیس، آلمان، آمریکا، کانادا و هاست لینوکس ایران و خارج
طراحی وب سایت، راه اندازی سرور آنتی ویروس نود32
Telegram: @serverha_org Tel: 09389522043
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)