پس چرا من هیشکیو ندیدم؟![]()
پس چرا من هیشکیو ندیدم؟![]()
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
تیم ما به همراه بعضی دوستان امروز در نمایشگاه حضور داشت، همه چیز بود به غیر از it
بیشتر از همه هم ساندویچی سود میکرد
ویرایش توسط mehrshad.ho : December 11th, 2012 در ساعت 22:18
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
نمایشگاه کتاب هم همینطورهبیشتر از همه هم ساندویچی سود میکرد![]()
سلام
امروز متاسفانه ما خیلی دیر به نمایشگاه رسیدیم اما دوستانی بودند که با هم جمع شدند و بعدا به ما ملحق شدند ؛ ما برای اطمینان در حالی که همه بودند از جلوی مسجد رد شدیم و کسی رو ندیدم . به هر حال من خیلی عذر میخوام که این وضعیت پیش اومد . خلاصه بازم من شرمنده اگر وقتتون تلف شد . تعدادمون در حدود 10 نفر بود .
فردا دیگه برنامه ای نیست؟ :-"
یه اس بزنی کافیه :دیفردا هم احتمالا هستیم ولی فکر نمی کنم وقت بشه بچه هارو دور هم جمع کرد . شماره ی همراهم رو داری ؟ اگر نداری یه پ.خ بزن برات بفرستم شاید فردا هم بودم .
0933-534-7382
کلا چیزی که من تونستم تشخیص بدم :
صبح ساعت 10 : صف سیم کارت رایگان 20 متر
ساعت 11 : 30 متر
ساعت 12 : کلا تا دم در سالن 40 دوتا صف وایساده بود!!! (40 بود فک کنم! :دی ) :| :| :|
کلا : چیزه خاصی نداشت!! وقت تلف کردن بود!!!
تنها چیزه خوبش این بود دوستان رو دیدیم!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)