(وب هاست پرشیا) ارائه دهنده انواع خدمات وب
فروش ویژه بهاری سرور مجازی وبــ هاست پرشیا
میزبانی وب ، سروراختصاصی و مجازی ، ثبت دامنه
فروش ویژه پنل ارسال و دریافت پیام کوتاه همراه با ماژول whmcs
.....
2درگاه بدون نماد دارم
جدا از درگاه سایت آگونیس
OldProfile
الان سرشون برای دادن نماد خیلی شلوغه بعضی موقعه ها سایتشون دان می شه خیلی باحاله
با خانم اسماعیل زاده صحبت کردم گفت همه چه حقیقی چه حقوقی باید بگیرن این نماد رو
به نظرم چیزی خوبیه به شرط اینکه یک تیم قوی برای پشتیبانی و تاییده مدارک باشه
درضمن امروز با خانم اسماعیل زاده صحبت کردم گفت فعلا قط نمی کنیم چون می دونیم طول می کشه تا آخر مهر هیچ کس نمی تونه نماد بگیره سخته
سایت و کاملا طراحی اولیه دقیقه مدارک که خواستن شد حدود 12 تا اسکن که در حالی که فکر کنم در سایت جای فقط 6-7 تا برای ارسال عکس داره!
بعد ایمیل میدن میگن مدارک ناقصه فلان و فلان و فلان ضمیمه کنید! آخه کجا جایی تعیین نکردید براش!
خلاصه خدا پرد فتوشاپ بیامره که تونستم کلی عکس جا بدین فکر کنم شد 1600*2500 کیفیت اسکن به قدری مجبور بودم بیارم پایین که به زیر 600kb برسه که مطمئنن وقتی پرینت بشن مدارک و برش بخورن که جدا باشن قابل خواندن نیست!
واقعا می دلم میخواد بدونم قبض نوسازی شهرداری ! یا قبض عوارض شهرداری چه دخیلی به اینا داره که حتی اینا رو هم خواستن!
خیلی زوره سند 500 میلیونی بفرستی واسشون بعد بگن عوارض شهرداری 91 رو بدید !
یه iframe هم فرستاند که بزاریم توی سایت صفحه اول قرار دادیم حالا باید صبر کنیم تا اوکی بدن که لود بشه...
فکر نمی کنم کاره سختی باشه هر کسی درگاه ملت و یا بانکی داره قاعدتا مدارک معتبر شخصی یا شرکتی ارائه داده که میتونه نماد هم راحت با همون مدارک اما یه 2 جین بیشتر که هیچ ربطی به اونا نداره بگیر.
ویرایش توسط websazha : October 17th, 2012 در ساعت 20:22
گور باباشون نهایت درگاه قطع میکنیم به مشتری میگیم به بانک یا کارت به کارت بریزه.
این هم دنگ و فنگ و.....
یکی نیست به این احمق های بانک ملت بگه بابا اون روزی که داشتین درگاه میدادید کلی مدرک و سند گرفتید.
دوم :شما حساب کن همه که دنبال این ارم کوفتی سایت نمیرن. بعد این همه ادم بخوان لغو بکنند. میدونید چه ضرری به بانک میخوره.؟!!!!!
سوم : اینها باشگاه مشتریان رو افتتاح کردن التماس میکنند آقا کارتهای بانکهای دیگه رو هم به این وصل کنید تور خدا بیایید با پوز و درگاه ملت کار کنید قبض بدید امتیاز بگیرید و..... هزار تا جایزه گذاشتند و... بعد بیان این همه درگاه قطع کنند. ما برای بانک پول سازیم با پول ما کار میکنه. هر چند خیلی کم باشه.
به نظر من همه با هم باید متحد باشند (هر چند ملت ما هیچ جا متحد نیست)و هیچ کس نره دنبال این ارم اعتماد. بعد مجبور می شوند بیخیال بشن. فقط اتحاد لازم
مشتریهامون دیگه ما رو میشناسند نیازی به اعتماد سازی نیست. این هم یک طرح بیخود و بعدا معلوم میشه چه صیغه ای پشت این کار
بله خانم اسماعیلیان به ما هم گفت که مشکلی نداره شما پیگیر باشید ولی آبان هیچ درگاهی قطع نمیشه
اما شما نمادتون رو بگیرید
فرمالیته هست.. به ما فروشگاه دارها هم ابلاغیه آمد نماد باید بگیرید حتما برای فروش وگرنه جلوتونو میگیریم و حق فروش ندارید و..... هیچی دیگه الان 3 ماه گذشته هنوز خبری نیست!!![]()
راحت نماد میدن چرا سختش می کنید!
مدارک که خواستن بدین مطمئنن همه یا شرکت دارن یا حقیقی هستند که مدارک چیز خاصی نیست ملک پایان خدمت یا گواهی و (سن قانونی) !
بگیرین و تمام بشه بره تا مرحله بعدی دنگ جدید
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)