-
January 28th, 2012, 18:41
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2012 18:41
# ADS
-
October 5th, 2012, 16:39
عضو دائم
پاسخ : VPS / VDS = Netherlands & Germany & USA & Switzerland ♣ Warez-Host.IR
سلام
لطفاً به تاپیک زیر مراجعه کنید :
http://www.webhostingtalk.ir/f41/60263/
توضیحات کامل در آن موجود است
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
October 6th, 2012, 03:10
من شانس اوردم از همه جا از ایشون وی پی اس دارم
برای من سرور المان هم مشکل نداره فقط یه هاست هم دارم که اون خراب شده
خیلی نگران بودم که چرا وارز هاست در دسترس نیست الان خیالم راحت شد که حال اقا رحمان خوبه و فقط یه مشکل فنی از دیتا سنتر هست
انصافا اخلاق خوب و پشتیبانی ایشون مثال زدنی هست
-
تعداد تشکر ها از sawyer111 به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2012, 01:46
سلام
من سرورم امریکا هست از هفته پیش فاکتور پرداخت کردم . رم سرور هم 768 بوده . قرار بوده در سر رسید خبر بدم . که ریستارت کنید . که تبدیل به یک گیگ بشه . ولی خوب متاسفانه سایتتوت دان هست . ایمیل هم زدم . لطفا مشکل من رو اورژانسی رسیدگی کنید .
-
-
October 9th, 2012, 20:14
جناب وارز هاست الان از سر رسید فاکتور من 2 روزه گذشته سرور من امریکا هست به منابعم نیاز دارم . این کار شما درست نیست خدا رو خوش نمیاد با ما اینطوری کنید . سرور المانتون اگر مشکل داره جای خود ولی سرور من امریکاست سرور امریکا که مشکل نداره .
سایتتون هم که حدود 5 روز دان هست من هم فاکتور 7 روز جلوتر پرداخت کردم . به منابعم نیاز دارم . چرا رسیدگی نمی کنید ؟
ایمیل هم زدم بهتون فاکتور هم پیوست کردم . ( 7 روز پیش که جلوتر دادم )
چه باید بکنم ؟
لااقل یک چیزی بگید ؟
2 موبایل ایرانسل هست اون ها هم خاموش کردید .
خدا شاهد من راضی نیست این کا رو با ما میکنید . حداقل اگر یک جوابی می دادید دلم خوش بود ولی دلم از این می سوزه که بعد از گذشت این همه روز . چظور می توانید بی تفاوت باشید.
ویرایش توسط asusonline : October 9th, 2012 در ساعت 20:21
-
-
October 9th, 2012, 20:51
مشکل اینجاست که این اقایون فکر میکنم پیغمبرن ، چنان واسه خودشون نوشابه باز میکنن که حد نداره .
-
-
October 12th, 2012, 15:25
جناب هوشیار چرا پاسخ نمیدهید ؟
-
-
October 12th, 2012, 21:42
فکر کنم دوستان متفق القول قبول دارن منش، اخلاق و کیفیت کاری جناب هوشیار رو. ایشون با اینکه سرور آلمان مشکل بزرگی براشون درست کرد تاپیکی زدن و اونجا اطلاع رسانی کردن.
اما به هر حال این سکوت چند روزه همه رو نگران کرده، راستش جدای مسائل کاری من شخصا بیشتر نگران خود ایشون هستم که جزو سرویس دهندگان نمونه هستن.
جناب هوشیار از شما خواهش دارم علیرغم تمامی مشکلاتی کاری ای که براتون بوجود آمده، بیایید و با نوشتن پُستی این نگرانی رو خاتمه بدین.
باز هم تاکیدا میگم، هممون مشکلات کاری رو درک میکنیم و شخصا من بیشتر نگران سلامتی ایشون هستم، چون معمولا در اسرع وقت اطلاع رسانی انجام میدادن.
-
-
October 12th, 2012, 21:54
مدیر ارشد
دوستان به نظر شما امکان داون شدن سرور های موجود در دیتاسنتر های دیگر از جمله سوئیس نیز وجود دارد؟ اطلاعات موجود در سرور های روشن را منتقل کنیم؟ جناب هوشیار حداقل دارای 3 همکار فعال دیگر در بخش پشتیبانی بودند خیلی عجیب است که سایت هنزو داون می باشد و به ایمیل و پیام ها نیز پاسخی داده نمی شود . تنها به دلیل همین مسائل سوال کردم . ظاهرا امروز سرور دیگری نیز داون شده است ؟!.
-
-
October 12th, 2012, 22:59
عضو انجمن
دوستان جناب آقای هوشیار مرد بسیار شریف و محترمی هستند
مشکل ایشون هم مطمئنا به زودی حل میشه
من از کاربران ایشون تقاضا دارم فقط مطالب مهم رو از طریق ایمیل به ایشون ارسال کنند. این مشکل هم فقط واسه دو سرور هتزنر اتفاق افتاده و بقیه سرورها بدون مشکل کار می کنند پس کاربران نگران نباشند.
این دیتاسنتر غیر معتبر هتزنر با این کاراش اعتبار کلی شرکت معتبر رو زیر سوال برده!
-
تعداد تشکر ها از astro.alireza به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 00:56

نوشته اصلی توسط
astro.alireza
دوستان جناب آقای هوشیار مرد بسیار شریف و محترمی هستند
مشکل ایشون هم مطمئنا به زودی حل میشه
من از کاربران ایشون تقاضا دارم فقط مطالب مهم رو از طریق ایمیل به ایشون ارسال کنند. این مشکل هم فقط واسه دو سرور هتزنر اتفاق افتاده و بقیه سرورها بدون مشکل کار می کنند پس کاربران نگران نباشند.
این دیتاسنتر غیر معتبر هتزنر با این کاراش اعتبار کلی شرکت معتبر رو زیر سوال برده!
بله شما درست میگین ولی نه به ایمیل جواب میدهد نه اینجا اطلاع رسانی می کند
-