-
January 15th, 2014, 15:58
عضو دائم
فروش ابرسرورهایRedstation،قدرتمندتر ین سرور ارائه شده برای مجازی سازی،هاردSSD،پورت10گیگ،سی پی یو 32هسته ای،%33تخفیف،رم1گیگ12ت
ویرایش توسط Mr.Te0 : April 28th, 2014 در ساعت 13:57
دلیل: عدم همکاری
-
تعداد تشکر ها ازMr.Te0 به دلیل پست مفید
**reza**, aminexe, boy_evil, branserver, clack, CrisS, dakkeh20, debugger, dland, elshan, eskelet-sokhte, farmanrava, freeacounting, fun3enter, glxx, helfi, heshi, host-net, idinkhabis, kala110manager, kashkulll, loveload, m.ahmadi, m.s.i, MAHDITX, mahmood.0131, masoud21, mohamad1377, namesis R, oj2008pc, paradisco, perince_3000, pudge, Quality, sajjad65, senator_offline, Server Manage, Sir.DarKNesS, Soltan.Aria, ssoheil, systech, مهدی پاتر, varzeshbank, viphyip, x00t, x11416, XDiaries, zio, __ERROR__
-
January 15th, 2014 15:58
# ADS
-
February 17th, 2014, 10:18
عضو دائم
پاسخ : سروربا کیفیت انگلستان≈پردازندهHexacore≈پو رت10گیگ≈15%تخفیف≈رم1گیگ15000ت+ 30روزگارانتی≈کانفیگ رایگان

نوشته اصلی توسط
agha_mehran
به نظره منم همین طور باشه، تاحالا که فک نکنم همچین سرویس ارائه شده باشه ؟
راستی الان همه یوزرها میرن رو این سرور یا فقط برای کابرای جدیدی هست که از انگلستان خرید میکنند ؟
سلام و عرض ادب
امیدوارم از سرویس ها راضی باشید.
فرقی نداره دذوست عزیز ، الان ما هم از سرور های قبلی مون سری 490 که هارد ساتا3 با 240 گیگ کش کید ssd داشتند ارائه میدیم برای کسانی که به هارد بالا نیاز دارند و هم روی هارد های ssd که بر روی سرور جدیدمون است.
دست مشتری کاملا باز است برای انتخاب.
-
تعداد تشکر ها از Mr.Te0 به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2014, 10:22
عضو دائم
پاسخ : فروش ابر سرورهای انگلیس~پردازنده 16 هسته ای~پورت10گیگ~جزو قدرتمندترین سرورهای ارائه شده برای مجازی ساری تاکنون~33%تخفیف~رم1گیگ12ت~کان

نوشته اصلی توسط
pc.rootall
پلان دایموند
سی پی یو: 4 هسته
رم: 4 گیگابایت
هارد: 100 گیگابایت sata 3 یا 25 گیگابایت ssd
پورت: 10 گیگابیت نامحدود
پهنای باند نامحدود
----------
هارد رو میتونید به 150 گیگ ارتقا بدید ؟
هر یک گیگ رم چند تومان ؟
هر هسته سی پیو چند تومان ؟
با عرض سلام و احترام
دوست عزیز روی هارد های ساتا هر مقدار بخواید میتونیم بدیم ولی رو هارد های SSD محدودیت داریم.
چون کلا 3ترا هارد داریم روی سرور.
قیمت های سی پی یو و رم اضافی در پلان پایه سایت درج شده است.
Server Gate Inc سبد خرید
-
-
February 17th, 2014, 11:30
پاسخ : فروش ابرسرورهایRedstation،قدرتمندتر ین سرور ارائه شده برای مجازی سازی،هاردSSD،پورت10گیگ،سی پی یو 32هسته ای،%33تخفیف،رم1گیگ12ت

نوشته اصلی توسط
vpsd
هارد ssd پنجاه گیگ نداره؟
چرا زدید سه ماه؟ یعنی بعد از سه ماه ارائه نمیدید دیگه؟
لطفا بیشتر توضیح بدید!
من تخفیف ماهیانه دائمی میخوام و به مدت یکسال هم به وی پی اس احتیاج دارم حداقل!! میتونید بدید؟
توی سایتتون برای کانفیگ دلخواه ، کدوم پلن رو باید اول انتخاب کنم؟ اونی که زده پلن پایه 15 تومن؟!
دوست عزیز جواب سوالات بنده رو هم بدید.
-
-
February 17th, 2014, 11:37
عضو دائم
پاسخ : فروش ابرسرورهایRedstation،قدرتمندتر ین سرور ارائه شده برای مجازی سازی،هاردSSD،پورت10گیگ،سی پی یو 32هسته ای،%33تخفیف،رم1گیگ12ت

نوشته اصلی توسط
vpsd
هارد ssd پنجاه گیگ نداره؟
چرا زدید سه ماه؟ یعنی بعد از سه ماه ارائه نمیدید دیگه؟
لطفا بیشتر توضیح بدید!
من تخفیف ماهیانه دائمی میخوام و به مدت یکسال هم به وی پی اس احتیاج دارم حداقل!! میتونید بدید؟
توی سایتتون برای کانفیگ دلخواه ، کدوم پلن رو باید اول انتخاب کنم؟ اونی که زده پلن پایه 15 تومن؟!
بعد 3 ماه تخفیف باید به قیمت اصلی درج شده در سایت تمدید کنید.
فعلا فر در نظر گرفته شده برای 3 ماه است و فقط میتونیم سرور 3ماهه ارائه بدیم ، بیش از این زمان مقدور نیست متاسفانه.
بله برای پیکربندی - پلان پایه را انتخاب و منابع را انتخاب کنید.
-
-
February 17th, 2014, 15:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
agraph
سلام و خسته نباشید
تاپیکتون را دیدم سرورتون فوق العاده هست
من یه سوال داشتم من وی پی اس نیاز داشتم اما مصرفم اینکه فیلم دانلود می کنم روی فیلم با نرم افزار لوگو قرار میدم بعد اپلود می کنم الان سرور با رم 1 دارم زمانی که برای قرار دادن لوگو روی فیلم صرف میشه خیلی زیاد هست و خیلی اذیت میشم می خواستم بدونم روی پنل پلان دایمون می تونم راحت این کار را انجام بدم؟
منتظر پاسختون هستم
با تشکر
همانطور که مشخصات سرور رو در پست اولمون مشاهده کنید ، سرور دارای پورت و هارد بسیار قوی و پردازنده 32 هسته ای است.
مطمئنن پاسخگوی نیاز شما خواهد بود.
-
-
February 17th, 2014, 16:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
™LEO
سلام
خسته نباشید
من آگهی شمارو دیدم توی فروم.من به یک وی پی اس نیاز دارم اما چون میخوام اشتراک مدت دار بگیرم،حتما باید تستش کنم.
میخواستم بدونم امکان دادن اکانت تست یک روزه(ویندوز) براتون وجود داره یا نه.
با تشکر
سرویس ها دارای 72 ساعت مهلت تست و عودت وجه بی قید و شرط هستند.
و تا 27 روز ذارای گارانتی با کسر هزینه راه انداری ..
این چنین گارانتی ، دلیلی بر اعتماد ما بر سرویس هایمان است.
موفق و پیروز باشید
-
-
February 17th, 2014, 16:48
عضو جدید
سلام ما جدیدا اومدیم اینجا شاید یکی از قویترین سروره که دیدم تو فروم تا حالا اصلا چنین سروری ندیدم به این قدرت خیلی توپه
-
-
February 17th, 2014, 19:14
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Payhost
سلام ما جدیدا اومدیم اینجا شاید یکی از قویترین سروره که دیدم تو فروم تا حالا اصلا چنین سروری ندیدم به این قدرت خیلی توپه
سلام دوست عزیز.
این سرور فقط و فقط برای رفاه حال مشتریان عزیزمون تهیه شده است.
امیدوارم مورد رضایت قرار بگیرد.
-
-
February 17th, 2014, 21:51
عضو انجمن
دو سرور خریداری و تحویل بنده شد
ممنونم
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
تعداد تشکر ها از farmanrava به دلیل پست مفید
-
February 18th, 2014, 09:03
یک سرور خریداری و تحویل داده شد
ممنون از تحویل سریع و پشتیبانی عالی
-
تعداد تشکر ها از aminxa به دلیل پست مفید