صفحه 166 از 174 نخستنخست ... 66116156162163164165166167168169170 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,651 تا 1,660 , از مجموع 1823

موضوع: فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان

نقل قول نوشته اصلی توسط diges نمایش پست ها
    سروری با هارد ssd بالا دارید ؟ بالای 50 گیگ
    اس اس دی متاسفانه موجود ندارم

سرعت هارد بالا میخواهید از سرور های رم ۴گیگ استفاده کنید

وی پی اس های کمی روی این سرور ساخته میشه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان

این آقا شایان واقعا انسان بی مسولیتی است ، قرار بود سایت رو بک آپ شو ریستور کنه ، قبل از خرید گفت همه کارهاتونو انجام می دم . الان بعد 3 روز انجام نشده دیشب گفت تا آخر وقت حتما انجام می شه اما امروز دیدم که انجام نداده وقتی زنگ زدم بهش می گه دارم صبحانه می خورم بعدا زنگ بزن و بدون خدا حافظی تلفن قطع کرد که این خود نشان از فرهنگ غنی ایشون است .
    دوستان اگر دنبال یک جایی هستید که سرویس معتبر بهتون بده و پشتیبانی داشته باشید بهتره از ایشون خرید نکنید چون واقعا مشتری مداری ایشون صفر است و خودش داره در دکان خودشو با برخورد اشتباه و بی مسولیتیش تخته می کنه .

من که واقعا پشیمونم به خاطر چندر قاض ارزونتر از جای غیر معتبر سرویس گرفتم .

البته من می تونم پولمو پس بگیرم ولی اون افرادی که نمی تونن واقعا در حقشون اجحاف می شه .

در ضمن آقا شایان اینو بدون که وظیفه ما هست که نوع سرویس دهی شما را به گوش ما بقی افراد برسونیم که اونها هم مثل ما دچار مشکل نشوند و الا نه با شما خصومت داریم نه قصد اذیت کردن شما را اگر می بینی این همه آدم به سرویست ایراد می گیرند بهتره بجای جبهه گرفتن به فکر اصلاح برخوردت با مردم باشی . اگر راه اندازی سرویس یک هفته زمان می بره بگو یک هفته نگو 1 ساعته که بعد نشی دروغگو .
    اگر نمی تونی بک آپ ریستور کنی بگو نمی تونم . اگر این شغل را برای خودت انتخاب کردی بدون خیلی ها حتی نمی تونند تحمل کنند یک ساعت هم سرورشون بخوابه چه برسه به اینکه یک هفته جوابشونو نمی دی .

باید احساس مسولیت در قبال مردم داشته باشی و اخلاقیات را رعایت کنی . کار مردم را کار خودت ببینی و اینو بدون اگر سرویست خوب بود همین من و امثال من اینجا نظرات مثبتی نسبت به شما ارائه می کردیم اینجا افراد جز یک سرویس خوب و یک فردی که پایبند حرفش باشه و سریع به پرسش آنها پاسخ بده چیز دیگری نمی خواهند . امید وارم از این مشکلات درس بگیری و بفکر اصلاح نوع برخوردت با مردم باشی

و اینو بدون گفتن دروغ برای گرفتن قرارداد هنر نیست اسم اینو زرنگی خودت نگذار چون براحتی می شه پولو پس گرفت و من این موضوع را به شما ثابت می کنم .

3. تعداد تشکر ها ازsaeed7777 به دلیل پست مفید

عضو جدید heshi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,857
    تشکر تشکر شده 
    164
    تشکر شده در
    126 پست

به من که چنین چیزی نگفتی شاید یکی دیگه بوده.فقط همینو میدونم که نزدیک دو روزه تو تیکت گفتی چه سیستم عاملی میخای منم جواب دادم از اون موقع هم هنوز تحویل ندادی
    قبلا عجله داشتم ولی دیگه ندارم چون تحویل هم بدی استفاده ای ازش نمیکنم.اگه میخای پولو پس بده نمیخای هم که هیچی.ما تا جایی که باید صبر میکردیم صبر کردیم البته اگه نیای به منم بگی تازه 24 ساعته سرور خریدی چه جوری 5 روزه معطلی

5. تعداد تشکر ها از heshi به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط heshi نمایش پست ها
    به من که چنین چیزی نگفتی شاید یکی دیگه بوده.فقط همینو میدونم که نزدیک دو روزه تو تیکت گفتی چه سیستم عاملی میخای منم جواب دادم از اون موقع هم هنوز تحویل ندادی
    قبلا عجله داشتم ولی دیگه ندارم چون تحویل هم بدی استفاده ای ازش نمیکنم.اگه میخای پولو پس بده نمیخای هم که هیچی.ما تا جایی که باید صبر میکردیم صبر کردیم البته اگه نیای به منم بگی تازه 24 ساعته سرور خریدی چه جوری 5 روزه معطلی
    5روز نیست و 3روز هست کلا قطع شده سرور

اسمتون رو واسم پیغام خصوصی کنید سریستون تحویل داده میشه

بهموقع اطلاع میدادید هم منتقل میشدید هم این مشکلات رو نداشتید

به هرحال اگر سرویستاون رو میخواهید اسمتون رو واسم پیغام خصوصی کنید
    اگر هم نمخواهید که هیچ خودتون پیگیر نیستید
    تا حالا شده یکبار تماس بگیرید یا اس ام اس بدید؟
    با اینکه چنیدن بار گفتم اگر توی سایت جواب نمیدیم تماس بگیرید ولی بازم خیلی ها همین کار هم انجام نمیدند

برگشت وجه ندارم فقط میتونم بهتون سروی س تحویل بدم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

یوزر سعید

سرویست تحویل داده شده

سی پنل نصب شده فقط مونده انتقالش که گفتم انجام میدم

در ضمن یکبار دیگه هم پشت تلفن توهین کنید باهاتون برخورد میکنم

سرویستون کمتر از 24 ساعت تحویل داده شد

و وقتی میگم برات منتقل میکنم یعنی انجام میدم

این کاری هست که وضیفه من نیست ولی براتون انجام میشه
    در ضمن کلا از خرید شما 48 ساعت نمیگزره 1هفته رو از کجا اوردید؟!!
    پستتون گزارش شد
    ویرایش توسط PENOIL : June 1st, 2013 در ساعت 09:46

عضو جدید heshi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,857
    تشکر تشکر شده 
    164
    تشکر شده در
    126 پست

سلام
    من که دیگه بی خیال این سرور شدم رفتم از جای دیگه خریدم که هم شرکت هستن هم تیکت بزنی دو دقیقه بعد جواب میدن
    ولی اینجا ما 4 روزه منتظریم سرور جدید رو تحویل بگیریم ولی هیچ خبری نیست . سرور رو هم تازه تمدید کرده بودم نمیدونم میشه پولو پس گرفت یا نه ولی اخلاقیش اینه که پس بده چون یکی دو روز مونده به تموم شدن شارژ ماه قبلی تمدیدش کردم فرداشم خراب شد و از ماه بعدی حتی یه ثانیه هم استفاده نکردم
    کیفیت سرور هم تا قبل از این اتفاقات خیلی خوب بود ولی کیفیت بدون پشتیبانی ارزشی نداره.الانم علاوه بر اینکه تمام اطلاعات سرورمون پرید ساعتها هم معطل و چشم انتظار بودیم شاید پولمونم از بین بره.جدای از اینا معلوم نیست اگه سرور رو بدن دو روز دیگه باز قطع نشه و برای درست شدنش باز 4-5 روزی معطل نشیم
    خلاصه بگم درسته سرور ها ارزونه ولی به نظرم به این همه دردسرش نمی ارزه

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

سلام
    من که دیگه بی خیال این سرور شدم رفتم از جای دیگه خریدم که هم شرکت هستن هم تیکت بزنی دو دقیقه بعد جواب میدن
    ولی اینجا ما 4 روزه منتظریم سرور جدید رو تحویل بگیریم ولی هیچ خبری نیست . سرور رو هم تازه تمدید کرده بودم نمیدونم میشه پولو پس گرفت یا نه ولی اخلاقیش اینه که پس بده چون یکی دو روز مونده به تموم شدن شارژ ماه قبلی تمدیدش کردم فرداشم خراب شد و از ماه بعدی حتی یه ثانیه هم استفاده نکردم
    کیفیت سرور هم تا قبل از این اتفاقات خیلی خوب بود ولی کیفیت بدون پشتیبانی ارزشی نداره.الانم علاوه بر اینکه تمام اطلاعات سرورمون پرید ساعتها هم معطل و چشم انتظار بودیم شاید پولمونم از بین بره.جدای از اینا معلوم نیست اگه سرور رو بدن دو روز دیگه باز قطع نشه و برای درست شدنش باز 4-5 روزی معطل نشیم
    خلاصه بگم درسته سرور ها ارزونه ولی به نظرم به این همه دردسرش نمی ارزه
    چندین بار گفتم مشتری هام رو توی فروش نمیشمناسم

به شما هم گفتم که عجله دارید اسمتون رو واسم پیغام خصوصی کنید ولی نکردید

امستون رو ارسال کنید سرویستون تحویل داده میشه و این چند روز قطعی هم اضافه میشه

عضو جدید heshi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,857
    تشکر تشکر شده 
    164
    تشکر شده در
    126 پست

نمیدونم والا سرور من که از دوشنبه شب قطع شد
    والا ما نفهمیدیم با کدوم ساز باید برقصیم اگه اینجا پیگیری کنیم کلی شاکی میشی میگی فقط از طریق سایت جواب میدم هرکی اینجا چیزی بگه 48 ساعت جوابشو نمیدم ما هم گفتیم چشم از سایت تیکت زدیم که اونم لطف کردی جواب ندادی بعدش میگی چرا اینجا چیزی نگفتی.تماس هم میگرفتم مطمئنم اتفاق خاصی نمیفتاد مثل اون بنده خداهای دیگه

11. تعداد تشکر ها ازheshi به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

نمیدونم والا سرور من که از دوشنبه شب قطع شد
    والا ما نفهمیدیم با کدوم ساز باید برقصیم اگه اینجا پیگیری کنیم کلی شاکی میشی میگی فقط از طریق سایت جواب میدم هرکی اینجا چیزی بگه 48 ساعت جوابشو نمیدم ما هم گفتیم چشم از سایت تیکت زدیم که اونم لطف کردی جواب ندادی بعدش میگی چرا اینجا چیزی نگفتی.تماس هم میگرفتم مطمئنم اتفاق خاصی نمیفتاد مثل اون بنده خداهای دیگه
    سرویس بنده خدا های دیگه تحویل داده شده که الان اینجا پست نمیدند دوست عزیز وگرنه مثل شما شاکی بودند

اوکی سرویستون رو گزاشتم نصب

تیکتتون پاییین بود ندیدم اقای سعییدی

بهتون 15روز اضافه میشه و 100 گیگ هم هارد رایگان میزنم تا راضی باشید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    5 پست

اوه مشکلی پیش امده !!

اقا یه رسیدگی کنید به این سایتتون می خوام سفارش بدم از اون ۴ گیگ ها نمی شه !!!

سی پنل رایگان هم داری ؟؟

صفحه 166 از 174 نخستنخست ... 66116156162163164165166167168169170 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)