نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: سرویس ها جدید از کدام لوکیشن اضافه گردد؟؟؟

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • امریکا

12 18.75%
  • هلند

35 54.69%
  • کانادا

4 6.25%
  • المان

13 20.31%
صفحه 16 از 32 نخستنخست ... 612131415161718192026 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 318

موضوع: رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-بازگشت هز

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    85
    تشکر شده در
    75 پست

پیش فرض پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز

سرور 2گیگ رم تحویل گرفتیم کیفیتش خوبه من که راضیم

2. تعداد تشکر ها از Black_Team به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    8 پست

پیش فرض پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.

یک خسته نباشید ویژه هم به آقای persianmagic .

من کل این تاپیک رو خوندم . تاپیک جالبی بود. کاری به این که ایشون چطور کار می کنن و چرا ارزون میدن سرورهاشون رو ندارم. هر کسی به یک نحوی کار می کنه و سیاست کاری خودش رو داره.

در کل کار هاستینگ و سرور و vps کار پیچیده و سنگینی هست. خیلی استرس داره. باید خیلی اعصاب داشته باشی تا بتونی کلی کاربر رو راضی نگه داره. البته که هیچ وقت نمیشه همه رو راضی نگه داشت.

یک پیشنهاد دوستانه : شما که این همه هزینه سرور میدید. یک مقدار هزینه کنید و یک سایت خوب با طراحی به روز و منحصر به فرد داشته باشید. اون موقع می بینید که درصد پیشرفتتون از این هم بیشتر خواهد شد.

به کارتون ادامه بدید. امیدوام که موفق باشید.

4. تعداد تشکر ها ازhamidesigner به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    256
    تشکر تشکر شده 
    1,125
    تشکر شده در
    755 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamidesigner نمایش پست ها
    با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.

یک خسته نباشید ویژه هم به آقای persianmagic .

من کل این تاپیک رو خوندم . تاپیک جالبی بود. کاری به این که ایشون چطور کار می کنن و چرا ارزون میدن سرورهاشون رو ندارم. هر کسی به یک نحوی کار می کنه و سیاست کاری خودش رو داره.

در کل کار هاستینگ و سرور و vps کار پیچیده و سنگینی هست. خیلی استرس داره. باید خیلی اعصاب داشته باشی تا بتونی کلی کاربر رو راضی نگه داره. البته که هیچ وقت نمیشه همه رو راضی نگه داشت.

یک پیشنهاد دوستانه : شما که این همه هزینه سرور میدید. یک مقدار هزینه کنید و یک سایت خوب با طراحی به روز و منحصر به فرد داشته باشید. اون موقع می بینید که درصد پیشرفتتون از این هم بیشتر خواهد شد.

به کارتون ادامه بدید. امیدوام که موفق باشید.
    با سلام .امیدوارم اگر در حال حاظر سرویس دارید از سرویستون راضی بوده باشید بنده افشار هستم

در مورد پیشنهادتون ازتون تشکر میکنم حق با شماست قالب سایت خیلی وقت هست سفارش داده شده و اماده هست اما متاسفانه با توجه به ترافیک کاری که وجود داره بیشتر از یک هفته هست که نتونستیم روی سایت اوکی کنیم انشااله به زودی فیکس خواهد شد

کاربران دیگه هم اگر در مورد سرویسها و سایر موارد پیشنهادات و انتقاداتی دارند ممنون میشیم به ما اطلاع بدند

ارادتمند

6. تعداد تشکر ها از persianmagic به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    8 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط persianmagic نمایش پست ها
    با سلام .امیدوارم اگر در حال حاظر سرویس دارید از سرویستون راضی بوده باشید بنده افشار هستم

در مورد پیشنهادتون ازتون تشکر میکنم حق با شماست قالب سایت خیلی وقت هست سفارش داده شده و اماده هست اما متاسفانه با توجه به ترافیک کاری که وجود داره بیشتر از یک هفته هست که نتونستیم روی سایت اوکی کنیم انشااله به زودی فیکس خواهد شد

کاربران دیگه هم اگر در مورد سرویسها و سایر موارد پیشنهادات و انتقاداتی دارند ممنون میشیم به ما اطلاع بدند

ارادتمند
    متاسفانه باید بگم که خیر از شما سرویس ندارم. ولی شاید در آینده یکی 2تا vps ازتون بگیرم. فعلا نیازی ندارم.

در کل دیدم دارید زحمت می کشید و خودمم به نحوی با پشتیبانی مردم سرو کار دارم. می فهمم که کار سختی هست. و به همین خاطر گفتم از زحمات شما تشکر کنم.

یک پیشنهاد دیگر: شما که الان چندین سرور از رداستیشن دارید. می تونید از دیتا سنترهای دیگر هم سرور اضافه کنید.

و در آخر باید به اطلاع برسانم که من اصلا این آقا رو نمی شناسم فقط خواستم تشکر کنم. ( مخاطب: کسانی که فکر می کنن اگر یکی از کسی تقدیر کنه دوستشه یا آشناشه )

پیروز باشید.

8. تعداد تشکر ها از hamidesigner به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    6 پست

من دو ماه سرور از پرشین وی پی اس دارم
    کیفیت مناسبه قطعی نداشته،مشکلی هم پیش نیومده که به پشتیبانی نیاز بشه.
    در کل راضیم فقط اگر ار امریکا هم سرور داشته باشن همه وی پی اس هام رو اینجا منتقل میکنم.

10. تعداد تشکر ها از vipsanious به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    39
    تشکر شده در
    29 پست

از ایشون 4 عدد سرور خریداری کردم

کیفیت سرور ها بسیار عالی هستن , ساعت 12 شب سفارش دادم ساعت 1 تحویل گرفتم

ممنون

12. تعداد تشکر ها از amir_amd به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    21 پست

من تقریبا 1 ماه پیش از ایشون سرویس گرفتم (میتونید پست ها را بخونید ) قبل از این از 2تا شرکت دیگه هر کدام برای 1 ماه سرویس گرفته بودم اما واقعا اذیت میکردن ااما
    پرشین وی دی اس هم کیفیت سرور + قیمت + پشتیبانی خوبی داره
    برای 1 ماه دیگه دارم تمدیدش میکنم

دوستانی که فکر میکنند دروغ میگم یا به هر دلیلی میتونند 1 ماه که نه , یه سرویس بگیرند اگه خوب نبود انصراف بدن

14. تعداد تشکر ها از moom94 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    7 پست

من يه سيد باكس از ايشون گرفتم و راضي هستم و تا حالا مشكلي نداشتم. قيمتاشون هم كه از بقيه جاها بسيار پايين تره.

16. تعداد تشکر ها از ali732 به دلیل پست مفید

عضو جدید FieldMarshal آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    12 پست

رم 1 گیگ وجود نداره؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    256
    تشکر تشکر شده 
    1,125
    تشکر شده در
    755 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط FieldMarshal نمایش پست ها
    رم 1 گیگ وجود نداره؟
    موجودی افزایش داده شد

ارادتمند-افشار

صفحه 16 از 32 نخستنخست ... 612131415161718192026 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)