سلام
دوستان من که راضی نبودم از سرویس ویژه نوروز ایشون و 10 تومن هم نوش جونش هر چند حرام هست از نظر من کلاه گذاشتن سر مردمی که از لحاظ اقتصادی واقعا مشکل دارن
(یالاخره یه جایی این پولا رو هزینه خواهید کرد که خودتم خبر دار نمیشی)
نمی خواستم دیگه بیام اینجا ولی دیدم چند تا از هموطنام بعد از من بازم خرید داشتن از این آقا گفتم پست بدم بگم سرویس 10 تومنی ایشون اصلا قابل استفاده نیست و فقط 10 تومن میره تو جیب این آقا و اصولا برای شما هیچ کارایی نداره
ایشون باعث شدن دیگه به فروشندگان محترم ایرانی این انجمن هم اعتماد نکنم و ازشون خرید نکنم
من از یه سایت معتبر خارجی VPS خریدم اینم تست سرعت این Vps هست
امیدوارم دیگه هموطنام از این سرویس به اصطلاح وِیژه نخرن که بعدا پشیمون بشن
یا علی
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
خیر دوست گرامی لوکال نیست ، یعنی من عادت ندارم دروغ به کسی بگم ، اون لینک دانلود تک فایل هست این عکس هم که میذارم دانلود همزمان 3 فایل هست
من از سرویس های دیگه این دوستمون اطلاعی ندارم ، من فقط سرویس ویژه 10 تومنی ایشون رو میگم قابل استفاده نیست
123cf4cce56PNG.png
منابع به صورت اشتراکی هست و بعضی از کاربران همچون ایشون انتظارات بیش از اندازه از سرویس ها دارند و فکر می کنند با قیمت پرداختی باید بالاترین منابع و کیفیت رو داشته باشند در صورتی که در پست های قبلی و کاربر هایی که مثل ایشون به قول خودشون ناراضی بودن گفتیم منابع اشتراکی هستسلام
دوستان من که راضی نبودم از سرویس ویژه نوروز ایشون و 10 تومن هم نوش جونش هر چند حرام هست از نظر من کلاه گذاشتن سر مردمی که از لحاظ اقتصادی واقعا مشکل دارن
(یالاخره یه جایی این پولا رو هزینه خواهید کرد که خودتم خبر دار نمیشی)
نمی خواستم دیگه بیام اینجا ولی دیدم چند تا از هموطنام بعد از من بازم خرید داشتن از این آقا گفتم پست بدم بگم سرویس 10 تومنی ایشون اصلا قابل استفاده نیست و فقط 10 تومن میره تو جیب این آقا و اصولا برای شما هیچ کارایی نداره
ایشون باعث شدن دیگه به فروشندگان محترم ایرانی این انجمن هم اعتماد نکنم و ازشون خرید نکنم
من از یه سایت معتبر خارجی VPS خریدم اینم تست سرعت این Vps هست
امیدوارم دیگه هموطنام از این سرویس به اصطلاح وِیژه نخرن که بعدا پشیمون بشن
سرویس های ما بدون هیچگونه عیب سخت افزاری و نرم افزاری میباشد
با تشکز از نوع انتقاد شما کاربر عزیز
بله مشکل که همیشه هست تو همه ی کار ها
انشالله که حل میشه دم عیدی هم شما خاطره بدی از یوزرهاتون نداشته باشی هم ما از شما
بهتره که مشکلات رو ارومتر و بدون بی احترامی حل کنیم دعوا و ناراحتی چیزی رو حل نمیکنه
نوع نگاه شما به مشکلات خیلی مناسب هستبله مشکل که همیشه هست تو همه ی کار ها
انشالله که حل میشه دم عیدی هم شما خاطره بدی از یوزرهاتون نداشته باشی هم ما از شما
بهتره که مشکلات رو ارومتر و بدون بی احترامی حل کنیم دعوا و ناراحتی چیزی رو حل نمیکنه
مشکلات در این کار همیشه بوده حتی بزرگترین سرویس دهنده ها و هست
باید کاربر یکم صبرشو بیشتر بکنه تا سرویس دهنده بتونه اون مشکلی که تو سرویس کاربر دیده میشه رو حل کنه
تعداد کمی ای پی موجود هست -کاربرانی که قصد خرید دارن اقدام کنند
آقایون خواهش میکنم اینجوری قضاوت نکنید....
این سرویس بیشتر از نهایتا 3-4 مگابایت نمیده
کلا پورت 1 در همین حد بیشتر نیست
خواهش میکنم توقع زیادی نداشته باشید
فروشنده هم در مورد سرعت اینترنت سرویس ادعایی نکرده...
ویرایش توسط viasky : March 19th, 2013 در ساعت 22:56
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)