من یاهو پیغام دادم پرداخت کردن شاید اگه پیام نمیدادم باز پرداخت نمیکردن![]()
من یاهو پیغام دادم پرداخت کردن شاید اگه پیام نمیدادم باز پرداخت نمیکردن![]()
درود...
چاره چیه؟
باید چیکار کرد؟با پست تو wht که اوکی نمیشه کار!
منم 100ت اینا دارم تو شتاب!
واسه منم هنوز واریز نشده.چیزی حدود 20روزه
به نظر من مستقیم از بانک ملت بگیرید نه کار مزد کم میشه بابت اون نه چیزی هزینه ها 5 ثانیه بعد تو حسابتونه
یا از بانک های دیگه مثل پارسیان پاسارگاد سامان هم می تونید بگیرید اما خود یکم کلا بانک گرفتن مشکل خودشو داره اما ارزش اینم داره که دیگه شما بابت پولتون آوره نمی شین و می دونید طرفتون بانکه نه کس دیگه ای
آقا آیدی یا.... که شما بهش پی ام دادین درست کردن رو بدید واسه منو واریز نکردن و واقعا ناراحتی روحی روانی دیگه گرفتم
بنا بر درخواست همکاران گروه ، بنده دیگر در این تاپیک پستی ارسال نمی کنم. چون تاپیک بی هدف می باشد!
با تشکر از منتقدین و دوستانی که با توجه به زمان و مکان ، تغییر رنگ می دهند! / پیروز باشید
با سلام
به زودی درگاه با کیفیت وبا قدرت وحمایت بانک پاسارگاد و پرداخت امن پاسارگاد قرار راه اندازی بشه که پرداخت آنون بعد کسر درصد بعد از گذشت سه روز واریز خواهد داشت این سامانه مجهز است به کلیه درگاه بانکی ودارایی نماد اعتماد میباشد وامکانات پرداختی زیادی دارد ( امکان پرداخت از طریق تلفن بانک - اس ام اس بانک - دستگاه های pos و حتی دستگاه های عابر بانک واز طریق اینترنت ) دارایی فاکتور وشماره شناسه پرداخت میباشد .
درگاه های این سامانه( بانک ملت - پارسیان - ملی - سپه - تجارت - صادرات - اقتصاد نوین -سامان - پرداخت امن پاسارگاد - پاسارگاد - سرمایه ) میباشدد
پول من هنوز واريز نشده............................اي بابا
كسي بوده كه امروز پولش واريز شده باشه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)