سلام به همگی
اینترنت مخابرات هر مشکلی داشته باشه (البته ما که مشکلی ندیدیم) بهترین چیزی که داره نا محدود بودنش هست.![]()
سلام به همگی
اینترنت مخابرات هر مشکلی داشته باشه (البته ما که مشکلی ندیدیم) بهترین چیزی که داره نا محدود بودنش هست.![]()
بیش از یک دهه نمایندگی دیتاسنتر سینگل هاپ (iNap)
فروش تخصصی سرورهای SingleHop با بهترین قیمت,امکانات,کیفیت( امستردام هلند - شیکاگو ایلینوی - فینیکس اریزونا )
اینترنت مخابرات تهران که هیچ محدودیت دانلودی نداره!
قطعی هم به نسبت بسیار پایینه
افت سرعت هم اصلا نداره . سرعت دانلود 128 بین 16 تا 18 ک
فقط اون مورد آخری که در پست 1 گفته شده هست که اون تو سرویس هایی مثل وایمکس ایرانسل خیلی اوضاعش بدتره!
تجربه یکساله من از اینترنت مخابرات بود
دوستان من 2-3 روز يك مشكل با اينترنت مخابرات تهران دارم
وقتي 7-8 صفحه رو باهم باز مي كنم چراغ adsl خاموش ميشه و 5 دقيقه اينترنت قطع ميشه!
يعني به اينترنتم فشار وارد ميشه كم مياره![]()
سلام
با 2828 تماس بگیرید![]()
بیش از یک دهه نمایندگی دیتاسنتر سینگل هاپ (iNap)
فروش تخصصی سرورهای SingleHop با بهترین قیمت,امکانات,کیفیت( امستردام هلند - شیکاگو ایلینوی - فینیکس اریزونا )
دوستان اصلا نبايد تماس بگيريم
والا بخدا هرموقع من تماس گرفتم گفته دستگاه مودم رو ريست كنيد تنظيمات رو دوباره وارد كنيد درست ميشه !
بگي اين مشكل منو داري - سرعتت كمه - قعطي داره در هر صورت راه حل تمامي مشكل ها ريست كردن دستگاه هست !
بعد از 9 سال تجربه استفاده از نت و وب بهترین اکانت استفاده از نتی که گرفتم از مخابرات بوده! جدای فضاسازی شرکتهای خصوصی که نمیتونن با مخابرات رقابت بکنن (دلیلش هم طمع خود pap ها هست!) بعضی نواقص داره مثل پشتیبانی نه چندان قوی ولی در مقایسه با هزینه سر سام اوری که شرکتهای خصوصی دریافت میکنن فعلا بهترین کیفیت نسبت به هزینه متعلق به شرکت مخابرات هست.
اینو از پست خودم نقل قول کردم چند روز بعد از این پست رفتم به 512 ارتقاء دادم با کارت دانشجویی قبول کردن - الان سرعت دانلودم بین 50 تا 70 - بدون قطعی - ماهیانه 21 هزارتومن - فقط محض اطلاع دوستانی که میخوان از مخابرات بگیرم این پست رو گذاشتم - به نظر من مخابرات خوبه قطعی اصلا نداره128 مخابرات - > سرعت دانلود بین 10 تا 17 اصلا هم از این رنج تکون نمیخوره کم میشه ولی یه بیت هم از 17 بیشتر نمیشه !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)