صفحه 16 از 16 نخستنخست ... 61213141516
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 161

موضوع: VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

پیش فرض پاسخ : VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
    شما حق و حقانیت را اگر میتونستید اثبات کنید که در تاپیک و سرویس قبلی این کار را انجام داده بودید . و تاپیک بسته نمی شد و چند هفته بن نمی شدید
    خوب پس حق و حقانیت بنده را هم اثبات کنید .اطلاعااااااااااات من کجاست؟؟چرا طلب 300 دلار پول ار من کردید تا اطلاعات پس داده بشه؟؟ چطور تحریم شده بودید که با پرداخت 300 دلار تحریم لغو میشد؟؟ چرا فقط سرورهای شما هر چند ماه این مشکلات را پیدا میکنند؟؟چرا شکایت دهها نفر در تاپیک قبلی بی پاشخ بود و مدتی ناپدید شدید تا این تاپیک ایجاد شد؟؟ چرا اسرار دارید همه دروغ میگویند فقط شما راست گو هستید؟؟ مثلا من و امثال بنده بیمار بودیم در آن تاپیک بیخود 1000 ارسال داشته باشیم و کلی مدرک ارائه بدیم؟؟چرا هر کس اینجا انتقادی میکنه تهدید به بسته شدن سرویس میکنید؟؟؟ معنی این رفتار های چیست؟؟
    من شمارو به رسمیت نمیشناسم ، که جوابتون بدم. چون اول اینکه مشتری نوین نیستید و با نهایت تاسف باید بگم به شما ربطی نداره . نخود هر اش.
    باز حرف خودشو میزنه، مدیریت سرویس قبلی نوین ربطی به پرسنل جدید نداره .
    دلیل بن شدن نوین همین الا از اقای عباس زاده پرسیدم »»»» به خاطر کپی پیست دادن های زیاد در بخش فروش ، تصادفی بسته شد
    ( من همین الا با مدیر کل انجمن وحید تماس میگیرم خودش بیاد بگه از زبون خودش دلیل بن شدن رو بشنوید/ببینید)
    و اصلا ربطی به توهمات فانتزی شما نداره

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

پیش فرض پاسخ : VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
    شما حق و حقانیت را اگر میتونستید اثبات کنید که در تاپیک و سرویس قبلی این کار را انجام داده بودید . و تاپیک بسته نمی شد و چند هفته بن نمی شدید
    خوب پس حق و حقانیت بنده را هم اثبات کنید .اطلاعااااااااااات من کجاست؟؟چرا طلب 300 دلار پول ار من کردید تا اطلاعات پس داده بشه؟؟ چطور تحریم شده بودید که با پرداخت 300 دلار تحریم لغو میشد؟؟ چرا فقط سرورهای شما هر چند ماه این مشکلات را پیدا میکنند؟؟چرا شکایت دهها نفر در تاپیک قبلی بی پاشخ بود و مدتی ناپدید شدید تا این تاپیک ایجاد شد؟؟ چرا اسرار دارید همه دروغ میگویند فقط شما راست گو هستید؟؟ مثلا من و امثال بنده بیمار بودیم در آن تاپیک بیخود 1000 ارسال داشته باشیم و کلی مدرک ارائه بدیم؟؟چرا هر کس اینجا انتقادی میکنه تهدید به بسته شدن سرویس میکنید؟؟؟ معنی این رفتار های چیست؟؟
    واقعا بدترین توهین ها حقتونه بهتون زده بشه قانون انجمن دست منو بسته اخه به تو چه؟. ما مشتری ایشون هستیم یا شما که دخالت میکنید چیزتون داره میسوزه ؟وقتی منی که مشتریشم دارم میگم : به ما سرویس جایگزین ساعت ها قبل از از کار افتادن داد ، باز شما حرف خودتونو میزنید؟؟؟؟
    خودتونو به نزدیک ترین روانپزشک در اسرع وقت یا اگه وقتش رو ندارید به سایت انجن روانشناسی ایران www.iranpa.org/ مراجعه کنید .

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    46
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    21 پست

من از قبل با این شرکت بودم و الان هم هستم به جرات میتونم بگم اون القابی که یکی از کاربران به شرکت نوین وی پی اس میدن و به پشتیابی که الان پاسخگو هست ، اصلا قابل قبول نیست

نه شرکت کلاهبرداری هست و نه مال مردم خور

یک مشکلی پیش اومده که یکروز قبل برای من و بسیاری ایمیل زدن که " انتقال بدید به سرور جدید"

من فقط به کسانیکه میخوان سرور بخرم بگم که ، با خیال راحت بخرید ، هیچ کلاهبرداری در کار نیست ، و من الان سرور جایگزین دارم.

عزت زیاد

4. تعداد تشکر ها از armin321 به دلیل پست مفید

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط armin321 نمایش پست ها
    من از قبل با این شرکت بودم و الان هم هستم به جرات میتونم بگم اون القابی که یکی از کاربران به شرکت نوین وی پی اس میدن و به پشتیابی که الان پاسخگو هست ، اصلا قابل قبول نیست

نه شرکت کلاهبرداری هست و نه مال مردم خور

یک مشکلی پیش اومده که یکروز قبل برای من و بسیاری ایمیل زدن که " انتقال بدید به سرور جدید"

من فقط به کسانیکه میخوان سرور بخرم بگم که ، با خیال راحت بخرید ، هیچ کلاهبرداری در کار نیست ، و من الان سرور جایگزین دارم.

عزت زیاد
    و همچنین ذکر کنم باید در ساعات آینده منتظر چند یوزر جعلی باشید که در این تاپیک سروع به دفاع میکنند و بیان میکنند >>> نهههههههههههه به ما سرویس بک اپ داده شده بود .آقای رامین چرا دروغ میگی؟
    همانطور که در تاپیک بالا این ماجرا وجود داشت

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    46
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    21 پست

جالبه حالا من اومدم دارم حقیقت رو میگم که شرکت نوین وی پی اس یکروز قبل برای من و قطعا بسیاری از افراد ایمیل داد که اطلاعات رو انتقال بدید ، یکی میاد میگه یوزرهای جعلی میان حمایت میکنن.

نه آقا جان . اینطوری نیست . من فقط نظاره میکردم تا حالا، چون تا الان حرفتون این بود که اطلاعات پرید و حرفی از اینکه شرکت کلاهبردار هست نبود. ولی وقتی تهمت به شرکت خوبی مثل نوین وی پی اس زده میشه که کلاهبردارن ، وجدانم نمیزاره ساکت بمونم.

من بازم اعلام میکنم شرکت یکروز قبل برای من ایمیل فرستاد و سرور جایگزین داد.

تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

من شمارو به رسمیت نمیشناسم ، که جوابتون بدم. چون اول اینکه مشتری نوین نیستید و با نهایت تاسف باید بگم به شما ربطی نداره . نخود هر اش.
    باز حرف خودشو میزنه، مدیریت سرویس قبلی نوین ربطی به پرسنل جدید نداره .
    دلیل بن شدن نوین همین الا از اقای عباس زاده پرسیدم »»»» به خاطر کپی پیست دادن های زیاد در بخش فروش ، تصادفی بسته شد
    ( من همین الا با مدیر کل انجمن وحید تماس میگیرم خودش بیاد بگه از زبون خودش دلیل بن شدن رو بشنوید/ببینید)
    و اصلا ربطی به توهمات فانتزی شما نداره
    شما کی باشی که منو به رسمیت بشناسی؟؟چرا مثل تاپیک قبلی از تربیت خودتون مایه میذارید؟؟و با کمال... ادعای سن زیاد دارید؟؟ شما همون فردی هستی که در تاپیک قبلی به مشتری هایی که ادعای حقوق خودشون را داشتن فحاشی میکردی.از همین پستت که اینطور مجدد از تربیت مایه گذاشتی متوجه شدم .همان موقع هم عرض کردم از نحوه صحبت و برخورد و بی تربیتی و بی... با اطمینان 100% میتونم بگم یک بچه 16-17 ساله هستید که خودتون را زرنگ فرض میکنید .هر چیزی را همه میتونن بگن .چرت و پرت گفتن برای همه راحته
    دفعه فبل هم همین جمله تکرار میشد>> مدیریت سرویس قبلی نوین ربطی به پرسنل جدید نداره

شما به کلاهبرداری ادامه بده یه جایی بالاخره گیر میکنید.پس دیگه لطفا با لحن مظلومانه ادعای حق و حقانیت نکنید

---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------

واقعا بدترین توهین ها حقتونه بهتون زده بشه قانون انجمن دست منو بسته اخه به تو چه؟. ما مشتری ایشون هستیم یا شما که دخالت میکنید چیزتون داره میسوزه ؟وقتی منی که مشتریشم دارم میگم : به ما سرویس جایگزین ساعت ها قبل از از کار افتادن داد ، باز شما حرف خودتونو میزنید؟؟؟؟
    خودتونو به نزدیک ترین روانپزشک در اسرع وقت یا اگه وقتش رو ندارید به سایت انجن روانشناسی ایران www.iranpa.org/ مراجعه کنید .
    شما خودتون را ناراحت نکن .یوزر صفر کیلومتر در تاپیک کلاهبرداری قبلی که بسته شده زیاد اومد و همین چیزها را گفت . یا یوزر و آیپی خودتون تشزف بیارید

عضو جدید تاریخ عضویتFeb 2011نوشته ها0تشکر0

عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

.همان موقع هم عرض کردم از نحوه صحبت و برخورد و بی تربیتی و بی... با اطمینان 100% میتونم بگم یک بچه 16-17 ساله هستید
    فکر میکنم از شما 15 سال بزرگتر باشم
    و شما متولد 69 باشید ؟ 5/مرداد/1369
    مدیریت سایت دانلود موزیک جدید|فیلم|سریال|فول آلبوم|موزیک ویدئو ،
    حتی تحصیلاتتون هم فکر میکنم دانشگاهی نداشته باشید !
    و دیپلمه یا زیر دیپلم تشریف دارید ؟

تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

تربیت هر کس سن و سال و شخصیت را نشون میده. در این تاپیک و تاپیک قبلی خصوصا به شما توهینی نشده بود اما با بی احترامی همیشه پاسخ دادید .در ضمن سایت مربوط به بنده نیست.خوش باشید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    19
    تشکر شده در
    11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aalireza439 نمایش پست ها
    vps من هم با همه اطلاعات از دست رفت ،
    vps من هم همین طور

کی می خواد جوابگو باشه؟؟؟

11. تعداد تشکر ها از vahid2088 به دلیل پست مفید

صفحه 16 از 16 نخستنخست ... 61213141516

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)