۲ تا مسئله هست که میخواستم بگم
اولیش اینه که میتونید از سایت ICANN لیست رجیسترار هارو ببینید و انتخاب کنید با توجه به کشور ثبت شدشون https://www.icann.org/registrar-repo...ited-list.html
دومین مسئله هم راجبه جوکر هست میخواستم بدونم با توجه به نظرات کاربر ها توی انجمن وب هاستینگ تاک خارجی فکر نکنم زیاد چیزه جالبی باشه حالا اگر کسی از اینجا گرفته و مشکلی نداشته اگر میشه تجربشو در میون بذاره
برای تماس به ایمیل: info [at] iGolchin [dot] com
با سلام
دوستان من ساکن آلمان هستم و مشکلی از بابت پرداخت یا آدرس سکونت ندارم . اما طبیعتا به خاطر مالیات ارزش افزوده ( 19% ) پنل با آدرس ایران باز کرده بودم . حالا سوالم اینه :
1- اگر یک پنل با مشخصات آلمانم در ریسلو باز کنم ، و دامنه ها رو به پنل جدید انتقال بدم باز مشکل دارند ؟؟
2- آیا میتونم با Reserclub کار کنم یا کلا به ایرانی جماعت گیر میده ؟
3- کلا با شرایطی که دارم ( سکونت خارج از ایران و پرداخت با مشخصات خودم ) شما کجا را پیشنهاد میدین ؟
شما اگر اسناد اقامت قانونی در آلمان رو داشته باشید، میتوانید دامنههای خودتان را به بزرگترین شرکتهای ثبت دامین مثل GoDaddy و enom و 1and1 و... ببرید. البتّه مشروط به اینکه با آدرس آلمان حساب باز کنید. همون ریسلو هم اگر بهش ثابت کنید که مقیم قانونی آلمان هستید، باهاتون کار میکنه به راحتی. خود Real Time Registrar هم کار میکنه. میتوانید بگویید که از ایران به آلمان مهاجرت کردهاید به همین سادگی.
به نظر من آن 19 درصد مالیات را بدهید و راحت کار کنید. یا اینکه میتوانید با مشخّصات آلمانی امّا مثلا در شرکتهای غیر اروپایی ثبت کنید که در این صورت احتمالاً مشمول VAT نمیشوید.
ویرایش توسط mri_6889 : July 17th, 2017 در ساعت 21:39
این تاپیک به طرزی وحشتناک همه چیز رو نشون میده که هرکس ندونه فکر میکنه ایران برای بار اولی هست که دچار تحریم های مشابه میشه همکاران عزیز منتظر باشید و هیچ ترسی هم نداشته باشید ریسلو و تحریمی که ازش صحبت میکنید و این دلهرو رو بین همه دامن زده که دامنه هاشون از بین میرود اصلا به این صورت نیست و دقیقا سه ماه فرصت انتقال وجود دارد که طی این سه ماه هم باز امکان تمدید و انتقال دامنه وجود دارد بجای این همه بحث و گفتگو که اکثرا هم نتیجه ای در بر ندارد و برعکس ایجاد دلهره بین کاربر نهایی و ایجاد زمینه گرفتن ماهی از آب گلالود برای برخی میکند منتظر باشید و کمی صبور مطمئن باشید جایگزین برای ریسلو خیلی زیاد و بهتر وجود دارد ، ریسلو از ابتدا هم مورد علاقه هیچکس نبود و تنها به اجبار ازش سرویس دهی میشد .
صبر پیشه کنید و انقدر دلهره در دل کاربر نهایی نیندازید که برخی به این تصور دچار شدند که فردا دامنه هاشون حذف میشود لطفا نکنید اینکار رو از شرکت خارجی که متزلزل میشویم هیچ با این نوع صحبت ها در دید همگان شما ناخودگاه به خودی هم ضربه میزنید تشنج ایجاد میکنید
![]()
ویرایش توسط faraso : July 17th, 2017 در ساعت 20:46
با سلام.
دوستان عزيز ! يك دامنه در پنل ريسلو دارم كه تل چند ماه ديگه موعد تمديدش ميرسه !! لطفا بگين ديگه نميشه تمديد كرد !؟؟ اگر نميشه لطفا از الان راه حل بگيد ممنون ميشم
EXCLUSIVE UI/UX APP/ WEB Design & Coding on Nova™ 2014-2019 NovaStudio
Team Group : NovaTM.One
WebHosting And Server : Novaio.Net
Telegram Contact : @AnovaCo - 011-4327-5204
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)