اقا جدیدا پورت سرور خیلی شیر شده یک فکر بحالی qos کنید ، ما که مصرف زیادی نکردیم چه گناهی کردیم که یکی بزنه آپلود ، دانلود کنه به ما باند کم میرسه!![]()
اقا جدیدا پورت سرور خیلی شیر شده یک فکر بحالی qos کنید ، ما که مصرف زیادی نکردیم چه گناهی کردیم که یکی بزنه آپلود ، دانلود کنه به ما باند کم میرسه!![]()
سلام
تیکت شماره 567560 رو لطفا بررسی کنید.
ساپورتتون افتضاح هست ! 2 روزه سرورتون از دسترس خاموشه! شماره موبایل رو که جواب نمیدید ! شماره ثابت هم همیشه کسی جواب نمیده !
با این وضعیت من قید سرویسم رو میزنم و بار آخرم بود با شما کار میکنم
وضعیت پاسخگوئی در حد 0 است
با این اوضاع در آینده هیچ مشتری نخواهید داشت !
![]()
ویرایش توسط nanotech : January 1st, 2011 در ساعت 15:21
سلام دوست گرامی من دیشب بهشون تیکت زدم گفتند مشکل فنی تو سرور 2 اتفال افتاده در حال بررسی هستند
به خدا من هم صبح تا حالا همش یه دستم تلفن هست من هم کم از مشکل شما ندارم به شما پاسخی ندادند ؟
سلام
دوستان مشکل سرور بعد از 2-3 ساعت توسط خود دیتاسنتر حل شد ! با این حال دیتاسنتر خیلی خوب مشکل رو حل کرد ! چون در تعطیلاتشون به سر میبرند ممکن بود بیشتر از این زمان طول بکشه !
دوستانی که مشکلشون پابرجاست تیکت بزنند
نه اینکه اینجا بیان کنند ،اینجه پاسخ داده نمیشه !
در مورد عدم پاسخ تماس تلفنی اقایی نظری اعلام کردند در پست های قبلی نمی تونند جوابگو باشند منتظر باشید تلفن جدید ارسال بشه
ویرایش توسط novinvps.com : January 1st, 2011 در ساعت 19:15
سلام منظور من در پست بالا تلفن جناب نظری نبود چون به گفته شما ایشون در پست بالا توضیح دادند ببخشید اگر منظور خودم رو بد رسوندم باز هم شرمنده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)