استاد، این مشکل تحویل ندادن کارت انشالله درست شدنی نیست؟
این مشکل تقریبا حل نشدنی هست مگر اینکه مطمئن باشی که هیچ وقت موجودیت تموم نمیشه و قسمت رزرو کارت قبل از رفتن به بانک حذف بشه. الان قبل از رفتن به بانک کارت برای کاربر به مدت ۲۰ دقیقه رزرو میشه ولی اگر کاربر بیشتر از ۲۰ دقیقه طول بکشه که از بانک برگرده اون کارت آزاد شده و چیزی بهش نشون داده نمیشه. البته برای بانک سامان و ملت که قابلیت برگشت زدن پول رو دارن٬ پول مشتری به حسابش برگشت میخوره.
راه حل دیگهاش اینه که مدت زمان رزرو کارت رو افزایش بدید مثلا بکنید یک ساعت که البته اون موقع اگه یکی برای پرداخت بره بانک ولی ادامه نده خریدش رو کارتت تا یک ساعت غیرقابل فروش میمونه.
سلام. صبح بخیر.
در رابطه با موجودی بنده تست کردم. موجودی x رو به 100تا رسوندم ولی باز هم این مشکل پیش اومد. یعنی به یه سری پرداختهای کامل شده کارت نداد.
کلاً به یه سری از پرداخت ها کارت اختصاص نمیده.
در رابطه با افزایش زمان هم از نظر من، افزایش دادن این مدت زمان هم درست نیست، چون تعداد تراکنشهای جفنگ زیاده و اینطوری تعداد کارتهای رزرو زیاد میشه و همیشه باید موجودی انبار بالا باشه.
استاد آیا راهی هست که تعریف کنیم:
اگر پرداخت درست بود کارت نمایش بده (یعنی تا زمانی که پرداخت تمام نشده کارتی تخصیص داده نشه) ؟
چطور روش بالا ممکن هست. ممنون میشویم یه کمکی در این باره کنید. چون واقعاً این مورد تحویل ندادن کارت رو به راحتی نمیشه ازش گذشت...![]()
ویرایش توسط Cyrus.The.Great : December 1st, 2012 در ساعت 09:28
شما منظور من رو متوجه نشدید٬ دقت کنید چیزی که تو قسمت اول گفتم دقیقا همون چیزی هست که شما میخواهید. باید موجودی زیاد داشته باشید همیشه و قسمت رزرو حذف بشه ٬ شما موجودیت رو زیاد کردی ولی قسمت رزرو تو کدها هست و حذف نشده. در حالت کلی نمیشه رزرو رو برداشت چون مشکلات بیشتری پیش میاره.
بله.
ممنون. الان متوجه منظورتون شدم.
با این اوصاف تنها راه همون افزایش مدت زمان رزرو در کنار افزایش موجودی هستش.
فقط جسارتا اگر امکان دارد لطفا یه راهنمایی در رابطه با افزایش مدت زمان میکنید؟
سپاسگذارم
کسی میدونه این سایت از چه اسکریپی استفاده میکنه، کی میتونه اینا بسازه
هزینشم بگه
اكانت جدید رفع تحریم و فیلتر
این دقیقاً همون ماژول ibsng هستش.
کسی هست یه راهنمایی کنه؟
بنده این ماژولها رو میخواستم با پرداخت هزینه داشته باشم:
1. ماژول ibsng برای ساخت یوزر جدید و همچنین تمدید یوزر
2. ماژول ارسال ایمیل در هنگام اتمام یوزر
3. ماژول خبرنامه (ارسال ایمیل گروهی)
4. رفع مشکل تحویل ندادن یوزرنیم در بعضی مواقع
ویرایش توسط Cyrus.The.Great : December 1st, 2012 در ساعت 09:24
اسکریپت freer استفاده می کنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)