-
November 19th, 2013, 19:03
پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات

نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی انجمن،
با توجه به مشکلات فراوان در رابطه با IP و DOMAIN و JAVASCRIPT و... که باعث میشد تراکنش های نا موفق شما زیاد شود، هم اکنون تمامی پلاگین ها و ماژول های اسکریپت VirtualFreer موجود در سایت به روز رسانی شد.
تغییرات ایجاد شده به شرح زیر می باشد :
1-استفاده از کلاس PHP جی پل (که در آن تمامی امکانات و قابللیتهای جدید اضافه شده و تغییراتی در خروجی و نمایش خطالها ایجاد شده)
2-اضافه شدن قابلیت استفاده از برگشت مستقیم (در کنار اتصال مستقیم سایت پذیرنده به درگاه بانکی، هم اکنون برگشت از درگاه بانکی به وب سایت پذیرنده به صورت مستقیم انجام میشود)
3-اضافه شدن استفاده از دامین وب سرویس سیستم (به جای استفاده از IP)
4-تغییر در ظاهر صفحات انتقال به بانک و صفحات بازگشت
5-ترجمه و فارسی سازی خطا های وب سرویس
6-استفاده از قالب اصلی (smessage.tpl) در زمان کلیک بر روی انصراف و یا بازگشت
7.و...
هم اکنون میتوانید آخرین پلاگین ها و ماژول های به روز شده (به همراه پلاگین و یا ماژول بانک پاسارگاد) را از لینک زیر دریافت نمایید : موفق و پیروز باشید
لازم به ذکر است، در بازگشت به صورت مستقیم به هیچ وجه وبسایت شرکت "یگانه دانه پیشرو" نمایش داده نمیشود.
همچنین اگر در اتصال به بانک مشکلی پیش آید، تا 5 بار مجددا اتصال بررسی میشود تا تراکنش های نا موفق به حد اقل برسند.
-
تعداد تشکر ها ازsepadl71 به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2013 19:03
# ADS
-
November 21st, 2013, 18:48
یه سوال داشتم
من الان این ماژول جدید بانکا رو دانلود کردم بعد جایگزین قدیمی ها کردم این چند تا گزینه تو تنظیماتش اضافه تر داره
بعد الان من روی پرداخت که کلیک میکنم وارد این آدرس میشه
deprecated:%20Function%20eregi%28%29%20is%20deprec ated%20in%20/home/u308477396/public_html/index.php%20on%20line%2065gateway.php?random=13765 2833
میشه لطف کنید بگید مشکل کجاست ؟
-
تعداد تشکر ها ازl3aran به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2013, 00:14

نوشته اصلی توسط
l3aran
یه سوال داشتم
من الان این ماژول جدید بانکا رو دانلود کردم بعد جایگزین قدیمی ها کردم این چند تا گزینه تو تنظیماتش اضافه تر داره
بعد الان من روی پرداخت که کلیک میکنم وارد این آدرس میشه
deprecated:%20Function%20eregi%28%29%20is%20deprec ated%20in%20/home/u308477396/public_html/index.php%20on%20line%2065gateway.php?random=13765 2833
میشه لطف کنید بگید مشکل کجاست ؟
با سلام خدمت شما،
لطفا" اطلاعات هاست خود را به صورت پیام خصوصی برای بنده ارسال نمایید تا بررسی شود.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازsepadl71 به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2013, 00:37
عضو انجمن
یه سوال شخصی داشتم
دوستم از سایتتون استفاده میکنه خیلی راضیه.مخصوصا تسویه هاش!
میتونم بپرسم چند وقته دقیق شروع به کار کردید؟
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها ازhostfire به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2013, 03:03
سلام جناب ممیز عادل چند تراکنش نامعلوم رو براتون ارسال کردم ممنون میشم پیگیری کنید
-
تعداد تشکر ها ازParti_Baz به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2013, 14:24

نوشته اصلی توسط
hostfire
یه سوال شخصی داشتم
دوستم از سایتتون استفاده میکنه خیلی راضیه.مخصوصا تسویه هاش!
میتونم بپرسم چند وقته دقیق شروع به کار کردید؟
با سلام خدمت شما،
ما فعالیت خودمون رو از بهمن-اسفند 1390 آغاز کردیم.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از sepadl71 به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2013, 14:34

نوشته اصلی توسط
Parti_Baz
سلام جناب ممیز عادل چند تراکنش نامعلوم رو براتون ارسال کردم ممنون میشم پیگیری کنید
با سلام خدمت شما،
اکثر تراکنش های روز شنبه (18آبان) بررسی و پیگیری شده است.
اگر در رابطه با تراکنش های ارسالی شما اطلاع رسانی نشده، تراکنش ها تایید نشده و یا به صورت خودکار برگشت داده شده اند.
در هر صورت در همین چند روز و در زمان محاسبه تراکنش های آبان ماه، تمامی تراکنش های نا موفق بررسی خواهند شد.
موفق باشید
-
-
November 25th, 2013, 14:58
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی،
با توجه به افزایش تعداد درخواستهای واریز وجه شبا(حواله بین بانکی پایا)، هم اکنون ثبت و واریز درخواستهای واریز وجه شبا(حواله بین بانکی پایا) به صورت 4بار در روز می باشد.
ساعات واریز خودکار 5 - 6 - 17 - 18 می باشد.
لازم به ذکر است، ثبت و واریز درخواستهای واریز وجه شبا(حواله بین بانکی پایا) به صورت خودکار و هوشمند بوده
و در صورتی که شماره شناسه شبا حساب کاربری شما اشتباه باشد و یا با نام بانک همخوانی نداشته باشد، ثبت و واریز انجام نمی شود.
در صورتی که درخواست واریز وجه شما ثبت و واریز نشد، تا 12ساعت زمان دارید اطلاعات خود را برای واریز در سیکل واریزی بعد اصلاح نمایید.
ثبت و واریز درخواستهای واریز وجه شتاب(کارت به کارت) نیز در چند روز آینده به صورت 4بار در روز و در ساعات 10 - 11 - 22 - 23 تغییر خواهد کرد.
تا چند روز آینده، گزارش ثبت و واریز درخواستهای واریز نشده به همراه خطای اعلام شده از طرف بانک، به صورت ایمیل به پذیرنده اطلاع رسانی خواهد شد.
* ثبت و واریز تمامی درخواستهای واریز وجه سیستم درگاه پرداخت اینترنتی جی پل به صورت کاملا" خودکار و هوشمند بوده
و نتیجه ثبت و واریز به همراه رسید انتقال اینترنتی از طریق پیام کوتاه و ایمیل به پذیرنده اطلاع رسانی می شود *
-
-
November 25th, 2013, 20:27

نوشته اصلی توسط
sepadl71
با توجه به افزایش تعداد درخواستهای واریز وجه شبا(حواله بین بانکی پایا)، هم اکنون ثبت و واریز درخواستهای واریز وجه شبا(حواله بین بانکی پایا) به صورت 4بار در روز می باشد.
ساعات واریز خودکار 5 - 6 - 17 - 18 می باشد.
لازم به ذکر است، ثبت و واریز درخواستهای واریز وجه شبا(حواله بین بانکی پایا) به صورت خودکار و هوشمند بوده
و در صورتی که شماره شناسه شبا حساب کاربری شما اشتباه باشد و یا با نام بانک همخوانی نداشته باشد، ثبت و واریز انجام نمی شود.
در صورتی که درخواست واریز وجه شما ثبت و واریز نشد، تا 12ساعت زمان دارید اطلاعات خود را برای واریز در سیکل واریزی بعد اصلاح نمایید.
ثبت و واریز درخواستهای واریز وجه شتاب(کارت به کارت) نیز در چند روز آینده به صورت 4بار در روز و در ساعات 10 - 11 - 22 - 23 تغییر خواهد کرد.
تا چند روز آینده، گزارش ثبت و واریز درخواستهای واریز نشده به همراه خطای اعلام شده از طرف بانک، به صورت ایمیل به پذیرنده اطلاع رسانی خواهد شد.
* ثبت و واریز تمامی درخواستهای واریز وجه سیستم درگاه پرداخت اینترنتی جی پل به صورت کاملا" خودکار و هوشمند بوده
و نتیجه ثبت و واریز به همراه رسید انتقال اینترنتی از طریق پیام کوتاه و ایمیل به پذیرنده اطلاع رسانی می شود *
با توجه به افزایش تعداد درخواستهای واریز وجه شتاب(کارت به کارت)، هم اکنون ثبت و واریز درخواستهای واریز وجه شتاب(کارت به کارت) به صورت 4بار در روز می باشد.
ساعات واریز خودکار 10 - 11 - 22 - 23 می باشد.
لازم به ذکر است، ثبت و واریز درخواستهای واریز وجه شتاب(کارت به کارت) به صورت خودکار و هوشمند بوده
و در صورتی که شماره کارت شما اشتباه باشد و یا کارت شما غیر فعال باشد، ثبت و واریز انجام نمی شود.
-
-
November 26th, 2013, 20:54
*
مشکل موجود در شبکه سرور که باعث کندی و یا عدم اتصال وب سایت پذیرندگان شده بود، هم اکنون برطرف شد
*
-