به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک
تماس بگیرید و با ارائه شماره کارت و تاریخ و مبلغ پرداخت، شماره تراکنش بانکی تون رو بگیرید.
به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک
تماس بگیرید و با ارائه شماره کارت و تاریخ و مبلغ پرداخت، شماره تراکنش بانکی تون رو بگیرید.
تجربه ی شخصی : حداقل یک هفته کامل قبل از خرید هاست ، سرور و ... با پشتیبان سایت مداوم صحبت کنید تا درگیر سایت های بی پشتیبان نشوید.
به معتبرترین ها هم اعتماد کردیم و خیر ندیدیم!
سلام
از دیشب این لرور به من میده نمیدونم چرا اینجوری شد یهو
Fatal error: Call to a member function VerifyTransaction() on a non-object in /home/user/public_html/plugins/saman.php on line 52
چیزی هم تغییر ندادم
Google AdWords Business $25 -100$ Google Network AdSense
@AdWordsfa
سلام
وقت همه دوستان بخیر
من مدتی پیش ورژن 1.5 اسکریپت رو نصب و راه اندازی کردم و مشکلی نداشتم. امروز بعد از مدتی اومدم دوباره نصب کنم و گفتم بهتره نسخه 1.56 رو نصب کنم اما وقتی میخوام نصب کنم ، بهم پیغام خطا میده :
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE, expecting T_STRING in C:\Xampp\xampp\htdocs\vf\install\index.php on line 253
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس: ارسال ایمیل
تجربه ی شخصی : حداقل یک هفته کامل قبل از خرید هاست ، سرور و ... با پشتیبان سایت مداوم صحبت کنید تا درگیر سایت های بی پشتیبان نشوید.
به معتبرترین ها هم اعتماد کردیم و خیر ندیدیم!
دوستان فرستنده بانک ملت رو هم به درگاهاش اضافه کرده کسی ماژول فرستنده با ملت رو داره ؟
اون خط پاک کردم ارور میاد که مشکلی در پرداخت بوده
Google AdWords Business $25 -100$ Google Network AdSense
@AdWordsfa
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)