من مشکلی ندارم 2 مین دیگه میام
من مشکلی ندارم 2 مین دیگه میام
باز می گردم با ابتکاری نوین
سلام
قصد دخالت ندارم ..
فقط یه سری توضیحات راجعبه ادعاها بدم و بس
1- اون تونل زدن شما پیدا کردنش زیر 30 دقیقه کار داره برو بچه های حفاظت وقتی وارد کار بشن حتی به جرم جاسوسی هم میتونن ببرنتون و جایی که ((())) نی نمیندازه ...
2- هر کی هم باشی با هر مشخصاتی هم که باشی پیدا کردن شما کاری نداره کل دیتاهایی که حتی 1 دقیقه اونجا حضور داشتی بررسی میشه تا یه سر نخ گیر بیاد و اونوقته که ...
3- اینطور که خود جنابعالی داری نظر میدی مطمئنا یک بادکنک تو خالی هستی همین ... و اینم بگم زیاد تو حرفات رو هکر مانور دادی و مطمئن باشین (جفتتون) بعد از اینکه بازرسی شدید حتما به دایره نظام مجازی حفاظت اطلاعات ارجاع داده میشی تا ببینی دهن سوزی مزش چیه ...
4- جفتتون به یک اندازه مقصرید و مطمئن باشید تا نفر اخری که تو اظهاراتتون گفته شد به پای میز میان ...
5- دوستان گلستانی اگه کسی هستش بیاد اداره پلیس فتای استان به ادرس : گرگان - میدان بسیج - انجیراب - ساختمان شماره 3 . بیاین اتاق نظارت و بازرسی خودم اونجا پیگیر کارتونم
یا علی
شب خوش
شرکت نو آوران هما | هما میزبان
تلفن : 01735838680
پست الکترونیکی : info@homamizban.com
درکنار بزرگان وب پارسی همراه ما باشید
عزیز اینا تموم شدست در ضمن هویت پنهان کار ساده ای هست درسته می گیم کار نشد نداره منتهی این حرف برای قدیماس
اینکار شدنی بنده هم هکر نیستم ولی علم خرابی دارم
مسیله ی شکایت کشی هم دیگه مسیله ی تموم شدست
انشالا دیگه از این قضایا پیش نیاد
در ضمن شما و هر کسی که پولش دسته ما هست
تا آخر هفته ذیگه بک می خوره
در رابطه با نحوه دادن شماره کارت ها هم تا فردا معلوم میشه
تمام شه این موارد بهتره
گفتم تا آخر هفته آینده همه پول ها بک می خوره
دوستانی که ازشون پول خرده شده لطفا ایدی بنده رو اد کنید gg.shopir کار مهمی دارم
پنجشنبه 28 آذر 1392 , 23:57 | سجاد چاری پور
حساب تون فعلا باز نمیشه و نمی تونید حساب رو شارژ کنید و وجه انتقال بدید.
از طریق تاپیک زیر پیگیر باشید :
|فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|
ما طبق دستور مراجع قضایی و نهادهای مربوطه کار می کنیم.
مشکل تون رو با کاربران تون در خارج از Payline برطرف کنید.
این جوابی که به صاحب حساب داده شده تمام شماره کارت ها + مبالغ را به ایمیل بنده ارسال نمایید و طی چند روز آِینده نوبتی پول ها برگردانده می شود
تمامی دوستانی که شماره کارت داده بودند به غیر از یک مورد ظاهرا بک خورده پیگیر باشید
الان به حساب من 35ت اومد!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)