صفحه 15 از 54 نخستنخست ... 511121314151617181925 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 551

موضوع: تحریم ریسلر کلاب

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    58
    تشکر تشکر شده 
    46
    تشکر شده در
    36 پست

پیش فرض پاسخ : تحریم ریسلر کلاب

سلام،
    بعضی ها خیلی خوشبین به قضیه نگاه می کنن. امیدوارم هیچ دامنه مهمی در پنل این افراد نباشه چون اگر دامنه کسانی که کسب و کارشون از طریق اینترنت و تجارت الکترونیک هست بر باد بره یا دامنه نهاد یا حتی یک دفتر حقوقی مثل یاسا (yasa.co) رو از دست بدن دچار گرفتاری خواهند شد.

از ریسلر کلاب یک ایمیل با توضیحات کامل بدستم رسید که سرویس ها در چه زمانی قراره منتقل بشه ولی هیچوقت به مجموعه هایی مثل Resello اعتماد نمی کنم و نخواهم کرد. این مجموعه ها امتحانشون رو پس دادند و زمین خوردنشون دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره. اعتماد به همچین مجموعه هایی مثل اعتماد به بانک های offshore یا ارزهایی مثل لیبرتی رزرو هست که خودش و مشتریهاش با اون همه بالانس یک شبه دود شدن رفتن هوا.

به نظرم مطمئن تر هست اگر یک Registrar دیگه پیدا کنید و حتی بعد از انتقال به Resello دامنه های مهم رو به جای امن منتقل کنید تا خیالتون راحت باشه. ریسلر کلاب چون یک بیزینس بزرگ هست همچنان سعی می کنه مشتری ها رو راضی و خودش رو بالا نگه داره اما وقتی پنل من و شما به Resello منتقل شد و خدایی نکرده مشکلی پیش اومد، توی ده تا انجمن هم شکواییه بنویسم به قبای هیچکس برنمیخوره چون این شرکت یک شرکت تازه تاسیس هست و چیزی برای از دست دادن نداره.

امیدوارم دوستان این توصیه رو جدی بگیرن و حداقل دامنه های ارزشمند رو زودتر و باقی دامنه ها رو در سررسید تمدید، به جای امن منتقل کنند.
    Who are they to trial me?

2. تعداد تشکر ها ازxerox به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    33
    تشکر شده در
    16 پست

20 پاسخ : تحریم ریسلر کلاب

سلام .

دوستمون درست ميگه ! اين شركت (ressello) مال خودشون يا شريك تجاري جديد يا قديمشونه ! اگه دقت كرده باشيد موقع ثبت نام تو قسمت فروش ارز (Selling currency) روپيه هند هم زده ! اين هم مال خودشونه و مجبورن انتقال بدن ! مگه كم دامين روشونه !

دوست ديگرمون هم درست ميگن ! وارد سايت (ressello) برا ثبت نام كه بشي پيام داده كه :

کد:
    IMPORTANT NOTICE

Due to migration of customers from Resellerclub (effecting the OFAC countries) it is currently not possible to sign up for an account automatically. If your account is migrated to us please be patient, you will be informed by email about next steps as soon as possible.

نوشته با توجه به مهاجرت و انتقال مشتريان از رسلر كلاب(كشورهاي تحريم شده ) امكان ثبت خودكار اكانت نيست و صبور باشيد و ... !

پس يعني خودشون دارن كارا رو انجام ميدن ... ! من خودم 2100 دلار اكانتم داره هنوز ! تقريبا كم نيست ! اما فك نكنم كاري كنن كه خودشون ضرر كنن ! بيشتر دامين هاي ايران رو ريسلر بودن ! و با انتقال به اين شركت هم اعتباري گير خودشون مياد هم سود كلاني ميكنن !

البته من معتقدم 99 درصد مقصر هندي ها هستن !

بهر حال اين ديگه بحثي نيست كه نگرانش باشيد . خودشون

نكته جالب اينه كه من بدبخت چند مدت بو با (Shridhar Luthria) مذاكرده ميكرديم ! ايميل هاش هم هست ! و داشتم كل پنل ها رو ترجمه ميكردم ! حتي تو پنل ترنسليتش كه وارد بشيد هم تمامن نوشته چه تاريخي و توسط چه كسي ترنسليت شده و ميشه تو اون قسمت بهترين ترجمه رو لايك كرد و برا انتشار نهايي تاييد كرد !
    اين بي وجدان هم چيزي به من نگفت ! خيييييييييييييير نبينه ! حرومش باشه !

4. تعداد تشکر ها ازemad.h به دلیل پست مفید

عضو دائم asrhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    564
    تشکر تشکر شده 
    2,413
    تشکر شده در
    1,454 پست

چقدر ما ایرانی ها بد بختیم که کارمون به هندی ها و افغانی ها و .... گیر می افته !
    میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
    ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک

6. تعداد تشکر ها ازasrhosting به دلیل پست مفید

عضو انجمن webdata آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    165
    تشکر شده در
    128 پست

طبق گفته‌ی خودشون و ایمیل مفصلی که ارسال شده کار انتقال تمام اکانت‌ها و دومین‌ها در حال انجام شدن هست و گفته شده تمامی مبالغ هم به اکانت جدید Resello منتقل خواهد شد. تأکید می‌شه از قسمت‌های مختلف اکانتتون برای آینده اسکرین‌شات و یا پرینت بگیرید. همچنین از اطلاعات میزبانی وبتون بک آپ تهیه کنید، چون به شدت خودشون توصیه کردند.
    طبق گفته‌ی دوستان سایت Resello نیز ظاهراً متعلق به خود این شرکت هست که ازش به عنوان همکار تجاری یاد می‌کنه. به هر حال در قوانین اولیه موقع ثبت‌نام این موارد ذکر شده و ما هم ناچار به پذیرفتن هستیم و کاری هم در حال حاضر از دستمون ساخته نیست. ولی ظاهراً مشکل آنچنان که گفته شده جدی نیست. من هم به شخصه وقتی ایمیل رو از طرف ریسلرکلاب دریافت کردم بسیار شوکه شدم، ولی پس از خواندن کامل جزئیات، دیدم مشکل در اون حد هم وسیع نیست.
    به هر حال اتفاقی هست که افتاده و امیدوارم مشکلی برای دومین‌هامون پیش نیاد.
    در لینک زیر هم اطلاعاتی کاملی رو میتونید مشاهده کنید:
    Important: Changes in ResellerClub’s Countries of Operation
    ویرایش توسط webdata : October 17th, 2013 در ساعت 14:21 دلیل: افزودن لینک

8. تعداد تشکر ها ازwebdata به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    22
    تشکر شده در
    12 پست

دوستان چرا قصه میسازید، ریسلر کلاب به آمریکا منتقل شده حالا تمام مشتری هاش در ایران و سوریه و ... رو منتقل میکنه به شرکت دیگری که خودش مالکش هست، همین، هیچ اتفاق عجیبی نیفتاده
    در ضمن شمایی که میگید مهاجرت کنیم، حواستون هست که باید واسه تک تک دامین های داخل پنلتون هزینه ترانسفر بدید؟
    و باید بگم که با Onlinenic خودم صحبت کردم میگن اگر بتونید پول از کشوری غیر از ایران به حسابشون بریزید هیچ مشکلی نیست حتی NameCheap هم همینو گفت این کاریه که قبلا هم میکردیم
    همینمون مونده که چاپلوسی 4 تا هندی بو گندو رو بکنیم

10. تعداد تشکر ها از ParsPishro به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    87
    تشکر تشکر شده 
    1,061
    تشکر شده در
    788 پست

طبق صحبتهایی که بنده با افراد با تجربه که خیلی وقته توی ریسلر کلاب هستند انجام دادم فعلا میگن باید صبر کنیم تا خودشون انتقال رو به شرکت پیشنهادی انجام بدهند تا ببینیم چی میشه

12. تعداد تشکر ها از lived به دلیل پست مفید

عضو جدید e4lyas آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    87
    تشکر شده در
    66 پست

جایی برای انتقال معرفی شد ؟

K nowledge IS P ower

14. تعداد تشکر ها از e4lyas به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    131
    تشکر تشکر شده 
    629
    تشکر شده در
    365 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط e4lyas نمایش پست ها
    جایی برای انتقال معرفی شد ؟
    از طرف چه کسی؟ ریسلرکلاب که همون ریسلو رو معرفی کرده. مرحله اولش هم شروع کرده دامین هایی که اطلاعات دارنده دامین Privacy بود برداشته شد و اطلاعات قابل مشاهده است. مرحله دوم کارش انتقال دامین هایی هست که آدرس و مشخصات صاحب دامین یکی از کشورهای تحریم شده است!
    اگر خودتون می خواین به غیر از ریسلرکلاب یا ریسلو منتقل کنید هم که تصمیم خودتونه.

16. تعداد تشکر ها از rezahesami به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    71
    تشکر تشکر شده 
    260
    تشکر شده در
    156 پست

در پاسخ به ایمیل درخواست من، شرکت resello اعلام کرد که در حال کار بر روی سیستمهایشان برای پذیرش WebMoney هستند. برای اطّلاعات بیشتر درباره این پروژه به تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f172/92167/ مراجعه فرمایید.
    Dear sir, madam,
    We are working on an implementation of Webmoney. We will add the information about this as it becomes available.
    Kind regards,
    Thomas van Erven
    Resello

18. تعداد تشکر ها از mri_6889 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    139 پست

دوستان من توی ریسلر کلاب ثبت نام کردم

چند تایی برام ایمیل اومدش بعد از چند روز یکی از امریکا زنگ زدش که کد اولش 1+ بودش من بهش گفتم شما با ایران مشکلی دارید گفتن که نه اصلا یک هفته ای نمی شه هنوزم ایمیل میادش از طرفشون که هزینه رو واریز کنم تا ریسلرم فعال شه

20. تعداد تشکر ها از saman-00 به دلیل پست مفید

صفحه 15 از 54 نخستنخست ... 511121314151617181925 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)