-
August 19th, 2013, 15:58
پاسخ : شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور
کل صحبت های شما با من در اون تاپیک اوردم
از ايشون 5 تا سرور داشتم و حدود 4 ماه مشتريشون بودم :
http://upcity.ir/images2/90384232245515900452.jpg
بايد بگم اولين چيز كه مهمه پشتیبانیشونه كه واقعا افتضاحه ، يعنی نميشه سرور رو يه هفته بزاری بری يه جا چون 100 دان ميشه !!!!
البته من خريدم چون استفاده اكانتينگ نداشتم و مهم نبود اما باز هم هر 3 روز يه مشكل وجود داشت
چند روز قبل يه مطلب گزاشتن نوشتن كه فلان ديتاسنتر بخاطر صورتحساب يه سرور همه سرورهای ما رو بسته ، بايد بگم دقيقا همون كاريه كه اين آقا انجام ميده »»»
عكس اول
عكس دوم
اينم عكس تيكت هاي من كه بيشتر مربوط به دان شدن سرورا هستن (( اون تيكتها كه IP زدم عنوانشونو مربوط به همين down شدنه فقط چون ديگه اهميت نميدادن " عادت شده ديگه " IP ميزدم زود تر جواب بده لوووول ))
عكس اول
عكس دوم
عكس سوم
ديگه قضاوت با دوستان
اها در ضمن ، يكی از دوستام كه سرويس داشت يه درخواست پشتیبانی داشته كه اين آقا! بعد 5 روز جواب ميدن و دوستم ميگه لازم نيست دارم سرور رو انتقال ميدم ، بعد ايشون ميره فاكتور رو دستكاری ميكنه زمان ارسال صورتحساب تا موعد واريز ميشه 4 روز !!!! دوستانی كه واردن ميدونن نميشه كه WHMC اشتباه كنه ))) فقط بچه بازی ايشون ازش يه همچين كاری بر مياد ...
در نتيجه اطلاعات سرور كامل منتقل نميشه ميبندن و ميگه واريز كنين تا باز كنم !!!! حالا اين به كنار كه سرور 1 هفته مشكل داشت و قول داده بودن كه اضافه كنن ،
دوستم درخواست ميده 3 روز فاكتور رو كه اشتباه شده سرور رو باز كنه حتی مبلغ اين 3 روز رو هم بگيره اما انجام ندادن ، فقط پول حروم پسندشونه )) متاسفانه چون زدن كلا اكانت دوستم رو حذف كردن امكان قرار دادن عكسها نيست تو ايميل هم فقط جواب ايشون هست !!!
بعد يه نكته هم بگم يكی از دوستام جلوش اسم اين آقا رو آورديم شناختش ، يكم توضيحات داد كه الان لازم نيست بگم فقط گفت كه مدير فلان سايت موزيكــ بوده و ... كلا آدم معتبری نيست ...
لازم بود توضيحات بيشتر قرار ميدم .
سلام
قبلا هم گفتم تا وقتی خودتون مشکل ایجاد نکنید ( نصب کریو اشتباه - غیرفعال کردن لن - نصب فایروال و... ) سرور داین نمیشه ( مگر اینکه دیتاسنتر بدلیل ابیوز یا ببنده یا مشکلی باری وی ام ویر پیش بیاد که خیلی کم هست)
توی همه تایپک های فروش خودم دارم میگم پشتیبانی ضعیف هست که برای ریست ریموت و کنسول میتونید خودتون درخواست پنل بدید و سرورتون رو مدیریت کنید
وقتی سرویسی رو نمیخواهید میتونید توی پنلتون فسخی اون سرویس رو بزنید تا به اشتباه سرویسی داین نشه یا قبلش بگید من فلان سرویس رو نمیخوام فسخش کنید!
دیتاسنتر بدلیل بدهی سرور های امریکا مارو مسدود نکرده بود
بدلیل ابیوز های uce مسدود کرده بود که حتی فرصت ۱روز هم نداد تا بتونیم فایل هارو منتقل کنیم
من هیچ پنلی رو حذف نکردم توی سایت اگر میخواستم پنلی حذف بشه و از خودم دفاع کنم پنل شما هم حذف میکردم
به دوستتون هم بگید خودش بیاد نظر بده نیازی نیست شما راجبش قضاوت کنید
اگر قران رو قبول دارید به قران کریم من هیچ فاکتوری رو دستکاری نکردم که زودتر پول بگیرم
لطفا با مدرک حرف بزنید و بعدش تهمت بزنید
در مورد فاکتور ها یک موضوع هست
وقتی سرویسی رو دیر تحویل میدیم یا بدلیل مشکلی خاموش هست و خسارت میخواهید فقط زمانی میشه تایم ادد کرد که فاکتور تمدید صادر نشده باشه بیشتر یوزر ها زمان تمدید یادشون می افته و ماهم میگیم فاکتور رو پرداخت کنید روی ماه بعدی ادد میشه ( شاید منظورتون این بوده!)
من نه ادم حرام خوری هستم و نه دستم کج هست
شما اگر کمی اهمیت میدادید و لیست ایپی هایی که لازم داشتید و نداشتید رو مشخص میکردید ماهم مجبور نبودیم سرویس رو اشتباه خاموش کنیم
موفق باشید
دوستم عضو نيست اينجا من از طرف اون ميگم ، يوزرش كلا حذف شده ! ايميل با عكس ايميلهايی كه ميومد رو بدم ؟ :|
شما وقتی يه سرورت فاكتور ميخوره معلوم نيست واسه كدوم IP هستش چطور لغوش كنم ؟ از كجا معلوم يه سرور ديگه نباشه
يه پنل دادين خودش بالا اومدنش مُصيبته ، بايد با يه VPS ديگه زد تا Load بشه ...
در مورد فاكتورم اينقدر ميتونستين وجدان داشاه باشين وقتی ديدين اشتباه شده اون 3 روز رو اضافه كنين در مورد دان شدن هم ميخواين تو تيكت ها رو بزارم ؟ هرگز از طرف من نبوده مشكل تو اين مدتم نه ابيوز داشتم نه SPAM
میتونستید مثل چندین نفر دیگه تیکت بدید تا ایپی هاتون ادد بشه
پنل هم ۲حالت هست تحت وب و تحت نرم افزار که لینک هردوش براتون ارسال شده بود تحت نرم افزار سریعتر هست توی ایران
مشکل ما هست ایران اینترنت ضعیفی داره که نمیتونید پنل رو لود کنید؟ اینم من باید جواب بدم؟
تیکت هاتون رو خودم چک کردم که ۹۰ درصدش با ریستارت رفع شده یک بارم برای مشکل سی پی یو مشکل داشتید که ۱هسته ادد شد!
ایمیل دوستتون هم بدید چک کنم توی دیتابیس سایت چون کنجکاو شدم که همچین کاری ایا من کردم؟!!
سرور شما برای ابیوز و اسپم هیج وقت داین نشده بود!
1 هسته اد شد اما مشكل حل نشد منم دنبال نكردم ! همون تيكت رو ببينين چند روز درگيرش بودم !
پنل هم فقط تحت وب دادين همون your-server.ir
نت ضعيف مشكل شما نيست اما الان همه ديگه زير سرويشون پنل روشن خاموش و رست رو ميزارن واسه شما كاری داره انجامش ؟
سرعت سرويس هم بالا پايين داشت تابلو بود بعضيا تو يه ساعت ميان كلا منابع رو قورت ميدن !!!
ايميل دوستم هم فرستادم واستون .
اون توهينا چــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــيه ؟
من مطمئنم دوستم همچين حرفی نميزنه !!!! اصلا از اون مدلا نيست !
بعدشم بايد از تاريخ صدور فاكتور تا زمان اتمام يه هفته مهلت باشه اما 4 روزه غير اينه ؟
اول از دوستتون اطمینان پیدا کنید بعدا راجب ما نظر بدید
۴روز قبل سررسید فاکتور زده شده و ۴روز بعدش که شارژ سرور بوده سررسید شده
890 891 411
7781
این هم تیم ویور خودتون بیاید ببنید
فقط سریع چون میخوام برم کلی کار هست باید انجام بدم
نميتونم الان بايد ازش سوال كنم اگه توهسن كرده باشه ميگه خودش ، من احتمال ميدم كار يكی از مديرای ديگه باشه چون دارن 4 نفر كار ميكنن !
اما بازم ميگم وقتی صورتحساب خورده مهلت واريزش 4 روز بوده ديگه اين كه معلومه !
چرا متوجه نیستید؟!
۴روز قبل اینکه به سررسید برسه فاکتور میاد تا طرف تصمیمش رو بگیرهکه ایا شارژ میکنه یا نه!
تاریح فاکتور و تاریخ سررسید مشخص هست
ایشون بعد سررسید تیکت دادند
دقیقا ۱روز بعد اینکه سرویس تمام شده بود
سوالی دارید بامن تماس بگیرید 09391574930
چون باید برم
ممنون میشم این بحث هم تمام کنید
موفق باشید
ميشه ip ارسال كننده اون توهين رو بهم بدين ؟ خواهشا pm بفرستين.
مشخصات اخرین ورودشون :
Date: 03/07/2013 12:00
IP Address: 89.144.178.211
Host: 89.144.178.211
هنوزم باورتون نمیشه دوستتون چنین حرفی زده؟
صحبت اول شما هستید دوم من
منبع :http://www.webhostingtalk.ir/f15/68955/index7.html
میتونم هنوزم تیم بدم اگر بخواهید
ویرایش توسط PENOIL : August 19th, 2013 در ساعت 16:00
-
تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2013 15:58
# ADS
-
August 19th, 2013, 16:00

نوشته اصلی توسط
.K.H.A.
مردك اين واسه سرور دوستمه هي copy ميكني
كور خودتي ، خنگم هستي
من سرور خودم رو ميگم الان كه بخاطر صورتحسابش يكي ديگه بسته شده.
شما هم دنبال سرور دوستت بودی نه خودت توی اون تایپک که من هم جوابتون رو دادم
-
-
August 19th, 2013, 16:05
عضو انجمن
اوكي الان جوابگو باش
باور ميكنم خودش گفت انقدر مزخرف شنيده عصباني شده توهين كرده
اون روزم جواب ندادي كه چرا يه سرور من رو بخاطر صورتحساب يه سرور ديگه بستي ؟
اين كار درستيه؟ من اصلا راضيم ازت ولي بقيه بيان بگن اينكار درسته ؟ سروري كه مهلت داره رو ببنديم كه فشار بياريم مبلغ يه سرور ديگه واريز بشه؟
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
چند روز قبل يه مطلب گزاشتن نوشتن كه فلان ديتاسنتر بخاطر صورتحساب يه سرور همه سرورهای ما رو بسته ، بايد بگم دقيقا همون كاريه كه اين آقا انجام ميده »»»
عكس اول
عكس دوم
-
تعداد تشکر ها از .K.H.A. به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2013, 16:08

نوشته اصلی توسط
.K.H.A.
اوكي الان جوابگو باش
باور ميكنم خودش گفت انقدر مزخرف شنيده عصباني شده توهين كرده
اون روزم جواب ندادي كه چرا يه سرور من رو بخاطر صورتحساب يه سرور ديگه بستي ؟
اين كار درستيه؟ من اصلا راضيم ازت ولي بقيه بيان بگن اينكار درسته ؟ سروري كه مهلت داره رو ببنديم كه فشار بياريم مبلغ يه سرور ديگه واريز بشه؟
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
چند روز قبل يه مطلب گزاشتن نوشتن كه فلان ديتاسنتر بخاطر صورتحساب
يه سرور همه سرورهای ما رو بسته ، بايد بگم دقيقا همون كاريه كه اين آقا انجام ميده »»»
عكس اول
عكس دوم
این همانکاری هست که دیتا شیک انجام بده ( خواستید میتونم مدرک بدم )
شما وقتی سرویسی رو نمیخواهید چرا فسخیش رو نمی زنید؟
سیاست کاری ما چنین هست کسی که بدهی داره همه سرویس ها مسدود میشه تا وضعیت بدهی مشخص بشه!
از اول همینطور بودیم و خواهیم بود !
ویرایش توسط PENOIL : August 19th, 2013 در ساعت 16:11
-
-
August 19th, 2013, 16:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
PENOIL
این همانکاری هست که دیتا شیک انجام بده ( خواستید میتونم مدرک بدم )
شما وقتی سرویسی رو نمیخواهید چرا فسخیش رو نمی زنید؟
سیاست کاری ما چنین هست کسی که بدهی داره همه سرویش ها مسدود میشه تا وضعیت بدهی مشخص بشه!
از اول همینطور بودیم و خواهیم بود !
ببخشيد ولي پس بيخود ميكني تاپيكـــ ميزني ميگي با ما اينكار رو كرده بي مسئوليته ديتا شيكـ ، چطور واسه تو بده واسه ما خوبه ؟؟؟
حرف ديگه اي ندارم ، فقط اينو ميگم كه برو خودتو اصلاح كن جدي ميگم
شده 3 ماه سرويس نفروش بعد بيا ادامه بده
ديتا واسه يه وبمستر مثل ناموسه ، نتيجه شب بيدارياست ، كار تو بدبختي با 1000 تا مشكله
به خودت اجازه نده اينقدر راحت زحمت مردم رو به باد بدي
باور كن اينجوري كار كردن با كلاه برداري و د ز د ي فرق نداره دوست عزيز تو هر 3 حالت يه طرف هست كه همه چيزش نابود شده.
ديگه از مطلب من نقل نگيرين.
-
تعداد تشکر ها از.K.H.A. به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2013, 16:18

نوشته اصلی توسط
.K.H.A.
ببخشيد ولي پس بيخود ميكني تاپيكـــ ميزني ميگي با ما اينكار رو كرده بي مسئوليته ديتا شيكـ ، چطور واسه تو بده واسه ما خوبه ؟؟؟
حرف ديگه اي ندارم ، فقط اينو ميگم كه برو خودتو اصلاح كن جدي ميگم
شده 3 ماه سرويس نفروش بعد بيا ادامه بده
ديتا واسه يه وبمستر مثل ناموسه ، نتيجه شب بيدارياست ، كار تو بدبختي با 1000 تا مشكله
به خودت اجازه نده اينقدر راحت زحمت مردم رو به باد بدي
باور كن اينجوري كار كردن با كلاه برداري و د ز د ي فرق نداره دوست عزيز تو هر 3 حالت يه طرف هست كه همه چيزش نابود شده.
ديگه از مطلب من نقل نگيرين.
ادبت رو رعایت کن
به خاطر انجمن بهت هیجی نمیگم !
لینک تاپیک؟
تاپیک من در مورد این موضوع نبود ! درمورد این بود که سرورر بدون اطلاع قبلی بدلیل ابیوزحذف کرده بودند!
کسی که باید خوش رو اصلاح کنه خود شما هستی نه من برو یاد بگیر چطوری حرف بزنی بعدا بیا بازاری شو!
ناموسه؟ اگه ناموسه چرا بکاپ نمیگری؟! پس ناموست نیست!
من از قبلش گفتم هیج بکاپی سرور مجازی نداره عزیزم شماهم با دیدن این موضوع اقدام به خرید کردی یعنی همه چیز رو قبول کردی اگر روزی سرور هاردش سوخت یا مشکلات تحریم یا همین مشکل ابیوز پیش بیاد اطلاعات کردن خودت هست و وضیفه من دادن سرور جایگزین هست!
کلاه برداری یعنی من پاسخ گو نباشم که هستم و دارم خسارت میدم ( با اینکه گفتم هیج وضیفه ای در مورد بکاپ ندارم )
-
-
August 19th, 2013, 16:23
عضو انجمن
خب این تاپیک چیزی حدود 17 صفحه جلو رفتش و ما هم آخر سر هم مشکل ما با ایشون حل شدش و تونستن ما رو راضی کنن
با کارهای که ایشون کردن من رو قانع کردن که میخوان کارشون رو درست بکنن امیدوارم این تجربه ای بشه که دیگه این اتفاق ها نی افته
پی نوشت شماره 1 : من با ایشون به توافق رسیدم و خسارت رو به دو قسمت تبدیل کردم که یکیش رو گرفتم اون یکیش رو هم به زودی خواهم گرفت
پی نوشت شماره 2 : از هر چیزی که بگذریم چندتا چیز رو باید در مورد ایشون توضیح بدم 1 - به کسی فحش ندادن 2 - زیر حرفشون نزدن و هزینه رو دادن 3 - به دنبال تغییر هستن امیدوارم که اینطور بشه
پی نوشت شماره 3 : توی این مدتی که از ایشون سرویس داشتم سرویس های خوبی بهم دادن ولی این مشکل باعث شدش که ازشون نا امید بشم اگر ایشون بدی داشتن خوبی هم داشتن که یکی از اون ها این هستش که سرورشون خوب کار کرد - همیشه آپتایمش 99.9 بودش و . ..
و این که من توی wht اکثر شکایت ها رو پیگیری کردم هیچ کدوم به نتیجه نرسیدن مال من و ایشون به نتیجه هایی رسید
من باز هم کار ایشون رو پیگیری میکنم امیدوارم هرچیزی که به وجود اومده بوده رو حل کنن
مشکل من و ایشون حل شدش .
سپاس
کارگر

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
این الان یه شعر بود ؟

نوشته اصلی توسط
viasky
فکر کنم رپ.....
نه؟!

نوشته اصلی توسط
آگونیس
تتلو بود :دی
آهنگ مغز در رفته امیر تتلود بودش که خیلی به بحث ما میخوردش :دی
و اما
به رفیق فابریکتون هم گفتم منتظر یک بهونه بودید تا مچ بگیرید ! بهونه پیدا شده میدون دست شماست!
شما کم بهونه گرفتین؟! چرا گوشی خاموش بود تا فهمیدین گوشی خاموشه هی گفتین زنگ زدم زنگ زدم , دوست عزیز یه چیزی هستش به اسم اینویز نمیدونم میدونین یا نه ولی شاید هومن اینویز بوده چرا شما پی ام ندادید بهش؟!
نگفتم خود شخص شما دی اکتیو کرده! یکی مثل شما اینکار رو کرده دقیقا ۱روز بعداز این مشکل
و جالب اینحاست توی سایت هم یکی تیکت داد گفت ایدیت رو دی اکتیو کردم!
منم نگفتم من کردم چرا دارین میگین یکی مثل شما؟ یکی که این کار رو کرده مریض هستش مگه من مریضم ؟ ممنون میشم بگید یکی این کار رو کرده
گفته بود دست دوستمه نه اینکه فروختمش به کسی دیگه !
منم میتونم سرور بگیرم بدم یکی دیگه برام کار کنه
تیکت ها از طریق پنل هومن بوده برای ریستارت مثل عکس زیر
شما هومن رو از نظر فیزیکی نمیشناسید درسته؟! فک کنین دارین با او حرف میزنین .
البته این اخرین تیکت برای ریستارت هست که اخرین جوابش مربوط به ۶۶روز پیش هست!
اس ام اس هم اگر داده باشید جواب همیشه این هست که تیکت کنید!
من هیچ اطلاعی نداشتم سرور دست کی هست چون طرف معامله من هومن بوده تا اخرین لحظه بعدش شما ظهور کردید !
خب درسته آخرین تیکت این بوده البته اگر شما اون پنل ریبوت رو میدادین به ما من دهنم سرویس نمیشد بگم هی ریسیت کنین چند بار گفتم پنل ریبوت بدین ندادین .
درسته اس ام اس دادم گفتم که ریسیت بدید که گفتین تیکت , گفتم رفیق هومن و خودتون از ماجرا خبر داشتید گفتین باشه چشم .
بنده خیلی وقته ظهور کردم .
نگفتم فس بوک مشتری من بوده اول بفهمید چی گفتم و بعدا نظر بدید
منظور من از این حرف این بوده که چه انقدر سایت یا مشتری مهم باشه چه مثل کوچکترین سایت اینترنت کوچیک باشه هردو برای من یک دید دارند پس لطفا خودتون رو دست بالا نگیرید که شخص مهمی هستید!
انتقال زمانی طولانی هست که شما توی اوج مشکلات ما تیکت بدی من میخوام این سرور به پنل دیگه منتقل بشه و تهدید کنید
و شما فقط خودت رو ببینی فکر نمیکنید که به غیر شما کسان دیگری هم توی تیکت ها هستند و منتظر پاسخ اند!
بااین حالجواب شما فقط به خاطر یک دوستی زودتر دادم ! چه با تاخیر ۵-۶ ساعته چه همان لحظه مطمعن باشید سریعتر از بقیه بهتون جواب دادم!
شماره تیکت هم بهتون داده شده بود !
دلیل اینکه گغتم چیزی بهتون داده نمیشه ( مشخصات پنل منظورم هست)
این بوده که کل زندگی ما توی این پنل ها هست و حتی به پدر خودم هم نمیدم خیالتون راحت بشه
من خودم شخص مهمی فرض نکردم
اتفاقاً گفتم میخوام خیلی خاص باشم در عین حال عادی ( به دستور ادبیاتی منظور این هستش که میخوام خاکی خاکی و عادی باشم ولی نه مثل همه )
شما قبول نمیکنین که باید اولین تیکت تیکت ما رو برسی میکردین ولی خب اینم حرف درستیه که میزنین , ولی بهتر بود تیکت ما رو سریع پیگیری و مشکل رو حل میکردین اینجوری همه چیز اینطوری نبودش
گفتم میدونم کس های دیگه ای هم بودن ولی مال ما یکم بهتر بودش پیگیری بشه این رو خودتون راجبعش حرفی نزنید بهتر هستش مدیران در موردش بحث کنن یه چیز بی طرفانه باشه .
شماره تیکت رو ندادید اول چرا؟!
مطمعن باش من پشیمون ترم میدوسنتم همچین ادمی هست هیچ وقت سمتش نمی رفتم چه برسه بهش سرویس بدم!
کاری به شما ندارم ولی ایشون یه آدم انسان دوستانه هستن , قبلاً وقتی توی سیستم نیوک مدیر بودن چقدر قالب از جیب خودشون هزینه کردن برای این سیستم خریدن ( طراحی و کد نویسی کردن )
من هیچ ساپورت تلفنی توی سایت ندارم حتی تلفن تماس هم ندارم توی سایت
۹۹درصد ساپورت من از طریق تیکت هست
همونطور که گفتم گوشی من شب ها سایلنت هست و خود هومن هم دفعه اول تماس گرفت جواب ندادم چندبار اس ام اس داد ( مدرکش رو دارم بدم؟ ) . بعد فهمیدم هومن هست بهش زنگ زدم!
و بعد صحبت من با هومن گوشی رو زدم شارژ و اومدم پای کامپیوتر ( اگر هم سایلنت نبود جواب نمیدادم چون همه خواب بودند )
دلیل اینکه متن رو گفتم خودتون بدید این چیزی بوده که قبلش هم به هومن گفتم ( ماشاالله ایشون دارند امریکا تحصیل میکنند انگلیسش از من تو باید بهتر باشه)
چون شما میخواستید منتقل بشه من هم گفتم باشه متن بدید هرصحبتی میخواهید بدید من برای دیتاسنتر ارسال میکنم
درسته تلفن ساپورت نمیکنین ولی چرا وقتی سرور قرار بود خراب بشه داشتین پیگیری اینجوری میکردین که دست به تلفن شدید؟!
هومن لس آنجس بودن کار ندارم و این که تحصیل میکردن و خودشون هم سر کار میرن الان نمیتونن بشینن 24 ساعته ساپورت کنن .
نه فقط سرور شما بلکه همه سرور ها ۲۴ ساعت قبلش خاموش بوده !
مدرک بدید
مدرکی ارائه خواهم کرد که آن سرش ناپیدا فقط کافی هستش یه پست بره تو سایت که سرور کی خاموش شده و سایت به مشکلات خورده
و این که توی پرشین تولز یه تاپیک هستش که وبمستر ها داخلش شرکت میکنن
اکثرشون یا بهتر بکم همشون با سایت من آشنا هستن و چندتاشون موزیک ها رو از اونجا میگیرین خودشون اومدن گفتن که دیدیم امروز سرورت به مشکل خورده .
چندتا از لینک ها رو میزارم ,
بحث و گفتگو بین وبمسترها - صفحه 4104
ببخشید من گفتم سرور داشتم عصبی بودم بیشتر خودتون درک میکنین
از این پست رو بگیرین برین جلو تا سه صفحه
بحث و گفتگو بین وبمسترها - صفحه 4107
بله به فکرم نرسید که ایمیل بدم مطمعن باش اگر هومن نبود حتی دنبال چت هم نمیرفتم!
من روزی ۱۸ ساعت پای سایتم هستم انقدر فشار روی من هست که یک کارگری که کار ساختمونی انجام میده اینطور نیست!
قبلا هم گفتم هیچ وقت فیس بوک جای ساپورت من نیست
منم روزی 18 ساعت پشت سیستمم این دلیل نمیشه , درسته فیس بوک جای ساپورت نیست ولی شما اومدین دقیقاً راه هایی رو در پیش گرفتین که من داخل اون ها حضور نداشتم :|
پی نوشت : ممنونم که قبول کردین ایمیل ندادین ( یه چیز رو درست قبول کردین )
اگر میدونستم چنین ادمی هستید مطمعن باش کل مکالمه رو سیو میکردم تا الان اینجوری جواب ندید!
100 حیف که نکردید و 100 شکر که نکردید ضبط اون مکالمه رو 100 حیف که میشد همه چیز آشکار بشه , 100 شکر چون الان من میتونسم به شما هی گیر بدم
هنوز شرکتم ثبت نشده ( منتظر تایید نام هستیم )
نام نمی برید چون چیزی ندارید!
شرکت کاسپید ( هاست هم میفروشن )
مدیرش هم حمید سپیدنام هستش .

توی تیکت کل گفتگو های انتقال براتون ارسال شده و من هم عینا جواب شمارو برای دیتا سنتر ارسال کردم
توی صفحه های قبل تر هم از تیکت دیتاسنتر اسکرین هست!
میتونستید پرداخت کنید و درخواست رسید بدید من هم رسید پرداخت رو از کسی که حواله انجام داده رو بهتون میدادم و بعدش سرور منتقل میشد به هر پنلی که میخواستید توی پنل مشخصات قیمت سرور و همه چی هست و اگر دروغی بوده مشخص میشده!
غیر این هست؟
سه روز معطل کردین تا جواب بدین انوقت بیاییم دو ملیون و خورده ای رو هم دست شما بدین؟!
نوبره خدایی بگو خداوکیلی یکی این کارها رو باهات میکرد بازم بهش اعتماد میکردین ؟
سایت من رو نباید بیارید همینجا الان این لینک مثلاً چی هست 
روی سرور یک دیتابیس 1.5 گیگی بوده که دیتابیس سایت هومن هستش میشه برش گردونین ؟!
جدیدا دیتاسنتر بهت اس ام اس میده بیا کارت دارم؟
وضیفه من تماس هست که انجام شده و پاسخ گو نبودید ( خاموش بودید !)
تاریخ ۵ میلادی همین ماه
یاهو من اگر ایکتییو بود جواب های خوبی داشتم براتون!
والا من با شرکت x کار میکنم ایشون اس ام اس میده بهم
ولی با دیتاسنتر های خارجی کار نکردم اکثراً تیکت ارسال میکنن یا ایمیل میدن اشتباه نشه ها یه وقتی خدایی نکرده .
قبل از اینکه مشکل بوجود بیاد عزیزم مسافرت بودم قبل تعطیلات !
فکر کنم چند روز قبلش فهمدید که سرور قراره بسته بشه باید برمیگشتین و کار رو درست میکردین .
هنوز شرکت نشدم ولی یکی از راه های ساپورت ما چت یاهو هست و توی سایت هم گزاشتم و از اونجایی که شماهم توی ادد لیست بودید بهتون از این راه تماس گرفتم
ایمیل نفرستادم این رو قبول دارم چون واقعا به ذهنم نرسید!
دقیقاً کی به هومن اومدین پی ام بدین ولی آف بودن ؟! برای انتقال وی پی اسشون؟!
زمانی از بین میره که بخوای کمکش کنی بگه نه نمیخوام و چت خصوصی رو بیاد به شما بگه که علیه من استفاده کنی ( سفر خارج ایران و ..... )
دوست در لباس دشمن مثل ایشون زیاد داریم !
شناخت ما از شما در شرایط سختی خوب نبود عجب آدم ها رو باید توی شرایط سختی شناخت .
واقعا ؟ خودش توی فیس بوک گفتم اشنا دارم ولی پسر داییم برام کارهام رو اوکی کرد !
واقعا پولی نیست براتون و خرج ۱۰روز هست؟
یعنی نمیتونستید روزی ۱۰ تومن کنار بزارید برای سرور بکاپ ؟ یا براتون بی اهمیت بوده؟
من قبلش هم توی سایت گفتم سرور هام هیچ بکاپی نداره یعنی توی وضیفه حفط فایل ها توی این شرایط با شما هست نه من!
اینجا ایرانه , برای این که بری بانک پول بریزی اگر آشنا داشته باشی بهتر میتونی کار کنی , من نمیدونم منظور هومن چی بوده ولی فرض رو بر این میزاریم که ایشون میخواستن کارهاشون زودتر انجام بشه هی نرن ایطرف اونطرف
بله پولی نیستش ! واقعاً پولی نیستش .
میتونستین پول بزاریم کنار ولی به یه دوست اعتماد کردیم گفتیم شما یه بار این مشکل براتون پیش اومده بوده دیگه سرتون به سنگ خورده حواستون جمع هستش .
مظمعن باش میتونم داشته باشم ۲سال هست دارم و بازم میتونم داشته باشم و هنوزم دارم !
چون فقط تیکت شما نبود توی سایت تیکت ۱۰۰ نفر دیگه هم بوده ( مدرک بدم؟ )
مدرک بده خاموش نشده بود چون خودم خاموش کرده بودم
من هیچ دشمنی رو شروع نکردم و تمام کارهایی که خواستید رو انجام دادم
پول نویسنده به شما نمیدم ( شاید یکی رو داشته باشم مفتی این کار رو انجام بده )
خواستید دسترسی بدید نویسنه میگیرم همه کارهارو انجام بده
جناب آقای مدیر انجمن رسیدگی کنید مولتی یوزر ها رو من ازتون درخواست بازبینی مجدد دادم .
اینقدر تیکت تیکت نکنید منم یه زمانی توی هاستینگ کار میکردم توی شرایط شما هم بودم .
مدرک برو یه چندتا خط بالاتر هستش یه دو تا لینک برسی کن , میتونم تک تک اون افراد رو بیارم شهادت بدن بیارم؟! مدارکش هم موجوده ها
پول نویسنده نمیدین ؟ شاید یکی رو بشناسین رایگان این کار رو بکنه ؟! ولی چرا این کار رو رایگان میکنه
ببخشید من سایتم رو دست هرکسی نمیدم , نویسنده شما معلوم نیست کی باشه با هم توافق میکنیم یکی رو میگیریم که نه من بشناسمش نه شما اینجوری بهتر هستش چون نمیشه سایت رو دست هرکسی داد
بعدشم شما نتونستین فایل ها رو حفظ کنید از کجا معلوم نویسنده شما بتونه درست کار کنه؟!
۶ماه و بیشتر انلاین بوده بعد ۶ماه داین شده که بابت داین تایم خسارت داده میشه ولی شما راه دیگری رو انتخاب کردید
راه ما خوب بودش شما پیگیری نکردین حیف حیف حیففففففففففففففففففففففف فففففففففف حیف , راه ما این بودش که سرور رو بدید و بریم شما دادید ولی خب توی دادن کمی مشکل به وجود آوردید
شما میخوایین خسارت بدید درسته؟!
خب خسارت رو نمیتونین براش ارزش تعیین کرد خسارت رو میشه درست کرد نویسنده میگیرین که سایت رو درست کنه نه؟! قبول ولی باید ماباقی وجه رو هم عودت کنید قبول میکنین؟!
خسارت جدا هستش پول سرویسی هم که میخواییم پس بگیریم جداس .
درخواست از مدیران انجمن : من دوست ندارم بحث رو کش بدم میشه بگید تکلیف چی هستش ؟! تا به اینجا به نفع کی تموم شده؟! میتونید بگید که آقای عسگرپور تمامی سوال ها رو جواب دادن یا نه؟!
آقای عسگرپور شما که شعور دارید در جواب فحش هایی که بهتون دادن فقط خوبی کردید میشه ی
معذرت خواهی هم از من بکنید به خاطر اتفاقی که برای فایل های من افتاد؟!
ویرایش توسط kargar : August 19th, 2013 در ساعت 22:34
-
تعداد تشکر ها ازkargar به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2013, 16:25
عضو انجمن
یه خواهش هم کسانی که در اینجا شرکت میکنن دارم
ادب رو رعایت کنید یوزرهاتون ارزشش بیشتر هستش و با این کارتون باعث میشید که تاپیک بسته بشه یا حذف که این اصلاً خوب نیستش.
-
تعداد تشکر ها از kargar به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2013, 16:33
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از .K.H.A. به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2013, 16:34
دوست عزیز
الان من اگر جواب پست های شمارو بدم میشه پست پشته پست
من از شما معظرت خواهی میکنم که باعث شدم اطلاعات شما از بین بره
مبلغی که پیش من طلب دارید چقدر هست ؟ بگید براتون تهیه کنم و برگشت بدم!
خسارت چقدر هست؟
کل هزینه ای که میخواهید رو همینجا بگید تا براتون تهیه کنم!
من نمیخوام این بحث ادامه داشته باشه
فقط میخوام هرچه زودتر مشکل رفع بشه تا من برگردم سر کار خودم و شماهم سرکار خودتون
نویسنده هم اگر بخواهید کسی که خودم قبول دارم رو میارم
نمیتونم به شما هزینه نویسنده رو بدم
-