از دوم اقدام کردیم. یک ایراد مسخره گرفتند که چند پست قبل نوشته بود. اصلاح کردم اما دیگه باز خبری نشده....
از دوم اقدام کردیم. یک ایراد مسخره گرفتند که چند پست قبل نوشته بود. اصلاح کردم اما دیگه باز خبری نشده....
فروشگاه شيوا هاست با سلام
فرايند صدور نماد اعتماد الکترونيکي فروشگاه شما در دست انجام است و هنوز به اتمام نرسيده است. از آن جايي که وب سايت شما در اين مرحله، صلاحيت دريافت نماد اعتماد الکترونيکي موقت را دارا مي باشد، ميتوانيد تا زمان پايان فرآيند و رسيدن پاسخ استعلام، از نماد اعتماد الکترونيکي موقت که داراي اعتبار سه ماه است استفاده نماييد.
تو رو خدا ببین کیا میخوان نماد اعتماد بدن!
حداقل اون سایت لامصبتونُ درست کنید!
http://www.enamad.ir/Images/enter_768_new.jpg
بابا بیخیال عجله نکنید
اول مهر وقتی بانک ها ایمیل زدند 72 تا سایت نماد کامل داشتند
امروز 25 مهر هستش و 5 روز دیگه مهلتی که دادند تموم میشه و 8 سایت تونستند نماد کامل رو بگیرد
کلا هم از اول مهر تا به امروز 101 سایت تونستند نماد موقت و کامل رو بگیرند!
یه حساب سرانگشتی کنید میشه ماهی حدود 10 سایت نماد کامل
خوب بانک های دیگه امارشو ندارم اما وقتی بانک ملت میگه 3020 تا پذیرنده داره حدودا یه 300 ماهی طول میکشه![]()
هیچ بانکی نمیاد سودشو بخوابونه به خاطر همچنی چیزی
تا این نماد واقعا برای بانک ها عملی بشه حداقل شش ماهی میطوله
پس راحت باشید
معلوم نیست دارن دقیقا توی این وب سایت که به عنوان مجری این طرح در نطر گرفتن اوپراتور ها چه کار می کنن!
وقتی یه چیزی کم بود 2 روزه ایمیل دادن یه لیست بلند که فلان چیز هم ضیمه کن!
خونشون آباد جایی برای ضمیمه کردن فایل نداشتن باید 5 تا اسنکن در قالب 1 عکس بکنیم بزاریم کنار هم بعدش هم حداکثر حجم بشود 600KB ! آخه یه عکسی 1600*2500 pix چطوری میشه با کیفیت باشه با حجم 600kb !
حتما بعد از 2 هفته ای هست جوابی هنوز به نماد ما ندادن میخوان بگن کیفیت اسکن ها کم هست!
نماد موقت در سایت ما به نمایش درآمد: شیوا هاست : ثبت دامنه ، وب هاستینگ ، طراحی سایت
تاریخ پیگیری من برای دریافت نماد 12 فروردين 1391
تاریخ که تنوستم نماد یک ستاره و تایید شده رو بگیرم همین دیروز (25 مهر 1391)
دیگه خودتون حساب کنید چند ماه هست!!!!!!!!!!![]()
فقط مدارکی که میخوان ارسال کنیم تو پنل
عکس و....
کافیه ؟
یکی یه توضیح بده تا انجام بدیم
![]()
تمامی مدارک رو ابتدا از طریق سایت ارسال می کنید.
- مدارکی مثل کپی شناسنامه و یا کارت ملی خودتون (یکی از این دو)
- کپی سند مسکونی ==> در این مورد یک توضیح لازم هست، سند حتما باید مسکونی باشه. من سند شش دانگ زمین ارسال کردم، قبول نکردم سند قولنامه مسکونی ارسال کردم قبول کردن
/ دوم اگه سند به نام خودتون نیست حتما باید به نام اقوام درجه اولتون باشه (مثل پدر، برادر و ...) / سوم اینکه اگه سند برای اقوام درجه اول هست حتما باید کپی کارت ملی ایشون رو هم ارسال کنید
- کارت سربازی یا معافیت از سربازی و یا گواهی اشتغال به تحصیل
- عکس 3*4 از خودتون
- تصوير پروانه كسب (در صورت وجود) ==> در این مورد یک توضیحی لازم هست، تو سایت خودش نوشته در صورت وجود ولی الکی هست
اگه پروانه کسب نداشته باشی بهت ایمیل می دن می گن یک فتو از قبض تلفن ثابت ارسال کنید. (این فتو حتما باید یکی قبض خطی باشه که تویه سایت در فرم شماره تماس وارد کردید، اگه اون نباشه قبول نمی کنن)
این ها رو ارسال که کردی، بعد با موفقیت می ری مرحله بعد(مرحله ای بس سخت x-()
در مرحله بعد می یان سایتت رو چک می کنن و باید "چك ليست الزامات" که تویه سایت خوده نماد، تو پنل کاربری نوشته رو همه باید تیک دار بشه. انصافا این سخت ترین مرحله هست. گیرهای الکی زیاد می دن. سایتت رو خوب بررسی نمی کنن. مثلا یکی از مواردی که برای من پیش اومده بود زده بود که در سایت امکان تماس از طریق ایمیل با فروشنده (صاحب سایت) نیست!! بهشون گفتم آخه آدم ... چشمات رو باز کن برو بخش پشتیبانی، اونجا هست(البته با این لفظ نگفتم)
این مرحله رو که رد کردی با موفقیت بهت نماد موقت رو می دن که باید بذاری تویه سایت. نماد موقت رو که گذاشتی بار باید برای همین هم تاییده بگیری. (می گن فلان جایی که تویه سایت گذاشتی خوب نیست و جاش رو عوض کن)
این مرحله رو هم که رد کردی بهت ایمیل می زنن می گن مدارکی رو که ارسال کردی رو برو اسناد رسمی برابر با اصل کن و به آدرس ما بفرست تا نماد یک ستاره یا دو ستاره رو بهت بدیم.
دیگه تموم می شه.
معمولا گذراندن این مراحل بالای چندین ماه زمان نیاز دارد
من یک ترفندی رو هم بگم برای دوستانی که به گیرهای الکی دچار شدن===> اگه دیدید بهتون گیرهای الکی می دن، یک متن اعتراض آمیز و تا حدودی توهین آمیز براشون ارسال کنید و دیگه برای یک مدتی پیگیری نکنید. بعد از چند وقت براتون ایمیل می یاد که نماد موقت شما تایید شد و برید برای نماد کامل پیگیری کنید
(این موردی رو که می گم برای خودم و چندنفر دیگه که می شناسم پیش اومده، متنی که من براشون ارسال کردم نوشتم مال بد بیخ ریش صاحبش، نماد اعتماد نخواستیم
![]()
) تقریبا بعد از یک هفته برام ایمیل اومد بیا این نماد موقتت
![]()
)
ویرایش توسط AriyaDownload : October 17th, 2012 در ساعت 12:43
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)