سلام
من آخر نفهمیدم فرانتورک مشگلش چیه؟؟؟؟؟؟
به ایمیل ها هم جواب نمیده.
فرا نتورک دیگه نمی خواد سرویس بده؟؟؟
ممنون میشم یکی یه جواب بده
مرسی
سلام
من آخر نفهمیدم فرانتورک مشگلش چیه؟؟؟؟؟؟
به ایمیل ها هم جواب نمیده.
فرا نتورک دیگه نمی خواد سرویس بده؟؟؟
ممنون میشم یکی یه جواب بده
مرسی
آقای پارسیان . من از خود شما سرور رو تهیه کردم و اصلا آقای کوهی رو نمیشناسم
شما به من گفتید که تا 23 ماه میلادی سرور شما آپ هست و هیچ مشکلی نداره
سرور من دیروز اکسپایر شده . یکی از سرور ها خاموش بوده و اطلاعات حیاتی روش هست که حتما باید بک آپ بگیرم
از پنلم به دیتاسنتر تیکت زدم و منتظر جوابشونم. ولی فکر نمیکنم به این راحتی ها سرور رو باز کنند. من حتما باید از این vps بک آپ بگیرم .
چه کار میشه کرد ؟ به شما ایمیل هم دادم. البته فکر کنم اونقدر ایمیل خوانده نشده دارید که ایمیل من توش گم شده.
از دوستان که تجربه زیاد دارن . راهی هست ؟ چجوری به دیتاسنتر بگم که سرور رو فقط برای چند ساعت باز کنه ؟
اقای پارسیان در مورد برگشت اطلاعات و اینکه کی میتونیم دست رسی پیدا کنیم.و اینکه اصلا به اطلاعات میرسیم یا ؟
ممنون میشم جواب قانع کننده بدید ..چون همونظور که میدونید دیتا سنتر امروز و فردا جواب نمیده.
سایت من الان رو هواست!اگر میخواید لینک بدم بببینید.البته بهتره بگم سایت های من رو هواست
آقای پارسیان ایمیل زدیم -شماره کارتم دادیم مبلغ گفتیم این پول سرور که ار خودتان خریدیم تحویلم ندادین برگشت بزنید
ایمیل و نام کاربری :mohamad3218@gmail.com
سلام
اقای پارسیان چرا داری چرت میگی پنل کوهی بسته شد درست اما هیچ کس نمیتونست سرور شو ببره روی یه پنل دیگه شما پنل تو بستن چه ربطی به ما داره شما که می دونستی سرور ها با دلار هکی هست چرا اومدی سرور های یکی دیگه رو اوردی رو پنلت که الان به خوای بابتش ضرر بدی شما پنل تو بستن مثل مرد دلیل شو بگو نه بیا یکی دیگرو مقصر کن .
سلام .
میشه بپرسم کی به بنده بک آپ رو میدید؟
بخدا پول نمیخوام و پول بخوره وسط فرق سرم .
والا زندگیم بهم ریخت .
من فقط میخوام انتقال بدم به هاستینگ جدید و دوباره ادامه بدم .
دامنه هم درستش میکنم و اگه اون مشکل نداشته باشه میرم انتقال میدم و میرم سراغ زندگیم .
فقط بک آپ میخوام .
ایمیل هم دادم :
p30full.com@gmail.com
بک آپ سایت p30full.com رو میخوام بقرآن .
سایتم ، زندگیم ، همه چیزم به این بستگی داره و تا شب نرسه کارم به بیمارستان میکشه .
شکایت هم نمیکنم چون میدونم شما هم تقصیر کار نیستید اما خواهشا پیگیری کنید که ثواب داره .
من منتظرم جنابآقای مبین پارسیان .
من به اون فرانتورک سرور ایمیل زدم .
ممنون
یاعلی
پیشنهاد می کنم تا دیرتر نشده شکایت کنید . بعدا اگه زمان زیادی ازش بگذره دیگه فایده نداره . فقط به عنوان پیشنهاد
من خودم از ovh مستقیم خرید کردم و خوشبختانه تا حالا هم مشکلی نداشتم. نمیدونم شما چرا دارید دست دست میکنید. این رو از سایت پلیس فتا میذارم، شاید به درد دوستان بخوره :
نهایتاً عرض کنم که حق گرفتنی است، دادنی نیست!خواهشمند است برای طرح شکایات خود از جرایم رایانهای و اینترنتی، ضمن مراجعه به دادسرا، طرح شکایت و دریافت مرجوعهی قضایی، به پلیس فتای استان متبوع خود مراجعه نمایید.
150 more server
به نظرم کاشکی 10 بود صحیح سالم و با مدیریت بهتر باشد تا اینکه 150 به کشتن داده شود
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)