-
August 28th, 2012, 10:15
پاسخ : واگزاری کلیه سرورهای خریداری شده توسط نتورک پلاس
آقای کوهی هر کمکی بخواید اگر در حد توانم باشه انجام میدم.بهم پ.خ بدین یا یاهو یا تلفن من درخدمتم
لطفا این پست رو دیگه حذف نکنید چون مرتبط به همین موضوع است.
-
تعداد تشکر ها از قزوین هاست به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2012 10:15
# ADS
-
August 28th, 2012, 11:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
faranetwork
با سلام دوستان هر گونه سوالی دارین و مشکلی فقط از طریق تیکت در سایت آقای کوهی اقدام کنین خودم جواب میدم
---
ویرایش توسط CityKala.net : August 28th, 2012 در ساعت 17:10
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
تعداد تشکر ها ازCityKala.net به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2012, 14:53
-
تعداد تشکر ها ازreza* به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2012, 15:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza*
s.w.a.t گل گلاب شما یکم در مورد این تاپیک و آقای پارسیان زیاد سخت گیری نمیکنید ؟!
یک صفحه رو کلا میزنید حذف میکنید با یه کاربر اشانتیون روش بعد هم این بنده خدا اومده کمک کنه رو بن میکنید !
این همه هم مثل این بچه ها که تا یه واژه رو یاد میگیرن دیگه ول نمیکن هی چاله میدون نگید ! زشته دیگه
یکی به خود شما بگه خوشت میاد خب ؟
لااقل ایشون رو از بن در بیارید چند روز دیگه که مشکل بر طرف شد بن کنید

دوست عزیز ایشون همون شکلی که گفتم هنوز ادب فعالیت در انجمن های عمومی رو مثل شما یاد نگرفته اند! پس باید مثل کودک خردسال رفتار کرد باهاشون اینقدر یک کلمه ایی رو گفت که یادبگیرن! بفرما و بشین یک معنی رو میده تا به الان با ایشون به زبان بفرما رفتار میکردیم ولی دیدیم که ظاهرا تاثیری نداره پس ناچار با زبان بشین باهاشون صبحت کردیم بلکه تاثیر داشته باشه چون در غیر این صورت برای همیشه باید با این انجمن خداحافظی کنند.
خودشون هم اعلام کردند
با سلام دوستان هر گونه سوالی دارین و مشکلی فقط از طریق تیکت در سایت آقای کوهی اقدام کنین خودم جواب میدم
پس لزومی نیست که یوزر ایشون الان باز بشه بعدا دوباره بن بشه!
شما هم هرگونه جوابی به این پست من دارید از طریق پ.خ در ارتباط باشید که مسیر تاپیک بیش از این منحرف نشه!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2012, 17:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezasat
خودت که کلاه تری!!!!!

اینجا مربوط به داستان دیگس!
دادگاه نیست هم دیگرو محاکمه کنیم!!
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
تعداد تشکر ها ازCityKala.net به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2012, 17:57

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
دوست عزیز ایشون همون شکلی که گفتم هنوز ادب فعالیت در انجمن های عمومی رو مثل شما یاد نگرفته اند! پس باید مثل کودک خردسال رفتار کرد باهاشون اینقدر یک کلمه ایی رو گفت که یادبگیرن! بفرما و بشین یک معنی رو میده تا به الان با ایشون به زبان بفرما رفتار میکردیم ولی دیدیم که ظاهرا تاثیری نداره پس ناچار با زبان بشین باهاشون صبحت کردیم بلکه تاثیر داشته باشه چون در غیر این صورت برای همیشه باید با این انجمن خداحافظی کنند.
خودشون هم اعلام کردند
پس لزومی نیست که یوزر ایشون الان باز بشه بعدا دوباره بن بشه!
شما هم هرگونه جوابی به این پست من دارید از طریق پ.خ در ارتباط باشید که مسیر تاپیک بیش از این منحرف نشه!
موفق باشید
سلام بنده را کوهی هستم خواهش میکنم لطف کنید و اقای پارسیان از بن بیارید بیرون اگر این بنده خدا دست من را نگرفته بود دقیقا من نمیدانم باید چه کاری انجام میدادم خواهش میکنم یورز ایشان را باز کنید خواهش میکنم
چرا در اینجا ار کسی خواست مشکلات نفر دیگری را رفع کنید سریعا با ان برخورد می کنید
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
-
تعداد تشکر ها از rezahd به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2012, 18:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza*
s.w.a.t گل گلاب شما یکم در مورد این تاپیک و آقای پارسیان زیاد سخت گیری نمیکنید ؟!
یک صفحه رو کلا میزنید حذف میکنید با یه کاربر اشانتیون روش بعد هم این بنده خدا اومده کمک کنه رو بن میکنید !
این همه هم مثل این بچه ها که تا یه واژه رو یاد میگیرن دیگه ول نمیکن هی چاله میدون نگید ! زشته دیگه
یکی به خود شما بگه خوشت میاد خب ؟
لااقل ایشون رو از بن در بیارید چند روز دیگه که مشکل بر طرف شد بن کنید

من خودم 2تا پست انتقادی دارم توی این سایت و هنوزم پاش وایستادم اما خودایی این تاپیک خیلی دیگه داشت بد میشد به نظرم مدیران باید دخالت میکردند
من یکم از پست ها رو خوندم اسم 10 نفر بود 10نفر جوابگو بودن 10نفر اصلا سرویس نداشتن از ایشون
این وسط فقط پای fbi وسط کشیده نشد
البته نظر من هست
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
-
تعداد تشکر ها از poriya_hashie به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2012, 22:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezahd
سلام بنده را کوهی هستم خواهش میکنم لطف کنید و اقای پارسیان از بن بیارید بیرون اگر این بنده خدا دست من را نگرفته بود دقیقا من نمیدانم باید چه کاری انجام میدادم خواهش میکنم یورز ایشان را باز کنید خواهش میکنم
چرا در اینجا ار کسی خواست مشکلات نفر دیگری را رفع کنید سریعا با ان برخورد می کنید
کمک کردن ایشون به شما فکر نمیکنم ارتباطی به از بَن در آوردن ایشون داشته باشه!
ایشون قبل از اینکه بخوان مشکل دیگران رو حل کنند بهتره طرز صبحت کردن با دیگران رو یاد بگیرند که تا به الان هر پستی از ایشون دیده شده با لحنی نامناسب ایشون پاسخ داده اند!!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2012, 23:37
ما که ته این زیر مجموعه سرورایم اما یکی بگه کی این قضیه تمووم میشه من از دو جای مختلف وی پی اس گرفتم هر دوشونم از آقای کوهی سرویس داشتن
حل میشه نمیشه؟
-
تعداد تشکر ها از lineoffire به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2012, 04:27
عضو دائم
ماشالله همه مثل هم فقط میخواییم بجنگیم
نصف این تاپیک شد درس اخلاق و جنگ و اسپم (مثل همین تاپیک خودم
ده درصدش شد حل مشکل
چهل درصدش هم فعلا توی آمار نیست
========================