-
January 1st, 2013, 02:29
پاسخ : آموزش جامع نصب و راه اندازی و فارسی سازی سیستم whmcs

نوشته اصلی توسط
mohamad.good
سلام یه مشکلی در نحوه پرداخت آنلاین با درگاه پارس پال دارم من الان از WHMCS دارم استفاده میکنم و این ماژول سیستم مدیریت هاستینگ WHMCS ( نسخه Soap - ویرایش 1.2 ) رو نصب کردم و از تو پنل مدیریت WHMCS هم درگاه پرداخت پارس پال رو انتخاب کردم
ولی الان وقتی روی مثلا لایسنس 1 ماه نود 32 که تو این آدرس هست
بیست ستاپ
لینکش میشه این
بیست ستاپ - سبد خرید
وارد سبد خرید طبق اون چیزی که تو سیستم مدیریت تعریف کردم میشه ولی
کلیک میکنم برای مراحل پرداخت نمیره مشکل کجاست ؟ راهنمایی میخواستم
در ضمن شناسه درگاه ( Merchant ID ) و کلمه عبورش رو هم تی سیستم مدیریت تعریف و ذخیره کرده ام
یک نکته دیگه و هم بگم توی ایم ماژول های پرداخت انلاین پارس پال 2 نوع ماژول هست یه یکیش ماژول سیستم مدیریت هاستینگ WHMCS ( نسخه Soap - ویرایش 1.2 ) و یگی دیگه هم ماژول سیستم مدیریت هاستینگ WHMCS ( نسخه NuSoap - ویرایش 1.1 ) من اولی رو نصب کردم فرق این 2 تا رو نمیدونم مشکل از این نیست که شاید باید دومی رو نصب میکردم ؟
برای سوال درمورد نسخه soap و غیرش که به فعال بودن بر روی هاست مربوطه و الان اکثرا سوپ رو فعال دارن همه.شما باید هماهنگ کنید با سروی دهنده پرداخت آنلاینتون ببینید تابع خاصی هست که شاید فعال نیست رو سرویس شما و قطعا اگر هنوز مشکلتون حل نشده یک نام کاربری به صورت تست در اینجا برای تست ما یا به سرویس دهنده درگاه ارائه کنید تا بتونن مشکل رو برسی کنند و در صورت امکان از سایر درگاه ها هم ماژول رو نصب کنید اما بدون داشتن مرچنت کد یا هویت واقعی و تایید شده وقتی پیغام خطا در سایت های انان داشتید که مثلا سرویس دهنده مورط تایید نیست یا تراکنش معتبر نیست معلوم میشه که در وی اچ ام شما موردی نیست و از مازول هست یا فعال نبودن توابع.
شمسی ساز WHMC تمامی نسخه ها
تنها يك رئيس وجود دارد. مشتري.او مي تواند هر كسي در شركت،از مديرعامل گرفته تا پائين را اخراج كندتنها با خرج كردن پولش در جايي ديگر
-
-
January 1st, 2013 02:29
# ADS
-
January 1st, 2013, 02:31

نوشته اصلی توسط
mohamad.good
یه مشکل دیگه هم دارم و اون اینه که تو قسمت پشتیبانی که برای تست خودم اکانت ساختم وقتی تیکت پشتیبانی ارسال میکنم برای مدیر میره و بدون هیچ مشکلی فقط خودم نمیتونم تیکیت ایجاد شده رو مشاهده کنم و حتی تیکتی که توسط مدیر جواب داده میشه رو هم نمیتونم مشاهده کنم! برای این هم راهنمایی میخواستم مرسی
!!!
برای این مورد دیگه حتما نیاز به هماهنگی هست، با بنده هماهنگ کنید رایگان کمکتون میکنم اگر سوادش رو داشته باشیم.
تنها يك رئيس وجود دارد. مشتري.او مي تواند هر كسي در شركت،از مديرعامل گرفته تا پائين را اخراج كندتنها با خرج كردن پولش در جايي ديگر
-
-
January 1st, 2013, 02:37

نوشته اصلی توسط
Cpt.Price
سلام
2 مشکل وجود داره برای بنده در صورت اطلاع اساتید راهنمایی بکنند ممنون میشم
1-Support Ticket Auto Close Notification
مواقعی که توسط کرن جاب :
php -q /home/domain/public_html/whmcs/admin/cron.php
معرفی میشه ، ایمیل اطلاع رسانیش فقط قسمت های
: {$ticket_subject}
بخش : {$ticket_department}
اهمیت : {$ticket_priority}
وضعیت : {$ticket_status}
به صورت ؟ هست و همه چیز دگیر صحیح اما در صورتی که کرن جاب با:
GET
http://domain.ir/whmcs/admin/cron.php
معرفی بشه مشکل علامات سوال ؟؟؟ برطرف میشه اما هر کاری رو 2 بار انجام میده ، 2 ایمیل یاد آوری،2 ایمیل اکتیویتی کرن جاب و.....
2-در مورد پاسخی که به تیکت مشتری داه میشه که میخواستم ببینم چطور میشه که متن پیام رو در ایمیل نبینه و با مراجعه به سایت بتونه ببینه
که در این بین کشف کردم که باید قالب ایمیل Support Ticket Reply رو ویرایش کنم.
فقط سوال اول لطفا
موارد فوق رو اینقدر جواب ندادید خودم حل کردم فقط مشکلی که هست:
"ارسال 2 کرن جاب اکتیویتی برای مدیران"
همچنان منتظر کمک دوستان...
-
-
January 1st, 2013, 10:50
-
-
January 1st, 2013, 11:01
یک سوال چرا علامت سوال میاد برای ریال ؟ در قسمت cuurency
-
-
January 1st, 2013, 11:54
عضو دائم
اگر از ابتدا تنظیمات را درست انجام میدادید علامت سوال نمیشد
تنظیمات اولیه را بخوانید
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت :
www.host97.net
-
تعداد تشکر ها ازهاست 97 به دلیل پست مفید
-
January 2nd, 2013, 12:56

نوشته اصلی توسط
cpt.price
!!!
برای این مورد دیگه حتما نیاز به هماهنگی هست، با بنده هماهنگ کنید رایگان کمکتون میکنم اگر سوادش رو داشته باشیم.
مرسی عزیز تمام مشکلا به خاطر قالب wmhcs بوده که قالب ناقص بود الان قالبی که نصب کردیم کامله
فقط یه مشکل داریم اون هم اینه که تمام ایمیل هایی که برای مشتری میره همه انگلیسی هستن میترسم برم اون عملیاتی که توی هسات دانلود هست باید دراپ کنم و ... رو انجام بدم کل نوشته ها ؟؟؟؟ بشه مثل سایرین که نوشتن این مشکل رو دشاتن
راه دیگه ای هست که بشه این مشکل رو حل کرد ؟
سوالی دیگه ای هم دارم در مورد نحوه کار با سیستم بازاریابی wmhcs من فعالش کردم
تست هم کردم کاربری که میشه بازاریاب اگر مشتری معرفی کنه طبق اون درصدی که من تعیین کردم میتونه حساب کاربری خودش تو ناحیه کاربری ببینه
ولی 2 تا سوا
1- چجوری تسویه کنیم باهاش که ااون عدد از بستانکاری کم بشه و حساب صفر بشه ؟
2- چجوری تنظیماتی انجام بدیم که هر زمان خواست حسابش تسویه بشه در آن واحد پول بره تو حسابش و نیازی به تایئ ما نباشه دیگه؟
-
-
January 2nd, 2013, 18:46
عضو جدید
اقا من یک سرور رو متصل کرده بودم به whmcs بعد که IP عوض شد الان هرکاری مکینم اون دیگه وصل نمیشه یعنی روی ایکو WHM میزنم صفه لوگین میاد نمیره تو..
ولی یه سرور جدید ساختم همون کاراو کردم راحت وصل شد..مشکل از کجاست؟
سرور اولی Hostsky وصله ولی دومی نمیشه
-
-
January 5th, 2013, 08:07

نوشته اصلی توسط
mohamad.good
مرسی عزیز تمام مشکلا به خاطر قالب wmhcs بوده که قالب ناقص بود الان قالبی که نصب کردیم کامله
فقط یه مشکل داریم اون هم اینه که تمام ایمیل هایی که برای مشتری میره همه انگلیسی هستن میترسم برم اون عملیاتی که توی هسات دانلود هست باید دراپ کنم و ... رو انجام بدم کل نوشته ها ؟؟؟؟ بشه مثل سایرین که نوشتن این مشکل رو دشاتن
راه دیگه ای هست که بشه این مشکل رو حل کرد ؟
سوالی دیگه ای هم دارم در مورد نحوه کار با سیستم بازاریابی wmhcs من فعالش کردم
تست هم کردم کاربری که میشه بازاریاب اگر مشتری معرفی کنه طبق اون درصدی که من تعیین کردم میتونه حساب کاربری خودش تو ناحیه کاربری ببینه
ولی 2 تا سوا
1- چجوری تسویه کنیم باهاش که ااون عدد از بستانکاری کم بشه و حساب صفر بشه ؟
2- چجوری تنظیماتی انجام بدیم که هر زمان خواست حسابش تسویه بشه در آن واحد پول بره تو حسابش و نیازی به تایئ ما نباشه دیگه؟
برای ایمیل ها، اسکریپت فارسی ساز ایمیل ها رو اجرا کنید .
و من برای مشکل ؟؟؟ شدن 1- در confoguration.php
و در تنظمات اولیه بر روی UTF -8 بذارید
-
-
January 5th, 2013, 08:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
nad3rshah
اقا من یک سرور رو متصل کرده بودم به whmcs بعد که IP عوض شد الان هرکاری مکینم اون دیگه وصل نمیشه یعنی روی ایکو WHM میزنم صفه لوگین میاد نمیره تو..
ولی یه سرور جدید ساختم همون کاراو کردم راحت وصل شد..مشکل از کجاست؟
سرور اولی Hostsky وصله ولی دومی نمیشه

تنظیمات زیر را مجدد از نو انجام دهید:
بخش ششم : اتصال سرور و ساخت محصولات در مدیریت whmcs
اتصال سرور برای تحویل آنلاین هاست
از منو Setting زیر منو Products/Services را باز کنید و بر روی Servers کلیک کنید.
حال از قسمت Options که در ابتدای صفحه هست بر روی Add New Server کلیک کنید.
در صفحه باز شده موارد زیر را تکمیل کنید
از قسمت Add Server موارد زیر:
Name : نام سرور مورد نظر خود را بنویسید. برای مثال server
Hostname : نام دامنه اصلی خود را بنویسید. برای مثال domain.com
IP Address : آی پی سرور را وارد کنید. برای مثال 176.9.58.240
Assigned IP Addresses : اگر آی پی های دیگری هم دارید وارد کنید. توجه کنید در هر خط فقط یک آی پی که توسط دکمه اینتر کیبورد از هم جدا شوند.
بقیه موارد مهم نیستند
حال از قسمت Nameservers دی ان اس های اختصاصی خود را وارد میکنید و در جلوی آن آی پی هر دی ان اس را وارد کنید
در قسمت Server Details موارد زیر را ست نمایید:
در مقابل Type گزینه cPanel را انتخاب کنید.
Username : نام کاربری WHM که نمایندگی روی آن ست شده است.
Password : رمز عبور WHM را وارد کنید.
Access Hash (Instead of password for cPanel servers) : برای مقدار دهی به این قسمت وارد WHM خود بشوید و بر روی Setup Remote Access Key کلیک کنید.
در این صفحه میتوانید با کلیک بر روی Generate New Key کد جدید را دریافت کنید که طولانی هست و از ترکیب حروف و اعداد هست. این کد را کپی کنید و به مدیریت WHMCS باز گردید و در قسمت Access Hash کپی کنید.
تیک Secure هم اختیاری هست و الان بر روی Save Changes کلیک کنید تا تنظمات سرور اضافه شود.
الان وارد whm شوید و Logout را بزنید و به مدیریت WHMCS باز گردید و الان نام سرور خود را میبینید و جلوی آن یک دکمه هست با نام WHM که اگر تنظیمات صحیح اعمال شده باشد با کلیک بر روی آن بدون لوگین کردن وارد WHM میشوید.
حال اگر سرور های بیشتری دارید میتوانید از این قسمت اضافه کنید.
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت :
www.host97.net
-
تعداد تشکر ها ازهاست 97 به دلیل پست مفید