پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
پرداخت بنده از دیتا سنتر هرتنر به قیمت فوق العاده از پنل کاربری خودشون انجام شد ساپورتشونم که حرف نداره ، واقعا ممنون از بابت زحمت هایی که دادیم .
خواهش می کنم. بله، خوشبختانه با دیتا سنتر هتزنر در حال آغاز یک همکاری گسترده هستیم که فعلا در حال بزنامه ریزی وتعیین استراتژی ها هست. بنده از شما متشکرم که آغازگر این همکاری بودید چون به دوستی برای همکاری در این زمینه نیاز بود تا هم ساپورت و هم پرداخت ها هماهنگ و تست بشه. در روزهای آینده برای دوستان خبر های خوشی را خواهیم داشت.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
درود بر شما ،
برای بار دوم پرداخت مارو فوراً و بدون دردسر انجام دادند.
با سپاس
سلام.
90 یورو واسم چقد در میاد ؟
با سلام / قیمت هر یورو و کارمزد در پست http://www.webhostingtalk.ir/f172/31...tml#post322275 آورده شده است.
دوستان چند روزی هست درگیر راه اندازی وبسایت هستیم و کمتر در انجمن حضور مجازی دارم. اگر امری بود از ساعت 9:30 الی 19:30 تماس بگیرید.
با زودی سایت افتتاح میشه و پرداخت ها سرعت بیشتری خواهد داشت.
ما دوباره 1000 دلار دیگه ازشون گرفتیمدستشون درد نکنه سریع به ما تحویل دادن
![]()
سلام
یه خرید اینترنتی داشتم میخواستم ببینم شما انجام میدید؟ PI رو Email کردم براتون . با تشکر
یه پرداخت دیگه واسه من انجام دادن
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)