با سلام
دوست من متاسفانه از دیروز به دلیل مشکلات فنی هاست تحویل اتوماتیک با مشکل مواجه شده
برای همین از شما دوست گرامی عذرخواهی می کنم. اطلاعات سرور براتون ارسال گردید
نه لزوما دوست من ! وقتی مشکلی برای هاست و سیستم نرم افزاری اش پیش می اد همه دوستان در بخش فنی و تحویل در تلاش هستند که
1- سریعا سرور ها رو تحویل دهند
2- مشکل فنی تحویل اتوماتیک رو برطرف بکنند.
در این حین ممکن هست با توجه به تعداد سفارشات ، روند تحویل کمی زمانبر باشه. و در این اوقات بدیهی است که تحویل اتوماتیک نیست!
پی نوشت : با اینحال صرفا برای کسانی که با تفاوت تحویل انی و اتوماتیک مساله دارند باید عرض کنم :
تحویل انی : این هست که بعد از انجام سفارش و پرداخت مانند هاست سی پنل اطلاعات ارسال شود!
تحویل اتوماتیک : این هست که انجام کار های تحویل و ارائه دستی انجام نمی شود و اتوماتیک بعد از تکمیل سفارش انجام می شود و بین 2 الی 15 دقیقه زمانبر هست
درود
این سرور ها برای MTProxy هم میشه استفاده کرد و کانفیگشو انجام میدین ؟
با سلام.
دوست من این امکان که شما بتونید روی سرور mtproto نصب بفرمایید وجود دارد ولی در صورت ***** شدن از سمت زیرساخت امکان ارائه ای پی جدید باتوجه به محدودیت تعداد ای پی وجود ندارد !
در ضمن امکان کانفیگ این سرویس نیز توسط ما وجود ندارد. در صورت خریداری سرویس باید خودتون اقدام به نصب و کانفیگ بفرمایید
سلام دیشب ثبت نام کردم سرویس هم خریدم الان نه میتونم با ایمیلم و پسوردم وارد بشم و نه میتونم ریکاوری کنم یعنی چی؟
بخش تماس با ما ایمیلمو فرستادم لطفا پیگیری کنید
خریداری شد اما تحویل آنی ندارند ... هنوز تحویل ندادند
با سلام
دوست من در هیچ کجای این تاپیک به هیچ عنوان ذکر نشده است که تحویل انی داریم
در این مورد چندین بار هم شفاف سازی شده است که تحویل ما اتوماتیک هست
تحویل انی : این هست که بعد از انجام سفارش و پرداخت مانند هاست سی پنل اطلاعات ارسال شود!
تحویل اتوماتیک : این هست که انجام کار های تحویل و ارائه دستی انجام نمی شود و اتوماتیک بعد از تکمیل سفارش انجام می شود و بین 2 الی 15 دقیقه زمانبر هست
پشتیبانی صفر
2 روزه تیکت بازه هیچ کس جواب نمیده واقعا متاسفم
عوض اینکه سرور ارزون بفروشنین گروم نر بدین پشتیبانی رو قوی تر کنید
ویرایش توسط mohammadp31 : January 1st, 2020 در ساعت 23:05
با سلام
دوست گرامی بنده پیگیری رو انجام دادم. عموما ما پاسخ تیکت ها رو زیر 2 ساعت می دیم ولی برای مواردی از جمله کانفیگ - انجام موارد نرم افزاری و هر چیزی که نیاز به پشتیبانی فنی با زمان بالاتری می باشد، نیاز به وقت بیشتر هست.
تا جایی که پیگیری انجام شد فقط یک فرد که 2 روز منتظر پاسخ باشد، در لیست تیکت هست که احتمالا شما باشید که منتظر انجام کانفیگ نرم افزاری هستید.
دوست من کانفیگ ها به شکل دستی انجام می شوند و شما تنها فردی نیستید که از ما درخواست کانفیگ نرم افزاری رو داده! بنابراین باید منتظر باشید تا براتون به ترتیب انجام بشه و کار شما تا اخر امشب به اتمام خواهد رسید.
مورد بعدی که باید خدمتتون عرض کنم برای ما پشتیبانی امری مهم هست . چه ما ارزون بفروشیم و چه گرون به ترتیب به درخواست های مشتریان پاسخگو هستیم و قیمت سرویس هیچ تفاوتی در نحوه ارائه پشتیبانی (که به نظر خیلی از دوستان خوب توصیف می شود) فرقی نخواهد کرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)