صفحه 15 از 23 نخستنخست ... 5111213141516171819 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 228

موضوع: یوگیگ

عضو انجمن hegza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

پیش فرض پاسخ : یوگیگ

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
    سایتی داشته باشید که کاربر + تراگنش , تیکت و... کلا موارد ثبت و ذخیره زیاد داشته باشه که دیگه هیچی.....
    نه این برای دور زدن محدودیت گوگل بود. بحث من و اون دوست عزیز صرف برگرداندن اطلاعات تکست و مطالب سمت کاربره نه بیشتر.
    بهرحال اونم راه حل داره به چند روش میشه دیتا بیس رو شیر کرد. از وبسرویس گرفته تا بش و..

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط emperatoor73 نمایش پست ها
    ضربه ی بسیار سختی بهشون وارد شده
    تو این زمونه جوابگوی مردم بودن خیلی سخته

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
    تو این دوره زمونه کسب و کار رو درست درمون مدیریت کردن سختره. باور کنید بفرض شرکتی رو ovh یا هتزنر هست.(جاهای دیگه بطبع گرونتره پس باز برمیگردیم رو همین دو دی سی).
    فکر کن من فقط هتزنرم. با چقدر هزینه میتونم یک سرور صرفا برای نگهداری بک آپ سرویس هام از ovh بگیرم؟ و برعکسش؟ حالا بگذریم سایتهای خیلی خوبی هستند که دیتا استرونگ میدن که قیمتش پولش خیلی ناچیز تر از بین رفتن اعتبار و یک روز اوقات تلخی نیست.
    پس اونجا باید جابگو ملت بود وگرنه اینجا که قانونا وظیفه ای در قبال بک آپ نداشتن. تهش بخوان پول میزان روزهای استفاده نشده کاربران رو برگردونن. پس باید پاسخگو خودشون باشند و عمری که ازشون رفته برای چی؟ که فلان شرکت مثلا ارزون فروشه؟ فلان شرکته فلان قدر یوزر داره؟!
    همیشه همه ما در اکثر تاپیک های انجمن گفتیم مشکل ارزون فروشی بخاطر کاربرانه و شرکتهای ارزون فروش اما یک لحظه درنگ نکردیم اینهمه شرکت چرا میان مشهور میشند بعد هم محو میشند؟! اما گرون فروشی چون.. الان 15 ساله داره سرویس میده و روز به روز داره گنده تر میشه؟! چون یا این اتفاقات پیش میاد برامون یا بخاطر کار زیاد و فرسایشی و عدم توجیح اقتصادی استخدام نیرو راندمان پائین میاد و....
    طرف دیدم میگه به فلان سایت سفارش طراحی دادم. و الان نا راضیم. میگم چرا سفارش دادی میگه ساعت 3 شب پشتیبانی آنلاین داشتند. و بعدها فهمیدم نگو طرف تا صبح بیداره و بعد تا لنگ ظهر میخوابه!!!
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

2. تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    6 پست

من هنوزم تو شوکم.
    الان رشتم، دیشب رفتم آدرسی که تو whois نوشته بود، آقای خانی پور مثل اینکه با چند تا از دوستاش برخی اوقات تو یه خونه قدیمی کار میکردند و اون لحظه اونجا نبودند.
    الان هم از کوچه نیایش بلوار معلم دارم بهتون پیغام میدم، هیچ ساختمونی به اسم ساختمان آذر وجود نداره و من نمیتونم به آقای خانی پور دسترسی داشته باشم.

من فقط یک سوال دارم، آیا اطلاعات من برمیگرده یا خیر؟ این رو زودتر به ما اعلام کنند. اگر قضیه اینکه اون فرد بعد از فورمت دوباره اطلاعات ریخته و فورمت کرده باشه صحیح باشه، خب قطعا به هیچ جا نمیرسیم. من این همه راه رو تا رشت اومدم فقط برای اینکه یکی به من دقیق بگه چه اتفاقی افتاده و روراست بگه امیدی هست یا نه. چون یک دقیقه هم برای ما یک دقیقست... ای کاش این دوستان متوجه میشدند چه ضربه ای به شرکت ما وارد کردند...
    --------
    ساختمان آذر رو پیدا کردم، اما کسی داخلش نیست، منتظرم یک نفر بیاد باهاش صحبت کنم
    ویرایش توسط morteza_rajabi : July 17th, 2016 در ساعت 08:33

5. تعداد تشکر ها از morteza_rajabi به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    71
    تشکر تشکر شده 
    99
    تشکر شده در
    87 پست

سلام دوستان

طبق تجربه خدمتتون عرض میکنم ، در چنین شرایطی امیدی نیست که اطلاعات برگرده .

دوستانی که سایت های محتوا محور داشتن میتونن با کار شبانه روزی قبل از اینکه سایت از نتایج گوگل حذف بشه ، از گوگل کش استفاده کنند و محتوا رو مجدد ایجاد کنند . شاید سخت باشه اما بهتر از نابودیه .

اتفاقی که برای همکارمون پیش اومده باید درس عبرتی بشه برای همه همکارا و مشتری ها .

مهم ترین چیزی ما صرف میکنیم وقت هست ، برای وقتتون ارزش قائل باشید و نسخه پشتیبان تهیه کنید.

موفق باشید.

7. تعداد تشکر ها از amirjalili72 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    6 پست

من تا جلوی دفترشون هم اومدم، اما کسی نبود.
    متاسفانه تو این اتفاق، ما فقط سهل انگاری این شرکت رو مقصر میدونیم و ازشون شکایت میکنیم.

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    50
    تشکر تشکر شده 
    142
    تشکر شده در
    97 پست

دوستان هاست فروش فقط دارن میگن آره فلان و بیسار اتفاقه افتاده !!
    اما یکی فکر ما وبمستر هارو نمیکنه که من الان چطور باید 2000 فایل موزیک رو تگ بزنم اپلود کنم اونم 2 کیفیت
    به شدت عصبی و هزار تا بدبختی دیگه ، 9 ماه زحمت به فنا رفته
    یه وبسایت و یه اپلیکیشن که نزدیک 10 میلیون هزینه کردم براش الان 3 روزه راکت و من نمیدونم چیکار کنم !! باید بندازم دور بره
    هر اتفاقی ممکنه بیوفته ، اما بنده به UGIG اعتماد کردم سرویسم رو از یک شرکت معتبر دیگه اومدم UGig سرویس گرفتم
    اینکه وضیفه بکاپ با خود کاربره یه چیزه واقعا مسخرست و برای رفع مسئولیت چون شرکت های بزرک اطلاعات کاربرانشون مهمه
    نمیان هر روز بک آپ بگیرن اما سر هر هفته یک بک اپ میگیرن برای اطمینان اونم در چندین سرور .
    الان واقعا هیچ هاست فروشی حق اینو نداره بیاد تو این تاپیک بگه خود کاربر باید بکاپ میگیرفت
    این طرز تفکر متاسفانه جوری این فضا رو جلوه میده انگار داری هویج و خیار میکاری ، ریسکه دیگه یا خراب میشن یا میگیرن واست
    با این طرز تفکر دیگه آدم نباید هیچ هاست یا سرور مجازی خریداری کنه توی ایران چون همه از زیر بار مسئولیتش میخوان در برن
    اینکه آقای ایکس اومده لب تاب بلند کرده و رفته سرور فرمت کرده و............ کار یک آدم یا یک *** عادی نبوده 100% چون ملت به زور بلدن پاور رو روشن کنن
    پس این مشکل حتما شخصی بوده با مدیر UGIG و به من مشتری هیچ مربوط نیست مشکل اون شخص ه و من واقعا نیاز دارم مدیرش پاسخگو باشه الان
    چون کارد بزنی بم خون ازم نمیاد از شدت عصبانیت

10. تعداد تشکر ها ازJai به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

آدرسی که تو تماس با ما سایتشونه چی؟ پس قبلا زنگ میزدیم دپارتمان مالی، فروش، پشتیبانی... اینا کجا بودن؟

عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

فکر کنم رمز و اطلاعات و باید تتو کنیم دیگه
    هر بارکدی هم لازم بود روی مچ دست و پشت گردن
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

13. تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    322
    تشکر تشکر شده 
    1,221
    تشکر شده در
    903 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
    فکر کنم رمز و اطلاعات و باید تتو کنیم دیگه
    هر بارکدی هم لازم بود روی مچ دست و پشت گردن
    شما بیشتر از یوگیگ داری جواب میدین

کلا شدین جوابگوی همه تاپیک ها

مسخره کردنتون

نمیدونم پیگیری تون

شما شدین همه کاره ماشالله

گزارش شدین
    فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره

15. تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید

عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط almandata نمایش پست ها
    شما بیشتر از یوگیگ داری جواب میدین

کلا شدین جوابگوی همه تاپیک ها

مسخره کردنتون

نمیدونم پیگیری تون

شما شدین همه کاره ماشالله

گزارش شدین
    این موضوع اصلا به شما ارتباطی نداره دوست عزیز
    به فکر خودتون باشید
    موردی برای گفتن دارید هم بفرمایید
    حضور بنده داخل تاپیک یه دلیلی داره که بنده خواهید فهمید!
    دقت کردم سعی میکنید داخل خیلی از تاپیک ها به بنده وصل بشید
    نمونه: http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=15&highlight=
    شما هم ثبات کاری ندارید خودتون , شاید این اتفاقات برای شما هم تجربه بشه
    نمونه: http://www.webhostingtalk.ir/showthr...984&highlight=
    اینجا هم بنده بلاکتون می کنم
    یک نکته هم خدمت دوستان عرض کنم من با دیتاسنتر تماس گرفتم و توضیخات کلی و دادم و گفتم اگر همچین موردی پیش بیا راهکار بفرمایید
    مواردی و فرمودند و تاکید شد که فردا ظهر تماس بگیرم چون امروز یکشنبه بود
    موفق باشید
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    12 پست

سلام من که اطلاعات بک آپ دوماه پیش رو برگردوندم ! باز دم میهن وب هاست گرم که از همه چیز بک آپ میگیره با اینکه زده بک آپ گیری ندارن!
    از همون جا هم سرویس گرفتم!
    پیشنهاد میدم دوستانی که بک آپ دارن سریعاً کارشون رو استارت کنن به امید بک آپ یوگیگ نباشید! بک آپی درکار نیست!
    اولاً که الان تعطیلات هست دوماً کدوم دیتاسنتری بک آپ میگیره از سرور های فروخته شده اش؟! میدونید چقدر حجم باید صرف این کار کنند
    سوماً شرکتی که فقط از یک سرور برای بک آپ استفاده کنه اصلاً قابل اعتماد نیست!
    کارتون رو هرچه سریعتر شروع کنید بهتره اینجا به چیزی نمیرسید جز الافی

18. تعداد تشکر ها از drvahid به دلیل پست مفید

صفحه 15 از 23 نخستنخست ... 5111213141516171819 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)