-
July 17th, 2016, 04:54
عضو انجمن
پاسخ : یوگیگ

نوشته اصلی توسط
viasky
سایتی داشته باشید که کاربر + تراگنش , تیکت و... کلا موارد ثبت و ذخیره زیاد داشته باشه که دیگه هیچی.....
نه این برای دور زدن محدودیت گوگل بود. بحث من و اون دوست عزیز صرف برگرداندن اطلاعات تکست و مطالب سمت کاربره نه بیشتر.
بهرحال اونم راه حل داره به چند روش میشه دیتا بیس رو شیر کرد. از وبسرویس گرفته تا بش و..
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
emperatoor73
ضربه ی بسیار سختی بهشون وارد شده
تو این زمونه جوابگوی مردم بودن خیلی سخته
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
تو این دوره زمونه کسب و کار رو درست درمون مدیریت کردن سختره. باور کنید بفرض شرکتی رو ovh یا هتزنر هست.(جاهای دیگه بطبع گرونتره پس باز برمیگردیم رو همین دو دی سی).
فکر کن من فقط هتزنرم. با چقدر هزینه میتونم یک سرور صرفا برای نگهداری بک آپ سرویس هام از ovh بگیرم؟ و برعکسش؟ حالا بگذریم سایتهای خیلی خوبی هستند که دیتا استرونگ میدن که قیمتش پولش خیلی ناچیز تر از بین رفتن اعتبار و یک روز اوقات تلخی نیست.
پس اونجا باید جابگو ملت بود وگرنه اینجا که قانونا وظیفه ای در قبال بک آپ نداشتن. تهش بخوان پول میزان روزهای استفاده نشده کاربران رو برگردونن. پس باید پاسخگو خودشون باشند و عمری که ازشون رفته برای چی؟ که فلان شرکت مثلا ارزون فروشه؟ فلان شرکته فلان قدر یوزر داره؟!
همیشه همه ما در اکثر تاپیک های انجمن گفتیم مشکل ارزون فروشی بخاطر کاربرانه و شرکتهای ارزون فروش اما یک لحظه درنگ نکردیم اینهمه شرکت چرا میان مشهور میشند بعد هم محو میشند؟! اما گرون فروشی چون.. الان 15 ساله داره سرویس میده و روز به روز داره گنده تر میشه؟! چون یا این اتفاقات پیش میاد برامون یا بخاطر کار زیاد و فرسایشی و عدم توجیح اقتصادی استخدام نیرو راندمان پائین میاد و....
طرف دیدم میگه به فلان سایت سفارش طراحی دادم. و الان نا راضیم. میگم چرا سفارش دادی میگه ساعت 3 شب پشتیبانی آنلاین داشتند. و بعدها فهمیدم نگو طرف تا صبح بیداره و بعد تا لنگ ظهر میخوابه!!!
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2016 04:54
# ADS
-
July 17th, 2016, 08:26
من هنوزم تو شوکم.
الان رشتم، دیشب رفتم آدرسی که تو whois نوشته بود، آقای خانی پور مثل اینکه با چند تا از دوستاش برخی اوقات تو یه خونه قدیمی کار میکردند و اون لحظه اونجا نبودند.
الان هم از کوچه نیایش بلوار معلم دارم بهتون پیغام میدم، هیچ ساختمونی به اسم ساختمان آذر وجود نداره و من نمیتونم به آقای خانی پور دسترسی داشته باشم.
من فقط یک سوال دارم، آیا اطلاعات من برمیگرده یا خیر؟ این رو زودتر به ما اعلام کنند. اگر قضیه اینکه اون فرد بعد از فورمت دوباره اطلاعات ریخته و فورمت کرده باشه صحیح باشه، خب قطعا به هیچ جا نمیرسیم. من این همه راه رو تا رشت اومدم فقط برای اینکه یکی به من دقیق بگه چه اتفاقی افتاده و روراست بگه امیدی هست یا نه. چون یک دقیقه هم برای ما یک دقیقست... ای کاش این دوستان متوجه میشدند چه ضربه ای به شرکت ما وارد کردند...
--------
ساختمان آذر رو پیدا کردم، اما کسی داخلش نیست، منتظرم یک نفر بیاد باهاش صحبت کنم
ویرایش توسط morteza_rajabi : July 17th, 2016 در ساعت 08:33
-
تعداد تشکر ها از morteza_rajabi به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2016, 09:11
سلام دوستان
طبق تجربه خدمتتون عرض میکنم ، در چنین شرایطی امیدی نیست که اطلاعات برگرده .
دوستانی که سایت های محتوا محور داشتن میتونن با کار شبانه روزی قبل از اینکه سایت از نتایج گوگل حذف بشه ، از گوگل کش استفاده کنند و محتوا رو مجدد ایجاد کنند . شاید سخت باشه اما بهتر از نابودیه .
اتفاقی که برای همکارمون پیش اومده باید درس عبرتی بشه برای همه همکارا و مشتری ها .
مهم ترین چیزی ما صرف میکنیم وقت هست ، برای وقتتون ارزش قائل باشید و نسخه پشتیبان تهیه کنید.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از amirjalili72 به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2016, 09:38
من تا جلوی دفترشون هم اومدم، اما کسی نبود.
متاسفانه تو این اتفاق، ما فقط سهل انگاری این شرکت رو مقصر میدونیم و ازشون شکایت میکنیم.
-
-
July 17th, 2016, 09:44
-
تعداد تشکر ها ازJai به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2016, 10:27
آدرسی که تو تماس با ما سایتشونه چی؟ پس قبلا زنگ میزدیم دپارتمان مالی، فروش، پشتیبانی... اینا کجا بودن؟
-
-
July 17th, 2016, 10:52
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2016, 10:56

نوشته اصلی توسط
viasky
فکر کنم رمز و اطلاعات و باید تتو کنیم دیگه
هر بارکدی هم لازم بود روی مچ دست و پشت گردن

شما بیشتر از یوگیگ داری جواب میدین
کلا شدین جوابگوی همه تاپیک ها
مسخره کردنتون
نمیدونم پیگیری تون
شما شدین همه کاره ماشالله
گزارش شدین
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2016, 11:05
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
almandata
شما بیشتر از یوگیگ داری جواب میدین
کلا شدین جوابگوی همه تاپیک ها
مسخره کردنتون
نمیدونم پیگیری تون
شما شدین همه کاره ماشالله
گزارش شدین
این موضوع اصلا به شما ارتباطی نداره دوست عزیز
به فکر خودتون باشید
موردی برای گفتن دارید هم بفرمایید
حضور بنده داخل تاپیک یه دلیلی داره که بنده خواهید فهمید!
دقت کردم سعی میکنید داخل خیلی از تاپیک ها به بنده وصل بشید
نمونه: http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=15&highlight=
شما هم ثبات کاری ندارید خودتون , شاید این اتفاقات برای شما هم تجربه بشه
نمونه: http://www.webhostingtalk.ir/showthr...984&highlight=
اینجا هم بنده بلاکتون می کنم
یک نکته هم خدمت دوستان عرض کنم من با دیتاسنتر تماس گرفتم و توضیخات کلی و دادم و گفتم اگر همچین موردی پیش بیا راهکار بفرمایید
مواردی و فرمودند و تاکید شد که فردا ظهر تماس بگیرم چون امروز یکشنبه بود
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
July 17th, 2016, 11:09
سلام من که اطلاعات بک آپ دوماه پیش رو برگردوندم ! باز دم میهن وب هاست گرم که از همه چیز بک آپ میگیره با اینکه زده بک آپ گیری ندارن!
از همون جا هم سرویس گرفتم!
پیشنهاد میدم دوستانی که بک آپ دارن سریعاً کارشون رو استارت کنن به امید بک آپ یوگیگ نباشید! بک آپی درکار نیست!
اولاً که الان تعطیلات هست دوماً کدوم دیتاسنتری بک آپ میگیره از سرور های فروخته شده اش؟! میدونید چقدر حجم باید صرف این کار کنند
سوماً شرکتی که فقط از یک سرور برای بک آپ استفاده کنه اصلاً قابل اعتماد نیست!
کارتون رو هرچه سریعتر شروع کنید بهتره اینجا به چیزی نمیرسید جز الافی
-
تعداد تشکر ها از drvahid به دلیل پست مفید