خود نماد از همون اول یکی از شرایطش این بود که در سایتتون مشخص باشه این محصول با مالیات حساب شده یا بدون مالیات.
تو اکثر وب سایت ها هم درج شده همین عنوان، پس نمیتونن قانون خودشون رو انکار کنن.
خود نماد از همون اول یکی از شرایطش این بود که در سایتتون مشخص باشه این محصول با مالیات حساب شده یا بدون مالیات.
تو اکثر وب سایت ها هم درج شده همین عنوان، پس نمیتونن قانون خودشون رو انکار کنن.
چقدر این ماجرا شبیه دوران مغازه داریمه...!!!
شیش ماه مغازه زده بودم که دیدم از مشتری خبری نیست بدجایی بود... جمع کردم رفتم برای تسویه حساب... 210 هزار تومن مالیات گفتن بایدبدی
پرسیدم برا چیه؟
گفتن مالیات بر درآمد!!
گفتم عموجان بنده به خاطر عدم درآمد مغازه رو جمع کردم... شما باید مالیات بر در نیامد بزنی برام و یه چیزی هم به من پرداخت کنی که... درآمد اگر بود که مرض نداشتم جمع کنم
گفتم اصن از کجا میدونید من چی فروختم و چقدر فروختم چقدر درآوردم که به این مبلغ رسیدین!!
دیدم جوابی نداره
یه آشنا پیدا کردیم گفت بیا من زنگ میزنم مالیات پالیات مالیده میشه... یارو با یه تلفن حلش کرد.
و این است داستان مالیات و پولهای یامفتی که از من و شما میگیرن...
اگر بالاجبار پای دادنش برسه من میدم ولی میگم انشالله سرطان بشه بیافته به جون گیرنده و خورنده ش
بیزارم از اون ریسلرهایی که فکر میکنن از دماغ فیل افتادن و دیگران رو احمق فرض میکنن.
چرا انقدر خودت رو دست بالا میگیری و زیر بار هم نمیری!؟
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
وقتی صرف این کارا بشه و اصولی دریافت ما با شوق میدیم!!!وقتی نمدونن چه طور مالیات هاستینگ رو تعیین کنن مای بیچاره چی کنیم!!الان من شخصی حقیقی چه طور فاکتور رسمی بدم وفتی خود من هماز شخصی حقیقی خرید میکنم خدا به دادمون برسه کل گردش مالی من هم با سود و خرجش به 500ت هم نمیرسه تو ماه.تو اولین سال فعالیتم تو 6ماه گردش فروش ام 600هزار تومان فقط بوده
ویرایش توسط hostorder : February 15th, 2016 در ساعت 09:51
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)