لازم دونستم نکته ایی را بگم که خیلی وقت بود میخواستم بگم ولی نگفتم..
سایت میهن وی پی اس ( برند اصلی ) به آدرس mihan-vps.ir که هویز آنرا هم میتوانید بررسی کنید بیشتر از 3 سال هست که ثبت کرده ایم و با با ارائه سرویس های مطلوب و برخورد مناسب با مشتریان بصورت مداروم در حال سرویس دهی بدون حاشیه با رضایت 99 درصدی به کاربران عزیز هستیم و خواهیم بود.
ولی جدیدا با خبر شده ایم ایشون با برند تجاری ما با دامنه های جعلی اقدام به سوء استفاده از برند ما و کاربران می کنند تا مشتری جذب کنند و بعد مدتی غیب می شوند.. الان هم مجددا باخبر شدیم دامنه ی جعلی مشابه دیگری هم با نام تجاری ما ثبت کردند و دوباره غیب شدند و این وضعیتی که دچار مشتریانش شده است که باعث تاسف و نگرانی هست که چنین افراد بی مسئولیتی در بازار هاستینگ ایران وجود دارند که به اینصورت از نام تجاری ما سوء استفاده می کنند و ارزشی برای کابرانشان قائل نیستند!
خواستم فقط اطلاع بدم که دامنه جعلی قبلی که ایشون داشتند یا دامنه جدیدشون mihanvds.com یا دامنه مشابه دیگری هیچ ارتباطی به ما ندارد و آدرس اصلی میهن وی پی اس که از سال 91 در حال فعالیت و سرویس دهی هستیم فقط و فقط mihan-vps.ir و mihanvps.net می باشد و خواهد بود ...
امیدوارم کابران در انتخاب میزبان خودشان از این به بعد دقت بیشتری داشته باشند و فریب چنین افرادی که حتی از نام برند شرکت های دیگر هم قصد سوء استفاده دارند را نخورند...
در هر صورت دلم برای کابرانشون میسوزه امیدوارم مثل دفعه قبل قصد سوء استفاده نداشته باشند یا حداقل بکاپ بنده های خدا را دهند!
موفق باشید
ویرایش توسط Mihan-VPS : April 4th, 2014 در ساعت 20:20
چون فعالیت زیادی در انجمن نداریم و بیشتر مشتریان ما خارج از انجمن هستند جدیدا متوجه فروش ایشون با این دامنه ها شدیم و فکر میکردیم فعالیت سالمی دارند و چون از اول فعالیمون تا به الان سیاست کاریمان این است که رقابت سالمی با دیگر شرکت ها داشته باشیم و هیچ وقت قصد تخریب کسی را نداریم ولی دیگه با بوجود اومدن این اوضاع ممکن هست احتمال داشته باشه اعتبار برند اصلی میهن وی پی اس رو هم پایین بیاره و کابران دیگه اشتباه بگیرند ولی امیدوارم پیداشون شه و مشکلات کاربران رسیدگی کنه
همینجا مجددا هم اعلام میکنم برند میهن پی اس اصلی فقط و فقط با دامنه های mihan-vps.ir و mihanvps.net حدود 3 سال پیش ثبت شده داریم هنوز هم فعالیت میکنیم و دامنه ی دیگری ندارد و نخواهد داشت و بابت پست دادن در تاپیک هم عذرخواهی میکنم ولی نمیشد که دیگه اطلاع ندم.
موفق باشید
منم یک سرور vds3 برای مدت 3 ماه از ایشون گرفته بودم.
اگر مشکل شخصی پیش اومده امیدوارم که زودتر حل بشه.
ممنون میشم اگر دوستان ما رو از نتیجه پیگیری هاشون مطلع کنن.
با سلام دوستان
اینطور که معلومه بوشم در اومده ایشونم
تو زرد در اومدن
یکی از دوستان گفتن حواستون باشه 2 نفر دیگه هم هستن به تورتون نخورن
من الان می خوام وی پی اس بگیرم از کشور یو کی
از کی بگیرم
سلام
دوستان
من تایپیکی را زدم بهت ایمیل شد و بهد حذفش کردم گفتم شاید اشتباه میکنم
من میخام برای اینکه دیر نشه بوسیله پلیس اینترنتی رد طرف را بگیرم ردش را از طریق پرداخت اینترینتی payline را بگیرم ببینم چی میشه
اگه به منظور موافق بودن شما تشکر را بزنید تا شروع کنیم
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
آقای محترم نه سایتت بالا میاد!!نه یاهویی!!نه شماره تلفنی داریم ازت.سرور مارو چرا بستی؟اطلاعات مارو بده.پول دادیم بهت و اطلاعات مشتریا رو سرور هست.من اطلاعات رو نیاز دارم.اگر ندی ازت شکایت میکنم.اینهمه کاربر هم شاهد هستن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)