تجربه ی شخصی : حداقل یک هفته کامل قبل از خرید هاست ، سرور و ... با پشتیبان سایت مداوم صحبت کنید تا درگیر سایت های بی پشتیبان نشوید.
به معتبرترین ها هم اعتماد کردیم و خیر ندیدیم!
سلام دوستان من ی مشکل دیگه دارم .... موقع خرید مشتری یعنی شخص خرید هم میکنه پول از حسابش کم میشه اما تکمیل فرایند خرید رو که مزنه این صفحه لود نمیشه و تو پنل شتاب فرستنده هم هزینه میره به پرداخت های ناموفق.... کمک کنید لطفا
http://www.img4up.com/up2/60457089706012170074.png
ویرایش توسط felfel : November 6th, 2012 در ساعت 20:37
سرویس دانلود و لیچر نامحدود
RapidShare|RapidGator| DepositFiles | NetLoad.in | FileFactory | BitShare | TurboBit | LetitBit
www.File********
نه واسه من کلا مشکل داره فکر کنم باید ی جا رو ادیت کنم ... اما نمیدونم کجاش .. کسی نظری نداره دوستان
سلام جدیدا در سیستم من تراکنش هایی که تو درگاه شتاب دات بیز انجام میشه مشخص نمیشه که پرداخت انجام شده یا نشده یعنی در فریر بنده مشخصات پرداخت شدن ثبت نمیشه و کارت ها همون پرداخت نشده باقی میمونند .باید چیکار کنم؟
دوستان کد API رو تو کدوم قسمت فایل Ferestande_saman باید ست کرد؟
کد داخل فایل ثبت نمیشه.
فقط از طریق خود پنل ، بعد از نصب پلاگین و از طریق دکمه ی تنظیمات کنار پلاگین ، در دیتابیس ثبت میشه.
درست بودن کد هم در همون ابتدا ، قسمت ارسال اطلاعات خودشو نشون میده ، (شروع مرحله ی خرید در سایت پذیرنده)
که اسم شما در سایت پذیرنده نمایش داده میشه یا خیر !
اگر اسم شما و سایت شما نمایش داده میشه پس کد صحیح وارد شده.
مراحل پس از پرداخت باید جدا جدا بررسی بشن که زمان می بره.
تجربه ی شخصی : حداقل یک هفته کامل قبل از خرید هاست ، سرور و ... با پشتیبان سایت مداوم صحبت کنید تا درگیر سایت های بی پشتیبان نشوید.
به معتبرترین ها هم اعتماد کردیم و خیر ندیدیم!
سلام دوستان
آقا یکی از کاربران پرداختی رو از درگاه ملت انجام داده و بعد از کسر پول از حسابش، سایت و صفحه بازگشت Error داده.
توی قسمت پرداخت ها هم کامل نشده زده و پول به حساب شرکت ما هم نیومده.
بعد از 72 ساعت پول برگشت نخورده و به حساب ما هم نیومده.
حالا باید چکار کرد؟؟چجور باید پیگیری کرد؟؟
سرویس دانلود و لیچر نامحدود
RapidShare|RapidGator| DepositFiles | NetLoad.in | FileFactory | BitShare | TurboBit | LetitBit
www.File********
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)