وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی انجمن،
با توجه به سختی و وجود 3فیلد در ورود به ناحیه کاربری سیستم درگاه پرداخت اینترنتی جی پل،
هم اکنون کوتاه ترین و ساده ترین راه برای ورود به ناحیه کاربری به سیستم اضافه شده است.
راه حل ما استفاده از OpenID می باشد.
در صورتی که شما داخل ایمیل Yahoo و یا Google خود باشید و آن ایمیل ایمیل ثبت نامی شما در سیستم باشد،
تنها با یک کلیک میتوانید به ناحیه کاربری خود وارد شوید.
این قابلیت هم اکنون تنها با اکانت ها و ایمیل های Yahoo و Google ثبت شده در سیستم قابل استفاده می باشد.
برای استفاده و ورود مستقیم به ناحیه کاربری خود (حتی به صورت مستقیم از همین جا) می توانید از لینک های زیر استفاده نمایید :
موفق و پیروز باشید...
میشه تراکنش های نا موفق 9آذر من رو چک کنید !!!!! 7میلیون 651هزار تومان تراکنش نا موفق ثبت شده همش هم 13هزار تومانی هست ...خیلی عجیبه !!!!من از توی اسکریپت فریر چک کردم به هیچوجه این آمار درست نیست !!!
میشه لطفا پیگیری کنید ببینید چی شده
سلام
خسته نباشید
این اسکریپت آسان پرداختی که جدید گذاشتید از ایناس که دیگه نمیخواد اسکریپت فرر و امثالهم رو نصب کنیم و با کلیک روی یه دکمه متصل میشن به درگاه پرداخت ؟
اگر آره . چه جوری میشه ازش استفاده کرد ؟ اگرم نمیشه توضیح بدید بگید که چی رو باید تو نت سرچ کنیم واسه یاد گیریش
منظورتان پلاگین آسان پرداخت (آپ) می باشد؟
این پلاگین که هم اکنون برای VirtualFreer ارائه شده و تا چند روز دیگر ماژول آن برای WHMCS ارائه می گردد، برای پرداخت با موبایل می باشد.
شما می توانید با ورود به یکی از لینک های زیر، این سرویس را مشاهده و بررسی نمایید : موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)