نویسنده قالب این قدر نمیده
دوستان اگر میخوایید از نویسنده بخرید حد اقل باعث دلگرمی نویسنده و ایجاد قالب های جدید میشه
لینک قالب های رایگان رو قرار بدید دوستان ل
طفا
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
دِ لامصّبا آخه چه وضعشه ؟؟ خداوکیلی بذارید دو روز از طراحی بگذره بعد بیاید ب*رینید تو کار ، چه وضعشه ؟؟/ سایت رو طراحی کردم ، 5 مین بعد تو یاهو سند تو آل کردم ، 5 مین بعد دیدم آقای کاسپین نت اومده میخواد قالب رو بفروشه ، خو این چه وضعشه آخه ؟؟؟ دوستان تورو خدا گول اینگونه افراد که تو نت ایرانن رو نخورید ، اینا همه از دم ح*وم زادن ، ببخشید که اینطوری میگم ولی چیزیه که لایقشونه ، همه ی گنده های نت و اسکریپت فریر میدونن قوی ترین قالب ها واسه فریر رو من میزنم ، نمیخوام منت بذارم اما حتی قالب رو بعد یه مدت تو نت منتشر میکنم ، فقط به خاطر اینکه یه سری آدمای کثیفی مثله این ح*روم زاده ، دوباره ببخشید ، نیان سر رفیقا و همکارای ما کلاه بذارن ، واقعا من دیگه موندم چی بگم ؟؟؟ من فقط ساکت میشینم میسپارم به خودتون و خدای خودمون !!! دانلود قالب زیبای سایت 98 پروکسی برای سیستم Virtual Freer | فامو | نرم افزار , گرافیک , دانلود
میدونم حرفمو قبول دارید ولی این لینکم گذاشتم واسه تصدیق حرفم ، با تشکر از همه دوستانی که هوای منو داشتن ، راستی دوستان از این به بعد قالب خواستید البته فقط اختصاصی به خودم پیغام خصوصی بدید ، قیمت بالاتر از 50 تومان نمیگیرم ، اینو مطمئن باشید ، کارمم تضمینیه ، همه کسایی که باهام کار کردن میدونن ، بازم از همه عذر میخوام اگه زیاده روی کردم اما باید یه چیزایی این وسط روشن میشد ، واسه نمونه کارم پیغام بدید هماهنگ میشه ، البته تاپیک زده بودم واسه طراحی قالب freer اما به لطف مدیرا و به خاطر اینکه هنوز دلیلشو نمیدونم بسته شد ، دوستون دارم از ته قلبم !!!![]()
.:: PHP Programming ::.
.:: Contact : 09351453670 / Telegram.me/MajidAmiri ::.
دوستان بانک سامان به تازگی درگاهشو تغییر داده یعنی درگاه جدید راه اندازی کرده وگفته درگاه های قبلی تا 10 روز دیگه از کار می افته و باید از درگاه جدید استفاده کنید
متاسفانه طبق گفته هاشون توی مستندات تغییرات لازم رو توی مازول دادم اما خرید ناقص انجام میشه
کسی در این مورد چیزی میدونه؟
مجید امیری عزیز 100٪ تایید میشه در رابطه با طراحی قالب freer
درود
دوستان عزیز یه طوری میاید تاپیک میارید بالا میگید طراحی قالب آدم فکر مکنه از پایه برداشتی طراحی کردید !
داداش من قالب همین آلفا همش عکس یه خط css نداره ! 100 هزار تومان !
بعدش این کارا درست نیست ! که میاید کاری رو که یکی براش هزینه کرده ریپ میکنید به اسم خودتون میزنید و خودتون باهاش میکشید بالا !
طرف تا دیروز فتوشاپ نمی تونست باز کنه الان بکراند پشت این اسکریپت freer رو عوض میکنه میزنه des by : xxx آخه چی میشه گفت !
یه کار جدید بکنید همش تکراری همش کپی بسه دیگه![]()
دوستان ببخشید بابت اسپم
میشه لطفا قالب هایی که رایگان هستند جز 98 پر.... و jET و Ava رو قرار بدید؟
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)