تجربه ی شخصی : حداقل یک هفته کامل قبل از خرید هاست ، سرور و ... با پشتیبان سایت مداوم صحبت کنید تا درگیر سایت های بی پشتیبان نشوید.
به معتبرترین ها هم اعتماد کردیم و خیر ندیدیم!
ویرایش اطلاعات مرچنت درگاه که به راحتی و بدون ِ نیاز به تغییرات در فایل index ،قابل اجراست
حذف درگاه ها هم به راحتی پاک کردن یکی از سطور بالاست
و در نهایت میمونه اضافه کردن درگاه.
برای این کار باید سورس اصلی ِ فایل index.tpl رو جایگذاری کنیم.
یعنی این کد رو:
بعد از اعمال نصب ماژول درگاه جدید به صفحه اصلی سایت (مثلا www.mypaypage.com) میریم. سورس رو نگاه میکنیم (با Ctrl+u ) و در بین خطوط به دنبال کدی مشابه این می گیریم:کد:{foreach $payment_methods as $option} <option value="{$option.plugin_uniq}">{$option.plugin_name}</option> {/foreach}
(بر روی این سایت تنها درگاه پی لاین فعال است.)کد:<select name="gateway" id="gateway" class="form" style="width:150px;"> <option value="payline">پرداخت آنلاین با Payline</option> </select> <a onclick="return false;" href="" class="order" id="submit">پرداخت</a><div class="cleaner"></div>
از کد بالا این کد رو کپی می کنیم:
و به جایکد:<option value="payline">پرداخت آنلاین با Payline</option>
در فایل index.tpl جایگذاری کنیم.کد:{foreach $payment_methods as $option} <option value="{$option.plugin_uniq}">{$option.plugin_name}</option> {/foreach}
حالا تصمیم با ماست که به جای "پرداخت آنلاین با Payline " چه متن ِ دلخواهی رو جایگذاری کنیم
موفق باشید...
سرویس دانلود و لیچر نامحدود
RapidShare|RapidGator| DepositFiles | NetLoad.in | FileFactory | BitShare | TurboBit | LetitBit
www.File********
سلامنوشته اصلی توسط ershad1
وقت بخیر
این مشکل بخاطر اینه که هیچ order ی روی نمایش paymentها ایجاد نمیشه!
می تونید فایل index.php رو تغییر بدید.
خط 124 اگه اشتباه نکنم چیزی مثل خط زیره:
این خط رو به خط زیر تغییر بدید تا مرتب سازی بر اساس id پلاگین ایجاد بشه:کد PHP:$query = 'SELECT * FROM `plugin` WHERE `plugin_type` = "payment" AND `plugin_status` = "1"';
کد:$query = 'SELECT * FROM `plugin` WHERE `plugin_type` = "payment" AND `plugin_status` = "1" ORDER BY `plugin_id`';
همونطور که ایشون گفتند من هم قبلا اشاره کردم در خط 123 فایل index.php عبارتی برای خواندن اطلاعات درگاه ها ار دیتابیس وجود دارد که ترتیبی برای خواندن آن در نظر گرفته نشده
من برای این کار کد زیر را پیشنهاد می کنم که جایگزین کد قبلی شود :
مرتب سازی بر اساس زمان ثبت شده در این Table ، اما هر فیلد دیگری مثل فیلد آی دی هم که در بالا اشاره شده هم می تواند این مرتب سازی را انجام دهد.کد:$query = 'SELECT * FROM `plugin` WHERE `plugin_type` = "payment" AND `plugin_status` = "1" ORDER BY `plugin`.`plugin_time` ASC ';
اما از آنجا که ستون (آی دی) کلید اصلی جدول معرفی شده و با جداول دیگر ارتباط دارد ، تغییرات در این ستون احتمالا موجب به هم ریختگی در بقیه جداول می شود!
برای همین از ستون زمان استفاده کردم که تغییرات زمانی تاثیری بر جداول دیگر نداشته باشد.
(البته بهترین راه اضافه کردن ستونی جدید به جدول است که در صورت نیاز خودتان انجام دهید.)
به هر جهت پس از ثبت کد به قسمت PHPMyAdmin و دیتابیس مربوطه می روید و وارد جدول Plugin می شوید و هر سطر مربوط به یکی از درگاههاست. اینجا با ویرایش زمان plugin_time می توانید ترتیب را به دست بگیرید
زمان هر پلاگین که کمتر وارد شود ، بالاتر قرار می گیرد.
ویرایش توسط azaditafakor : November 6th, 2012 در ساعت 18:38
تجربه ی شخصی : حداقل یک هفته کامل قبل از خرید هاست ، سرور و ... با پشتیبان سایت مداوم صحبت کنید تا درگیر سایت های بی پشتیبان نشوید.
به معتبرترین ها هم اعتماد کردیم و خیر ندیدیم!
برای تست چند بار نصب کردم
اما بعد نصب وقتی میخوام وارد مدیریت بشم یوزر پسورد رو با اینکه درست وارد میکنم وارد نمیشه
بازیابی هم نداره
چندین بار نصب کردم اما وارد نمیشه
اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشیم کمک کنه
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
سلام دوستان .
ما اسکریپت freer.ir/virtual/ را دانلود کردیم . قصد داریم یک قالب بر روی ان نصب کنیم . باید به چه صورت این کار را انجام بدهیم ؟ و چه طور قالب جدید را روی سایت پیشفرض کنیم ؟
چه طور هم میشه ماژول نصب کرد ؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)