-
November 6th, 2012, 00:00
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

نوشته اصلی توسط
shyhan
دوست عزيز منم خيلي وقت پيش خيلي تلاش براي اين كار كردم ولي نشد كه نشد پاك كردوم دوباره نصب كردم افزونه ها رو ديتابيس رو دستكاري كردم ولي باز ملت اول قرار ميگيره
به طور مثال من از 3 درگاه پی لاین، پارس پال و جی پال استفاده میکنم و ترجیح میدم که اول، درگاه پی لاین که بر روی بانک ملت فعال هست نمایش داده بشه، بعد درگاه جی پال بر روی بانک پاسارگاد و در نهایت درگاه غیر مستقیم پارس پال.
برای این کار به مسیر :
/templates/templates
رفته و از فابل index.tpl این کد رو پیدا میکنم:
کد:
{foreach $payment_methods as $option}
<option value="{$option.plugin_uniq}">{$option.plugin_name}</option>
{/foreach}
و همه کد رو با این کد ها جابجا میکنم:
کد:
<option value="payline">بانک ملت</option>
<option value="jaypal">بانک پاسارگاد</option>
<option value="parspal">پارس پال</option>
موفق باشید...
ویرایش توسط masoud_353 : November 6th, 2012 در ساعت 00:20
-
تعداد تشکر ها ازmasoud_353 به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2012 00:00
# ADS
-
November 6th, 2012, 00:11
دوستان مشکل من حل نشده هنوز یاری کنید لطفا مرسی
-
تعداد تشکر ها از felfel به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2012, 00:32
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
masoud_353
به طور مثال من از 3 درگاه پی لاین، پارس پال و جی پال استفاده میکنم و ترجیح میدم که اول، درگاه پی لاین که بر روی بانک ملت فعال هست نمایش داده بشه، بعد درگاه جی پال بر روی بانک پاسارگاد و در نهایت درگاه غیر مستقیم پارس پال.
برای این کار به مسیر :
/templates/templates
رفته و از فابل index.tpl این کد رو پیدا میکنم:
کد:
{foreach $payment_methods as $option}
<option value="{$option.plugin_uniq}">{$option.plugin_name}</option>
{/foreach}
و همه کد رو با این کد ها جابجا میکنم:
کد:
<option value="payline">بانک ملت</option>
<option value="jaypal">بانک پاسارگاد</option>
<option value="parspal">پارس پال</option>
موفق باشید...
طبق کد شما قابلیت فعال سازی درگاه جدید ، ویرایش درگاههای قبلی و یا غیر فعال سازی درگاهها از بین می رود ، ولی برای درگاههای موجود قابل انجام است.
تجربه ی شخصی : حداقل یک هفته کامل قبل از خرید هاست ، سرور و ... با پشتیبان سایت مداوم صحبت کنید تا درگیر سایت های بی پشتیبان نشوید.
به معتبرترین ها هم اعتماد کردیم و خیر ندیدیم!
-
تعداد تشکر ها ازazaditafakor به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2012, 00:33
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
felfel
دوستان مشکل من حل نشده هنوز یاری کنید لطفا مرسی

مشکل از بخش آدرس دهی در فایل config بود که با بررسی اینجانب حل شد.
تجربه ی شخصی : حداقل یک هفته کامل قبل از خرید هاست ، سرور و ... با پشتیبان سایت مداوم صحبت کنید تا درگیر سایت های بی پشتیبان نشوید.
-
-
November 6th, 2012, 00:49

نوشته اصلی توسط
azaditafakor
طبق کد شما قابلیت فعال سازی درگاه جدید ، ویرایش درگاههای قبلی و یا غیر فعال سازی درگاهها از بین می رود ، ولی برای درگاههای موجود قابل انجام است.
ویرایش اطلاعات مرچنت درگاه که به راحتی و بدون ِ نیاز به تغییرات در فایل index ،قابل اجراست
حذف درگاه ها هم به راحتی پاک کردن یکی از سطور بالاست
و در نهایت میمونه اضافه کردن درگاه.
برای این کار باید سورس اصلی ِ فایل index.tpl رو جایگذاری کنیم.
یعنی این کد رو:
کد:
{foreach $payment_methods as $option} <option value="{$option.plugin_uniq}">{$option.plugin_name}</option> {/foreach}
بعد از اعمال نصب ماژول درگاه جدید به صفحه اصلی سایت (مثلا www.mypaypage.com) میریم. سورس رو نگاه میکنیم (با Ctrl+u ) و در بین خطوط به دنبال کدی مشابه این می گیریم:
کد:
<select name="gateway" id="gateway" class="form" style="width:150px;"> <option value="payline">پرداخت آنلاین با Payline</option> </select> <a onclick="return false;" href="" class="order" id="submit">پرداخت</a><div class="cleaner"></div>
(بر روی این سایت تنها درگاه پی لاین فعال است.)
از کد بالا این کد رو کپی می کنیم:
کد:
<option value="payline">پرداخت آنلاین با Payline</option>
و به جای
کد:
{foreach $payment_methods as $option} <option value="{$option.plugin_uniq}">{$option.plugin_name}</option> {/foreach}
در فایل index.tpl جایگذاری کنیم.
حالا تصمیم با ماست که به جای "پرداخت آنلاین با Payline " چه متن ِ دلخواهی رو جایگذاری کنیم
موفق باشید...
-
تعداد تشکر ها ازmasoud_353 به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2012, 02:25
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
masoud_353
ویرایش اطلاعات مرچنت درگاه که به راحتی و بدون ِ نیاز به تغییرات در فایل index ،قابل اجراست
حذف درگاه ها هم به راحتی پاک کردن یکی از سطور بالاست
و در نهایت میمونه اضافه کردن درگاه.
برای این کار باید سورس اصلی ِ فایل index.tpl رو جایگذاری کنیم.
یعنی این کد رو:
کد:
بعد از اعمال نصب ماژول درگاه جدید به صفحه اصلی سایت (مثلا
www.mypaypage.com) میریم. سورس رو نگاه میکنیم (با Ctrl+u ) و در بین خطوط به دنبال کدی مشابه این می گیریم:
کد:
<select name="gateway" id="gateway" class="form" style="width:150px;"> <option value="payline">پرداخت آنلاین با Payline</option> </select> <a onclick="return false;" href="" class="order" id="submit">پرداخت</a><div class="cleaner"></div>
(بر روی این سایت تنها درگاه پی لاین فعال است.)
از کد بالا این کد رو کپی می کنیم:
کد:
<option value="payline">پرداخت آنلاین با Payline</option>
و به جای
کد:
در فایل index.tpl جایگذاری کنیم.
حالا تصمیم با ماست که به جای "پرداخت آنلاین با Payline " چه متن ِ دلخواهی رو جایگذاری کنیم
موفق باشید...
.
من همچنان اعتقاد دارم ، کار با دیتابیس و روشی اصولی، بدون این همه ویرایش، مناسب تره.
اینجوری دیگه نیازی نیست هر بار برای فعال یا غیر فعال کردن یک درگاه کدی ویرایش بشه.
روش کار رو هم چند پست قبل تر توضیح دادم ، بازم کسی اگه کد لازم داره ، بگه تا قرار بدم.
.
-
-
November 6th, 2012, 07:17
اگر كد ها رو قرار بديد ممنون ميشم
-
تعداد تشکر ها ازshyhan به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2012, 10:36

نوشته اصلی توسط
ershad1
درود
دوستان من 3 درگاه روی فریر فعال دارم
جدیدا که ماژول پرداخت امن اومده فعالش کردم
ولی از اونجایی که دیرتر از بقیه ماژولها فعال شده در لیست انتخاب درگاه ها آخر قرار داره
خیلی تلاش کردم که جاش رو تغییر بدم و کاری کنم که به عنوان درگاه اول و پیشفرض قراربگیره اما نشد
آیا از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه و بگه چطور و از طریق چه فایلی میتونم اولویت قرار گیری درگا ها رو تغییر بدم
سپاس پیشاپیش بابت توجه و راهنمایی شما

نوشته اصلی توسط
shyhan
دوست عزيز منم خيلي وقت پيش خيلي تلاش براي اين كار كردم ولي نشد كه نشد پاك كردوم دوباره نصب كردم افزونه ها رو ديتابيس رو دستكاري كردم ولي باز ملت اول قرار ميگيره
سلام
وقت بخیر
این مشکل بخاطر اینه که هیچ order ی روی نمایش paymentها ایجاد نمیشه!
می تونید فایل index.php رو تغییر بدید.
خط 124 اگه اشتباه نکنم چیزی مثل خط زیره:
کد PHP:
$query = 'SELECT * FROM `plugin` WHERE `plugin_type` = "payment" AND `plugin_status` = "1"';
این خط رو به خط زیر تغییر بدید تا مرتب سازی بر اساس id پلاگین ایجاد بشه:
کد:
$query = 'SELECT * FROM `plugin` WHERE `plugin_type` = "payment" AND `plugin_status` = "1" ORDER BY `plugin_id`';
-
تعداد تشکر ها ازsos666 به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2012, 15:43
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sos666
می تونید فایل index.php رو تغییر بدید.
خط 124 اگه اشتباه نکنم چیزی مثل خط زیره:
کد PHP:
$query = 'SELECT * FROM `plugin` WHERE `plugin_type` = "payment" AND `plugin_status` = "1"';
همونطور که ایشون گفتند من هم قبلا اشاره کردم در خط 123 فایل index.php عبارتی برای خواندن اطلاعات درگاه ها ار دیتابیس وجود دارد که ترتیبی برای خواندن آن در نظر گرفته نشده
من برای این کار کد زیر را پیشنهاد می کنم که جایگزین کد قبلی شود :
کد:
$query = 'SELECT * FROM `plugin` WHERE `plugin_type` = "payment" AND `plugin_status` = "1" ORDER BY `plugin`.`plugin_time` ASC ';
مرتب سازی بر اساس زمان ثبت شده در این Table ، اما هر فیلد دیگری مثل فیلد آی دی هم که در بالا اشاره شده هم می تواند این مرتب سازی را انجام دهد.
اما از آنجا که ستون (آی دی) کلید اصلی جدول معرفی شده و با جداول دیگر ارتباط دارد ، تغییرات در این ستون احتمالا موجب به هم ریختگی در بقیه جداول می شود!
برای همین از ستون زمان استفاده کردم که تغییرات زمانی تاثیری بر جداول دیگر نداشته باشد.
(البته بهترین راه اضافه کردن ستونی جدید به جدول است که در صورت نیاز خودتان انجام دهید.)
به هر جهت پس از ثبت کد به قسمت PHPMyAdmin و دیتابیس مربوطه می روید و وارد جدول Plugin می شوید و هر سطر مربوط به یکی از درگاههاست. اینجا با ویرایش زمان plugin_time می توانید ترتیب را به دست بگیرید
زمان هر پلاگین که کمتر وارد شود ، بالاتر قرار می گیرد.
ویرایش توسط azaditafakor : November 6th, 2012 در ساعت 17:38
-
-
November 6th, 2012, 16:24
عضو جدید
مورد 1 رو انجام دادم و زمانها رو نسیت به هم کم و زیاد کردم اما تغییری اعمال نشد...
سرویس دانلود و لیچر نامحدود
RapidShare|RapidGator| DepositFiles | NetLoad.in | FileFactory | BitShare | TurboBit | LetitBit
www.File********
-
تعداد تشکر ها از Milad99 به دلیل پست مفید