سوال منم هست کسی بلد گزینه اضافه کنه ؟
سوال منم هست کسی بلد گزینه اضافه کنه ؟
درود
دوستان من 3 درگاه روی فریر فعال دارم
جدیدا که ماژول پرداخت امن اومده فعالش کردم
ولی از اونجایی که دیرتر از بقیه ماژولها فعال شده در لیست انتخاب درگاه ها آخر قرار داره
خیلی تلاش کردم که جاش رو تغییر بدم و کاری کنم که به عنوان درگاه اول و پیشفرض قراربگیره اما نشد
آیا از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه و بگه چطور و از طریق چه فایلی میتونم اولویت قرار گیری درگا ها رو تغییر بدم
سپاس پیشاپیش بابت توجه و راهنمایی شما
سپاس بابت پاسخ شما
این کار رو هم کردم
درگاه رو پاک کردم و دوباره ریختم
ولی متاسفانه بعد از انتقال و رجوع به بخش افزونه ها ، ماژول نصب شده هست و نیازی به نصب نداره
همین امر هم باعث میشه تا مثل قبل درگاه در صدر قرار بگیره
اگر راهی باشد که بعد از حذف ماژول و انتقال مجددش بر روی هاست ، به حالت نصب اولیه در آید ، امکان دارد این گفته شما عملی شود
دوستان اگر اطلاعی دارند سپاسگزار میشم راهنمایی کنند
سرویس دانلود و لیچر نامحدود
RapidShare|RapidGator| DepositFiles | NetLoad.in | FileFactory | BitShare | TurboBit | LetitBit
www.File********
استفاده از این روش به خودتان مربوط است و مسئولیتی متوجه من نخواهد بود:
ترتیب درگاه ها به ترتیب نصب پلاگین و ثبت در دیتابیس بستگی دارد.
شما می توانید با 2 تغییر ، ترتیب نمایش را به دست بگیرید
(هر دو مورد همزمان باید انجام شود ، جدا جواب نمی دهد)
1- ویرایش زمان ثبت شده در دیتابیس برای هر پلاگین >>> جدول پلاگین ، سطر مربوط به هر پلاگین ، قسمت زمان.
2- اضافه کردن کد خواندن ترتیبی از دیتابیس در فایل index.php که درگاهها را به ترتیب زمان نمایش دهد.
به این صورت هر سطری که زمان ثبت کمتری داشته باشد، بالاتر نمایش داده می شود.
عنصر زمان می تواند هر عنصر دیگری نیز باشد ، حتی می توانید ستون جدیدی به تمام اطلاعات این جدول اضافه کنید و از روی آن عملیات مرتب شدن را فراخوانی کنید.
موفق باشید.
پ.ن : کدهای مورد نیاز در این پست :
http://www.webhostingtalk.ir/f42/343...tml#post582051
ویرایش توسط azaditafakor : November 6th, 2012 در ساعت 18:42
تجربه ی شخصی : حداقل یک هفته کامل قبل از خرید هاست ، سرور و ... با پشتیبان سایت مداوم صحبت کنید تا درگیر سایت های بی پشتیبان نشوید.
به معتبرترین ها هم اعتماد کردیم و خیر ندیدیم!
بله مشکل همینه این کاو میکنم ... از زیپ که بیرون میارم بخش ادمین فریر دیگه صفحه پلاگین ها رو نمیاره حتما باید پاکش کنم تا بیاد صفخه... شاید چون کد api رو وارد نکردم اینطوری میشه.... کد api رو چطوری میشه نصب کرد؟
ویرایش توسط felfel : November 6th, 2012 در ساعت 00:12
مورد 1 رو انجام دادم و زمانها رو نسیت به هم کم و زیاد کردم اما تغییری اعمال نشد...
سرویس دانلود و لیچر نامحدود
RapidShare|RapidGator| DepositFiles | NetLoad.in | FileFactory | BitShare | TurboBit | LetitBit
www.File********
به طور مثال من از 3 درگاه پی لاین، پارس پال و جی پال استفاده میکنم و ترجیح میدم که اول، درگاه پی لاین که بر روی بانک ملت فعال هست نمایش داده بشه، بعد درگاه جی پال بر روی بانک پاسارگاد و در نهایت درگاه غیر مستقیم پارس پال.
برای این کار به مسیر :
/templates/templates
رفته و از فابل index.tpl این کد رو پیدا میکنم:
و همه کد رو با این کد ها جابجا میکنم:کد:{foreach $payment_methods as $option} <option value="{$option.plugin_uniq}">{$option.plugin_name}</option> {/foreach}
موفق باشید...کد:<option value="payline">بانک ملت</option> <option value="jaypal">بانک پاسارگاد</option> <option value="parspal">پارس پال</option>
ویرایش توسط masoud_353 : November 6th, 2012 در ساعت 01:20
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)