در ضمن تمام دوستان لطف کنن به ایمیل alirezamosavi@live.com یه شماره کارت+ شماره تراکنش + مبلغ خریدتون رو ارسال کنید
اگر بتونید درگاه پرداخت ارایه بدید که بهتر
باز می گردم با ابتکاری نوین
جناب عالی بفرما شکایت کن
2تا شمار هم برا من نیست
اون کسی هم که جناب عالی فکر می کنی دوست من بود که بازهم منو نشناختی
بریم دادگاه من مشکلی
ندارم اولا شما اصلا نمی تونید شکایت کنید زیرا مشکلی با هم نداریم
بعدشم من به صاحب قضیه که من ازش درگاه
رو گرفتم گفتم گفت پول من رو
بیخیال خودم همرو میدم :ی که در نتیجه این آخر چیزی به من نمی چسبه خدارو شکر
بارو گفت به پی لاین می گم بک کنه پولارو از من اول شماره کارت هارو خواست من گفتم برو از پی لاین بگیر
تو ساب دامین پورتال جی جی شل هم بنده با ابراهیم همهنگ کردم که می فروشم برات وی پی اس
که قبول کرد و فروختیم وی پی اس ولی جناب آقای شایان عسگرپور زیر همه چی کشید و رفت این 2 تا خط رو هم از همون مسیول جی جی شل گرفتم هر وقتم می خوام کاری کنم پا خودم تموم نمیشه
پس برید 2دنبالشون
اگه می خواید مقصر اصلی سری پیش رو پیدا کنی که شایان اگه نه مسیول سایت که ابراهیم و جالب اینجاست من با آیدی های ابراهیم آن می شدم همه هم منو باور کرده بودند حتی خود آقای نصری
با توجه به این که می دونست ابراهیم رفته خارج از کشور به طور موقت وقتی من آیدی جی جی شل آن شدم فکر کرد من ابراهیم هستم در کل متاسفم برات اگر هم قرارا باشه به کسی بگن *** به آقای نصری باید بگن تمام مدتی که ابراهیم نبود من با آیدیش آن می شدم می دیدم چه کارایی می کنه
پس در جریان باشید فقط یه طرف رو نبینید
در مورد این سری هم باید بدونیم که دلیلش بر می گرده به طلب خود ابراهیم از من باس سری پیش که من امدم صافش کنم
شما ها رفتید شکایت اینا
خودش زنگ زد گفت سری قبلی دبه کردی آبروم رفت این سری چرا ؟
گفتم می خوام پولارو بک بدم حساباتو بلاک کرد در اومد گفت گند زدی دیگه طف من نیا منم باهاش لج کردم الانم آیپیشو زدم دارم با آیپیش هر غلطی خواستم می کنم
خودشم گفت تا آخر هفته پولهارو بک میدم تو دیگه نباشی بهتر منم دیگه کاره ای نیستم
ولی *** تره تو ندیدم نصری
اینو گفتم در جریان باشی که خیلی شاخ نیستی همون هکریم که بودی و هستی به پرو بال من گرفت 2 تا از کارتامو خالی کردی کاریت نکدم گفتم نیازته این چند روز که من گیر بودم پولشم داشتم بک بدم ولی تایمش نبود اومدی جبه گرفتی که اگر هم ابراهیم منو لو بده تو تا آخر عمرت زندانی( این دادگاه هم به دلیل اینکه خودش پولارو بک میده ب ه ضرر خودت تمام می شه دوباره اون ازت شکایت می کنه چند روز می ری زندان ) بعدشم من که وقتم آزاد شد میام زیر پاتو می زنم که بفهمی *** کیه
بیا صحبت کنیم ببینیم چند چندی
نصری آن شدم نیستی
من کاری به سری قبل نداشتم خودت اومدی بازکردی صحبت رو منم گفتم که خودتم بیگناه نیستی در ضمن
من تو این سری گفتم بی گناه بودی که دیگه این بچه بازیارو در نیار
اون حاج ابراهیمی هم که می گی الان داره فحش من میده اگر هم خواستی میا م یاهو مثل آدم صحبت کنیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)