صفحه 14 از 23 نخستنخست ... 4101112131415161718 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 242

موضوع: |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    29
    تشکر تشکر شده 
    33
    تشکر شده در
    26 پست

پیش فرض پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

نقل قول نوشته اصلی توسط iran-data.net نمایش پست ها
    جناب نصری شما از پی لاین هم که پیگیری کنید یه بنده خدای دیگر و میگیرید
    و بازم پای من وسط نمیوقته پس بفرما منتظر باشو به جای بلاک کردن حساب های پی لاین و بانک ها ( که به ضرر خودت تمام می شه )
    صبر کنید تا شنبه که این بنده خدا بره دنبال کارهای آنبلاک حساب ها ( من گفتم پول هار و ایشون برداره به خاطر قضیه ای که چند مدت پیش به وجود اومده بود در گاه رو هم رو حساب پی لاین ایشون تنظیمکردم که حساب من با ایشون حساب شه) نهایتا تا آخر هفته آینده پول هاتون بک می خوره جای نگرانی نیست این که من بزرگترین هکر نیستمدرسته
    ولی همین الانم می تونم با آیپی شما آن شم و هرکاری خواستم بکنم
    که آیپی خودمم آنالیز نشه در ضمن همین الانم شما آنالیز کنید آیپی برای من نیست
    فتا هم به من اطلاع بده بهشون حقیقت رو می گم
    خواستید هم بیاد تهران رو در رو صحبت می کنیم
    واقعا اسمه این کار رو چی میشه گزاشت
    شما این وسط اگر مشکلی با هم داشتین چرا پای یه عده دیگه رو این وسط باز کردین
    تاپیکه پیش فروشه سرور زدین / خرید زده شده بابته سرور/ نه اینکه بدهیه شما با یکی دیگه صاف بشه
    این وسط تکلیفه این اشخاصی که خرید کردن واقعا معلوم نیست

عضو انجمن NaSRI آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    31 پست

پیش فرض پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

نقل قول نوشته اصلی توسط code_2219 نمایش پست ها
    واقعا اسمه این کار رو چی میشه گزاشت
    شما این وسط اگر مشکلی با هم داشتین چرا پای یه عده دیگه رو این وسط باز کردین
    تاپیکه پیش فروشه سرور زدین / خرید زده شده بابته سرور/ نه اینکه بدهیه شما با یکی دیگه صاف بشه
    این وسط تکلیفه این اشخاصی که خرید کردن واقعا معلوم نیست
    والا من با این اقا مشکلی نداشم کلی ضرر زد به من ولی باز هیچی نگفتم که امروز زد سرور ها پاک کرد و پول های شما اینطوری شد

تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    31 پست

جناب نصری شما از پی لاین هم که پیگیری کنید یه بنده خدای دیگر و میگیرید
    و بازم پای من وسط نمیوقته پس بفرما منتظر باشو به جای بلاک کردن حساب های پی لاین و بانک ها ( که به ضرر خودت تمام می شه )
    صبر کنید تا شنبه که این بنده خدا بره دنبال کارهای آنبلاک حساب ها ( من گفتم پول هار و ایشون برداره به خاطر قضیه ای که چند مدت پیش به وجود اومده بود در گاه رو هم رو حساب پی لاین ایشون تنظیمکردم که حساب من با ایشون حساب شه) نهایتا تا آخر هفته آینده پول هاتون بک می خوره جای نگرانی نیست این که من بزرگترین هکر نیستمدرسته
    ولی همین الانم می تونم با آیپی شما آن شم و هرکاری خواستم بکنم
    که آیپی خودمم آنالیز نشه در ضمن همین الانم شما آنالیز کنید آیپی برای من نیست
    فتا هم به من اطلاع بده بهشون حقیقت رو می گم
    خواستید هم بیاد تهران رو در رو صحبت می کنیم
    الان همین جا حقیقت رو بگو ببینیم چی شده ؟ امدی سرور هارو دیلت کردی که چی؟ الان کلی ضرر به من زدی ، هنوز معلوم نیست چی شده ، مشکلات روحی روانی خانوادگی داری تو ؟

بیا با ای پی من لاگین کن .

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    124
    تشکر شده در
    101 پست

در ضمن تمام دوستان لطف کنن به ایمیل alirezamosavi@live.com یه شماره کارت+ شماره تراکنش + مبلغ خریدتون رو ارسال کنید
    اگر بتونید درگاه پرداخت ارایه بدید که بهتر
    باز می گردم با ابتکاری نوین

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    124
    تشکر شده در
    101 پست

جناب عالی بفرما شکایت کن
    2تا شمار هم برا من نیست
    اون کسی هم که جناب عالی فکر می کنی دوست من بود که بازهم منو نشناختی
    بریم دادگاه من مشکلی
    ندارم اولا شما اصلا نمی تونید شکایت کنید زیرا مشکلی با هم نداریم
    بعدشم من به صاحب قضیه که من ازش درگاه
    رو گرفتم گفتم گفت پول من رو
    بیخیال خودم همرو میدم :ی که در نتیجه این آخر چیزی به من نمی چسبه خدارو شکر
    بارو گفت به پی لاین می گم بک کنه پولارو از من اول شماره کارت هارو خواست من گفتم برو از پی لاین بگیر
    تو ساب دامین پورتال جی جی شل هم بنده با ابراهیم همهنگ کردم که می فروشم برات وی پی اس
    که قبول کرد و فروختیم وی پی اس ولی جناب آقای شایان عسگرپور زیر همه چی کشید و رفت این 2 تا خط رو هم از همون مسیول جی جی شل گرفتم هر وقتم می خوام کاری کنم پا خودم تموم نمیشه
    پس برید 2دنبالشون
    اگه می خواید مقصر اصلی سری پیش رو پیدا کنی که شایان اگه نه مسیول سایت که ابراهیم و جالب اینجاست من با آیدی های ابراهیم آن می شدم همه هم منو باور کرده بودند حتی خود آقای نصری
    با توجه به این که می دونست ابراهیم رفته خارج از کشور به طور موقت وقتی من آیدی جی جی شل آن شدم فکر کرد من ابراهیم هستم در کل متاسفم برات اگر هم قرارا باشه به کسی بگن *** به آقای نصری باید بگن تمام مدتی که ابراهیم نبود من با آیدیش آن می شدم می دیدم چه کارایی می کنه
    پس در جریان باشید فقط یه طرف رو نبینید
    در مورد این سری هم باید بدونیم که دلیلش بر می گرده به طلب خود ابراهیم از من باس سری پیش که من امدم صافش کنم
    شما ها رفتید شکایت اینا
    خودش زنگ زد گفت سری قبلی دبه کردی آبروم رفت این سری چرا ؟
    گفتم می خوام پولارو بک بدم حساباتو بلاک کرد در اومد گفت گند زدی دیگه طف من نیا منم باهاش لج کردم الانم آیپیشو زدم دارم با آیپیش هر غلطی خواستم می کنم
    خودشم گفت تا آخر هفته پولهارو بک میدم تو دیگه نباشی بهتر منم دیگه کاره ای نیستم
    ولی *** تره تو ندیدم نصری

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    124
    تشکر شده در
    101 پست

اینو گفتم در جریان باشی که خیلی شاخ نیستی همون هکریم که بودی و هستی به پرو بال من گرفت 2 تا از کارتامو خالی کردی کاریت نکدم گفتم نیازته این چند روز که من گیر بودم پولشم داشتم بک بدم ولی تایمش نبود اومدی جبه گرفتی که اگر هم ابراهیم منو لو بده تو تا آخر عمرت زندانی( این دادگاه هم به دلیل اینکه خودش پولارو بک میده ب ه ضرر خودت تمام می شه دوباره اون ازت شکایت می کنه چند روز می ری زندان ) بعدشم من که وقتم آزاد شد میام زیر پاتو می زنم که بفهمی *** کیه

تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    31 پست

اینو گفتم در جریان باشی که خیلی شاخ نیستی همون هکریم که بودی و هستی به پرو بال من گرفت 2 تا از کارتامو خالی کردی کاریت نکدم گفتم نیازته این چند روز که من گیر بودم پولشم داشتم بک بدم ولی تایمش نبود اومدی جبه گرفتی که اگر هم ابراهیم منو لو بده تو تا آخر عمرت زندانی( این دادگاه هم به دلیل اینکه خودش پولارو بک میده ب ه ضرر خودت تمام می شه دوباره اون ازت شکایت می کنه چند روز می ری زندان ) بعدشم من که وقتم آزاد شد میام زیر پاتو می زنم که بفهمی *** کیه
    با خودت چند چندی ؟ یه بار میا میگی نصری بی گناه و حالا میگی کارتاتو خالی کردم ، عزیزم تو همون ابراهیم هستی به زودی پیدات میکنیم

دوستانی که سرشون کلاه رفته من مصر هستم که اینو پیدا کنیم و برای اینکار ایدی یاهو gg.shopir اد کنید

تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    31 پست

بیا صحبت کنیم ببینیم چند چندی

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    124
    تشکر شده در
    101 پست

نصری آن شدم نیستی

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    124
    تشکر شده در
    101 پست

من کاری به سری قبل نداشتم خودت اومدی بازکردی صحبت رو منم گفتم که خودتم بیگناه نیستی در ضمن
    من تو این سری گفتم بی گناه بودی که دیگه این بچه بازیارو در نیار
    اون حاج ابراهیمی هم که می گی الان داره فحش من میده اگر هم خواستی میا م یاهو مثل آدم صحبت کنیم

صفحه 14 از 23 نخستنخست ... 4101112131415161718 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)