-
January 28th, 2014, 23:03
عضو جدید
پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟
در پاسخ farmanrava
1-درگاه هوشمند بر روی سیستم فعال است و اگر درگاهی دچار مشکل شود به صورت اتومات به درگاهی با آپتام بالا هدایت می شود. کارمزد این درگاه نیز 1% می باشد.
2-لاگین فقط وفقط از طریق آدرس سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay امکان پذیر بوده و در صورت لاگین از آدرس های دیگر مثلا jahanpay.com or jahanpay.ir در صورت کلیک بر روی هر یک از منوی به صفحه لاگین مجدد از وب سایت اصلی هدایت می شوید
موفق باشید
-
-
January 28th, 2014 23:03
# ADS
-
January 28th, 2014, 23:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
در پاسخ farmanrava
1-درگاه هوشمند بر روی سیستم فعال است و اگر درگاهی دچار مشکل شود به صورت اتومات به درگاهی با آپتام بالا هدایت می شود. کارمزد این درگاه نیز 1% می باشد.
2-لاگین فقط وفقط از طریق آدرس
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay امکان پذیر بوده و در صورت لاگین از آدرس های دیگر مثلا jahanpay.com or jahanpay.ir در صورت کلیک بر روی هر یک از منوی به صفحه لاگین مجدد از وب سایت اصلی هدایت می شوید
موفق باشید
مشکلات اصلی اینایی نبودن که فرمودید
واریز وجه مدت زیادی طول میکشه
درخواست مبالغ زیر 10 هزار تومان امکان پذیر نیست ( این پولی که واریز میشه برای شما ، مشتری ما به حساب شما واریز کرده و با توجه به موضوع نباید محدودیت وجود داشته باشه کارمزد شتاب رو هم که خودمون داریم میدیم )
دلیل اصلی که بنده جهان پی رو ترک کردم همین بود البته بنده با پشتیبانی نیز در این زمینه تماس گرفتم که گفتن به هبچ وجه امکان نداره
ممنونم
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
-
January 28th, 2014, 23:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hostfire
پی لاینی که میفمائید برای بنده اصلا جالب نبود!
ماژول whmcs اش برای من مشکل داشت! برنمیگشت داخل سایت! فاکتور های پرداخت شده رو پرداخت نشده میزد!
من اول هر ماه نزدیک 3 تومن به حساب جهان پی ام واریز میشه! درخواست میزنم اگر تیکت بدم و کارم فورس باشه 15 دقیقه ای واریز میشه ولی اگر نزنم نزدیک به 2 ساعت طول میکشه
من خودم شده جمعه عصر ساعت 11 شب درخواست زدم حدود ساعت 1:30 برام پی شده!
منظورتون از هوشمند چیه؟جهان پی یک امکان جالب داره که هیچ درگاهی نداره اونم اینه که وقتی شما یه درگاهی رو انتخاب میکنید و اون درگاه قطعه دیگه صفحه ی ارور نمیده! به صورت اتومانیک منتقل میشه رو درگاه دیگری!
ضمنان شما کارمزد رو هم نگاه کنید ! پی لاین 2.5 درصده!
والا من شما رو نمیدونم اما من دو سالی میشه که دارم از پی لاین استفاده میکنم و این موارد نیز اصلا مشکل نداشتم سیستم بنده نیز whmcs هستش
ممنونم
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
-
January 28th, 2014, 23:16
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
farmanrava
مشکلات اصلی اینایی نبودن که فرمودید
واریز وجه مدت زیادی طول میکشه
درخواست مبالغ زیر 10 هزار تومان امکان پذیر نیست ( این پولی که واریز میشه برای شما ، مشتری ما به حساب شما واریز کرده و با توجه به موضوع نباید محدودیت وجود داشته باشه کارمزد شتاب رو هم که خودمون داریم میدیم )
دلیل اصلی که بنده جهان پی رو ترک کردم همین بود البته بنده با پشتیبانی نیز در این زمینه تماس گرفتم که گفتن به هبچ وجه امکان نداره
ممنونم
1-شرایط تسویه در وب سایت درج شده است
2-این جز قوانین سرویس می باشد که حداقل مبلغ درخواستی 10.000 ت تعیین شده است
پیروز باشید
-
-
January 29th, 2014, 15:25
من هم عضو شدم
Jahan Pay Co
عزیز سریعتر برای من فعال کنین امشب بچه منتظر شارژ ارزون هستن!
-
تعداد تشکر ها از mazanshop به دلیل پست مفید
-
January 29th, 2014, 15:51
-
تعداد تشکر ها از mazanshop به دلیل پست مفید
-
January 29th, 2014, 20:58
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mazanshop
سلام
ممنون در صورتی که مشکلی بود پ .خ کنید
سپتس
-
-
February 2nd, 2014, 00:42

نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
سلام
لطفا در صورتی که از پذیرندگان سرویس پرداخت اینترنتی جهان پی هستید نظرتون را در مورد خدمات,امکانات و پشتیبانی جهان پی اعلام نمایید.
جهان پی ارائه دهنده درگاه پرداخت مستقیم و غیر مستقیم به وب سایت ها و تضمین خرید کاربران می باشد ، که مدیران سایت ها می توانند با عضویت در جهان پی و دریافت پذیرندگی و درگاه پرداخت به آسانی امکان پرداخت آنلاین را برای وب سایت خود فراهم آورند . همچنین کاربران سایت ها می توانند با پرداخت توسط جهان پی با اطمینان هزینه خود را واریز نمایند چرا که جهان پی تضمین کننده پرداخت شماست.
- تعداد درگاه های بانکی فعال :12
-کارمزد درگاه مستقیم : 1 درصد و غیر مستقیم :نیم درصد
-زمان تسویه حساب: حالت عادی 5 دقیقه الی 1 ساعت (نهایت 24 ساعت)
-امکانات:در عرض 30 ثانیه در جهان پی عضو و امکانات موجود را بررسی نمایید
اطلاعات ارسال شده مربوط به بازه زمانی 1392/01/30 الی 1392/10/30 می باشد
تعداد کاربران فعال و تایید شده سیستم :11.544
تعداد تراکنش های تکمیل شده:596.684
تعداد تیکت های ثبت شده:29.927
تعداد موارد ارسالی از فرم تماس با ما:---
تعداد کاربران توقیف شده:2
تعداد کاربرانی که اخطار دریافت کردند:61 *لطفا فقط کاربرانی که عضو جهان پی هستند شرکت کنند.
*خواهشمندیم فقط نظرات و پیشنهادات خود را در مورد سرویس جهان پی اعلام کرده و از سایر سرویس دهنده اسمی برده نشود
*همواره پذیرای انتقادات وپیشنهادات شما عزیزان هستیم (ارسال درخواست)
امکان جدید اضافه شده به سیستم:
-صورتحساب و ریزتراکنشهای انجام شده
-صندوق پیغام خصوصی -محیط گفتگو جهان پی با کاربران
-دعوت نامه(ویژه) -سرویسی جهت دعوت دوستان به جهان پی!
-
کلید نوین رمزنگاری دریافت موجودی(ویژه) - امکانی جهت مشاهده موجودی در وب سایت خودتون!
با سپاس
من چندین وقته از جهان پی استفاده میکنم.حتی مشکل کوچکی نداشتم.از نظر من بهترینه
-
تعداد تشکر ها از NersiA به دلیل پست مفید
-
February 11th, 2014, 21:01
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
NersiA
من چندین وقته از جهان پی استفاده میکنم.حتی مشکل کوچکی نداشتم.از نظر من بهترینه
ممنون
نظر لطف شماست
موفق باشید
-
-
February 11th, 2014, 21:34
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
MizbanIrani
ببخشیدا ولی من الان یکمی از جهان پی بدم آمد.
به خاطر اینکه مبلغ ۷۳۶۳ تومان در حساب دارم میگه چون به حداقل مبلغ نرسیده نمی تونم درخواست واریز بدم.
بعد یه سوال داشتم چطوریه که سایت های درگاه واسطه همه از روش های پایا و ساتنا برای واریز استفاده میکنن اما سیستم همکاری در فروش میهن استور (mihanstore.net) هزینه را کارت به کارت همون روز واریز میکنه؟
خب شما هم اینترنتی کارت به کارت کنید که خیلی بهتره.من اگه درگاه پرداخت واسطه ای بود که هزینه را مثل سایت میهن استور سریع کارت به کارت میکرد و آنی پول میامد تو حساب وجود داشت حتما از هر سه جهان پی , پی لاین و زرین پال جدا میشدم و می رفتم اون.
والا بنده نمی خوام تبلیغ کنم اما ما هم که با پارس پال کار میکنیم
زیر 10 هزار تومان اصلا تسویه انجام نمیدن....
متاسفانه بنده با مواردی که فرمودید مخالف هستم چون ایراد به حساب نمیاد
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید