-
September 13th, 2013, 12:33
فروش
ویرایش توسط lnspiron : May 17th, 2015 در ساعت 12:25
-
تعداد تشکر ها ازlnspiron به دلیل پست مفید
-
September 13th, 2013 12:33
# ADS
-
October 7th, 2013, 19:57
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی کانادا و آمریکا با 40 درصد تخفیف دائمی | منابع کاملا اختصاصی | شروع قیمت از 12 هزار تومان [ تضمین آپتایم واقعی و پرد
خوب سرور شما 2 روز خاموشه.
سرور من بیشتر 5 یا 6 روز خاموشه!
-
-
October 8th, 2013, 14:39
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی کانادا و آمریکا با 40 درصد تخفیف دائمی | منابع کاملا اختصاصی | شروع قیمت از 12 هزار تومان [ تضمین آپتایم واقعی و پرد
جناب چرا جواب تیکت مردم رو نمیدید؟ این چه وضع پشتیبانی خدا وکیلی، جمع کنید این شرکتتون رو مسخره کردید مردم رو
-
-
October 8th, 2013, 14:42
دوستان جلوی این افراد رو بگیرید برید پلیس سایبر شکایت کنید
-
-
October 8th, 2013, 16:10

نوشته اصلی توسط
laser1
دوستان جلوی این افراد رو بگیرید برید پلیس سایبر شکایت کنید
کاملا موافقم،اگه تا چند روز دیگه خبری ازشون نشد شخصا میرم شکایت میکنم هزینه اش هم هر چقدر بشه با کمال میل خرج میکنم، ماشالا پلیس فتا هم سرش درد میکنه برای این جور قضایا
-
-
October 8th, 2013, 17:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mobinsoft
کاملا موافقم،اگه تا چند روز دیگه خبری ازشون نشد شخصا میرم شکایت میکنم هزینه اش هم هر چقدر بشه با کمال میل خرج میکنم، ماشالا پلیس فتا هم سرش درد میکنه برای این جور قضایا
منم همینطور میرم پلیس فتا کرمان یا یزد شکایت میکنم
یه اپتایم درست حسابی نداره هر 1 ساعت 1 با قطع میشه باز وصل میشه پشتیبانی هم که جواب نمیدن.باور کنین شکایت میشه اگه به همین روش باشه
-
-
October 8th, 2013, 17:04
وقتی اینجارو میبینم کپ میکنم !!!
چون vps من تاحالا مشکلی نداشته!!!!!!!!!
-
-
October 8th, 2013, 17:15
باسلام خدمت تمامی دوستان عزیز
وضعیت واحد پشتیبانی به قبل بازگشت.
دوستانی که سرورشون مشکل داره ، میتونید تیکت بزنند تا مشکل به طور کامل برطرف شود.
این قطعی بابت تغییرات شبکه دیتاسنتر ovh است که با یک سری تنظیمات در سرور حل میشود.
-
تعداد تشکر ها از lnspiron به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2013, 19:38
عضو جدید
دوست عزیز خواهشا رسیدگی کنین چون ازتباط با سرور هر چند دقیقه 1 بار هی قطع میشه
-
تعداد تشکر ها از nezam5480 به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2013, 19:56
باسلام
مشتریان عزیزی که سرویسشون مشکل داره یا قطع و وصل میشود از طریق ادرس زیر به واحد پشتیبانی تیکت بزنند تا پیگیری شود.
اعضا - شرکت فنی مهندسی سون سیستم پاسارگاد
باتشکر
-
تعداد تشکر ها ازlnspiron به دلیل پست مفید
-
October 9th, 2013, 00:07
عضو انجمن
تجربه من بعد از دو سه هفته استفاده:
---
وضع دیتاسنتر بسیار خرابه.
به طور متوسط هر 3 روز دچار یک ایراد میشه.
پشتیبانی هم در جواب تیکت میگه ایراد از ما نیست و از دیتاسنتر هست.
به گفته پشتیبانی بازگشت وجه هم در کار نیست.
با توجه به این که هر اتفاقی هم میافته به گفته پشتیبانی از دیتاسنتر هست، متحمل پرداخت ضرری که در پست اول گفتن هم نمیشن.
ویرایش توسط d3m0n3y3z : October 9th, 2013 در ساعت 00:18
-
تعداد تشکر ها از d3m0n3y3z به دلیل پست مفید